Hvala svima! ❤️❤️❤️
Hrabrica mislim da ako sam nešto shvatila na ovom forumu je da nema pravila u postupcima. Ali stvarno nema! Vjerujem da je bilo teško za čuti njihove prognoze, ali ne mora to ništa značiti. ❤️
Leoni 🤞🤞🤞🤞da sve bude ok.
Peanut sretno u postupku!
Nikittasrećom da imaš divnog muža. Tako i meni moj u svim tegobama je uvijek bio velika potpora.
Hvala ti! ❤️
Pami super da bebica raste i da si zatvorena.
Trecasreca čestitaaaam! 🎉😍
Meto a joooj! Slatkooo! ❤️
Anchydanas mi je 6+3.
Rekli su mi da bi u poslije 10.tj.trebala na idući UZV kad ćemo raditi i Nifty ili nešto što izaberem. Međutim, mislim da ću se negdje privatno još jednom naručit između. Za nekih 2 tj. 😊
Mislim da ti ovaj sto smo radile meto i ja (Qualified) analizira SVE kromosome, on je kao najnoviji. Vidjela sam da ga imaju i u Zagrebu.
Ja sam ga radila na tocno 11tt.
Sanjich ja sam znala kupiti onaj 100% sok od brusnice iz trgovine, maraskin mislim. Skup je taj iz ljekarne, ali uglavnom pijem caj.
Tuma nadam se da je vec sve gotovo i da se mazis s curicom svojom. Mene zanima podatak, sto kad pukne vodenjak tak doma, a nema trudova? Vidim da se to jako oduzi kad se ode u bolnicu. Negdje sam cula da se treba javiti unutar dva sata… Nekako mi je to bas najgori ishod, jer cim dođes u bolnicu bez trudova, a ode plodna voda, uglavnom se zavrsi na tom dripu i to traje i traje… 🙄
Evo ja baš slušam trudnički tečaj, stigneš se otusirat i spremat, te krenut u bolnicu. Važno je da porod počne u 24 h zbog infekcija (kad si u terminu naravno)
Slusas ovaj od DZ Centar? 😁
Daaa 😊😊😊
Ja isto 😁😁
Peanut imamo slucan AMH i ja sa 225 gonala sam upala u hiper pa cisto da budes oprezna. Al to se sve vidi na uzv i u krvi, setaj normalno i ponasaj se normalno dok ti tijelo ne kaze-dosta! Uzimaj proteinsku hranu sto vise, a nakon aspiracije iso sport, dusu dao😁
Perlla na 8dnt trodnevnih je sigurica, mozes i 7i onako za probu😉
Te smedje zilice mogu biti od implantacije, a i manjka progesterona. Provjeri u svakom slucaju, dok se ne pojacava sve je ok.
Sretno🍀🍀🤗
Hvala ti Meto.eh sad, nisu rekli da provjerim progesteron.samo sam dobila terapiju 2x1 estrofem i 3x2 utrogestan..pa valjda je to dosta progesterona..ili netko dobiva vise?
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Meto ajmee slatkoo 😍 kad je opet pregled
Perlla kad je beta?
Anchy, beta je trebala biti cetvrtak, 3.6.,ali posto je praznik rekli su ili 2.ili 4.6. Sad me zanima da li ima neki privatni laboratorij u zg da mogu betu izvadit popodne, da ne moram izostajat s posla??ako netko zna
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
Sanjich ja sam znala kupiti onaj 100% sok od brusnice iz trgovine, maraskin mislim. Skup je taj iz ljekarne, ali uglavnom pijem caj.
Tuma nadam se da je vec sve gotovo i da se mazis s curicom svojom. Mene zanima podatak, sto kad pukne vodenjak tak doma, a nema trudova? Vidim da se to jako oduzi kad se ode u bolnicu. Negdje sam cula da se treba javiti unutar dva sata… Nekako mi je to bas najgori ishod, jer cim dođes u bolnicu bez trudova, a ode plodna voda, uglavnom se zavrsi na tom dripu i to traje i traje… 🙄
Evo ja baš slušam trudnički tečaj, stigneš se otusirat i spremat, te krenut u bolnicu. Važno je da porod počne u 24 h zbog infekcija (kad si u terminu naravno)
Slusas ovaj od DZ Centar? 😁
Daaa 😊😊😊
Ja isto 😁😁
Ma daaj 😊 Ima dosta korisnih informacija, mislila sam da će biti dosadno 😊
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Tiki, meni je prije nesto vise od 4 godine pukao vodenjak na tocno navrsenih 37.tjedana..bez trudova sam dosla i morali su me porodit..tako da je to potrajalo cijelu noc..dobila sam drip..vodenjak pukao u 18.30, a ja rodila u pola 9 ujutro..znaci cijelu noc na kajfesu..da nisam dobila drip, nebi to bilo tako skoro
Meto znaci mali pisonja 😍💙😍
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Perlla ja sam imala 20.05 transfer ovaj put mi vrime brzo prolazi vidit cemo oce li ostat tako 🙈 mislin od 9 dnt da mozes. Mislim mozes i prije pa pratit 😉 ja necu radit test do bete jer sam si danas dala Ovitrelle. Mozda pisnem jedan ujutro prije bete cisto da se pripremim.
Roxy, zasto si dobila ovitrelle, i to danas? Ja sam samo dobila estrofem i utrogestan. O cemu to ovisi?netko dobije nesto dodatno, netko ne. I ja imala 20.5. Et 2 x trodnevna
Meto mozda glupo pitanje, ali ne bi ih trebalo biti ovdje… Ja sam isto imala tako kao konce, zilice smeđe.. Što ako je manjak progesterona? Da li bi ga trebali provjeravati , zasto ga ne provjeravaju? Mozda mi se zbog manjka nije trudnoca održala? Pitam cisto da znam za iduci put, da li treba pa makar na svoju ruku tj privatno ici provjeriti taj progesteron?
Miss Ivy, to si imala nakon ivf postupka ili?
Miss Ivy nema glupih pitanja. Ja bas ne volim o tom da ne prepadnem druge cure no meni smedje zilice govore da nesto nije ok. Prvi put mi je spontani tako poceo, zato i protrnem kad vidim da netko pise o njima..
nisam ih imala u neuspjesnim transferima🤷♀️ Znaci povezano je.. sad u dobitnim ET mi je smedjarenje pocelo 10dnt, bas smedjarenje sa povremenim zilicama i sutradan sam vadila betu, tsh i progesteron. (Jedino dvoje na sta se moze utjecati, isla privatno) i prog mi je bio cca 25, a donja granica je 35, tako nekako.
Odmah sam na svoju ruku dodatno uzela i duphastone oralno, a poslije dobila i injekcije. Jel to smedjarenje bilo od prokrvljenosti maternice, niskog prog, ili nesto trece ne znam, ali svakako valja provjeriti prog nakon tjedan dana od ET, ako nista onda radi psihe.
Osla ja nasiroko, no u vecini slucajeva bude da tijelo odbacuje plod jer nije u redu. A ako sam vec izuzetak, onda bolje provjeriti i radi iskustva drugih. 😉 imas podlogu za fet, navijam da ovaj put beba i ostane🍀🍀🤞🤞
Nina jee, deckica je pokazao Qualified, sad uzv potvrdio😍 proci ce ovaj tjedan brzo pa ces i ti dobiti potvrdu🥰 smijesno je sto se sve lijepo vidi🙈
Andela prirodnjake mozes tuci koliko hoces, ja ne bi propustila ovaj mj, jos sa toliko antralaca.. 🍀🤞
Rina Meni je predlozio dr Qualified, novi nipt test i moze od 10og tt, radila sam ga na 10+6tt🍀
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji