Hrabrica tako treba, zagrli svoju veliku srećicu 🥰 i navijajte zajedno za male srećice🐥🐥! Kanal se zove Crtić Vrtić 😘
Trećasreća savršen nick! Super za srčeko❤🥰🥰🥰
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Zene moje drage,prvo cestitke svima na pozitivnim testovima i ljepim betama 💞💞
Ja vam samo zelim javit da sam upravo dosla sa prvog ultrazvuka i presretna sam.Trudnoca je potvrdjena vidjeli smo srceko koje jako ljepo radi 🥰🥰 Nemogu opisat srecu koju sam vidjela u ocima svoga muza kada je gledao u ekran 🥰🥰🥰🥰,plakala sam od srece,a kako i nebi.
Trudna sam 6 tjedana i 5 dana,a ono najvaznije je da je gonekologica jako zadovoljna.Saljem vam svima ogroman zagrljaj i puno pozitivne vibre.
Ajme čestitaaam
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Evo mene, uzv prosao super. Mali Pinćo je presladak, mahao nam je cijelo vrijeme, a noge je rasirio tako da i nismo znali spol- saznali bi☺️ Gledao me preko trbuha i prstici su rekli da sam zatvorena🙈
Sanjich jao nemam slicicu, ni nezz jel mi dao ili je ostala, tlak mi je isao 152/109, poslije je malo spao, bila sam preplasena jer nisam znala zbog cega je. Sad je normalan doma, vjerovatno bio strah.. a bas mi krivo zbog slicice da ga ne mogu muzu pokazati😒
Hvala svima🥰🥰
Leona u mislima si mi da bude sve super na kraju😘
Rina, trecasreca cestitam curke😍😍
Tuma zao mi je da se mucis, nadam se da odmaras sad🙏
Iscekivanje jesi ti to u Cita? Sestra ti ne smi nista rec telefonski, kad dodjes na ET, embriolog ce ti sve rec o stanicama, spermijima i embrijima.
Ja bih rekla da je rezultat super cim idu na blastice, a trodnevne su smrzli za svaki slucaj. Ja osobno volim tako, pola-pola🙂
Hrabrice znas koliko znace te ocjene? Nista.. zapamti da oni gledaju embrije samo na izgled, a znamo da izgled zna i prevariti. Da se embriji nisu razvijali kako treba ne bi ih ni zmrznuli, sta ima veze sto malo kasne. Fino se nauzivaj sad ovaj mj, od iduceg ces u duzu pauzu od alkohola i ostalih lijepih stvari😁😁
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Curke, neki dan je neka od trudnica napisala da pije sok od brusnice i nisam zapamtila koja 🤷 Ja usla u ljekarnu boca tog soka 70kuna, malo mi se cini cijena pretjerana.. Zanima me koju pije i di kupi?
Druga stvar, da li je koja imala gljivicnu infekciju da je trebala vaginalete.. Meni je gin rekla ka pojacan je iscjedak al to je ok dok god ne svrbi ili ima neke nuspojave tipa toga..
IščekivanjeDobrihStvari ma i meni su te ocjene čudne, ne valjaju trodnevni, ni blastice, ni šestodnevni, onak wtf..šta valja onda? kad svatko od nas dobije drugačiju informaciju..I iskreno ne razumijem takav način, ok je da mi kažeš istinu bez celofana ali to stvarno ne treba biti tako iz vedra neba i na takav način da mi doslovno ubiješ svaku nadu i onda me otpiliš ..Kad smo završili ragovor sam još par minuta sjedila u šoku i pitala se što je to sad bilo?? Tim više jer me sestra par dana ranije uvjeravala da su naše blastice odlične.
Seni kanal je presladak! Baš sam brzinski na poslu sad prošla po njemu i presimpa izgleda! :)
Jel se javila Tuma? Nadam se da se već na veliko mazi sa svojom mrvom ❤️
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Cure, dal ste vi imale već nakon 5.dana pikanja bolove u jajnicima kod dužeg sjedenja, čučanja il tako nešto? Je to sve normalno zbog rasta jajnih stanic? Mene baš zna boljeti kod dužeg sjedenja i nešto sam s ružama radila pa sam čučala i užasni su bili bolovi. Sad sam u poluležečem i odlično je 🤦🏻♀️🙈
Ne da me probadalo nego sam mislila da ce explodirat😂 dan prije punkcije sam rekla muzu Evo sve je popucalo😂 Sidit nisam mogla. Do samobora sam u autu umrla😂
Ja sam danas dobila prvu dozu Menopura i moguće da psiha radi svoje - osjećam peckanje i nadutost Vidjet ću kako će biti dalje. Također mi je rečeno da ne vježbam, da ne forsiram (teški) fizički rad. S obzirom da imam AMH oko 35 (potpis), zabrinutost radi svoje, hehe. Svakako ću ovih dana pokušati maksimalno odmarati, na poslu sam uglavnom sjedeća bez fizičkog naprezanja. Netko od vas, sa sličnim AMH vrijednostima, ima kakav savjet - piti više vode, više odmarati, ne šetati? Hvala na odgovorima.
👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙
Cure, ima toliko postova da nezz otkud krenuti..sretno svima na lijepim vijestima, i zagrljaj saljem za one malo manje lijepe 💖
Imala sam u cetvrtak ET 2 x trodnevna embrija..prema rijecima biologice, oba su super kvalitete. Znaci, danas mi je 5dnt... ovo cekanje je zaista nesto najgore..nema goreg od cekanja.
Cure koje su imale isto 20.5. Et, kad planirate radit test?
I zanima me da li je ikoja imala na 4.-5.dan nakon et neki smeckasti iscjedak..kao neki smedji konac.u kompinaciji s utrogestanom..nezz kako bih to opisala..i nezz da li to moze biti dobar ili los znak? Hmm.toliko pitanja i nedoumica
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Leoni uradi urinokulturu. Meni su lezkociti malcicu bili povecani i nitriti pozitivni kad ono E.coli u urinu, bez da sam imala tegobe. Pila antibiotik, a uzmite ti i sanjich caj od brusnice u Dmu, ja imam ovaj:
Ne moze odmoci nikako
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Peanut imamo slucan AMH i ja sa 225 gonala sam upala u hiper pa cisto da budes oprezna. Al to se sve vidi na uzv i u krvi, setaj normalno i ponasaj se normalno dok ti tijelo ne kaze-dosta! Uzimaj proteinsku hranu sto vise, a nakon aspiracije iso sport, dusu dao😁
Perlla na 8dnt trodnevnih je sigurica, mozes i 7i onako za probu😉
Te smedje zilice mogu biti od implantacije, a i manjka progesterona. Provjeri u svakom slucaju, dok se ne pojacava sve je ok.
Sretno🍀🍀🤗
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Nikitta da nije Otkrivanje vjestica? Dosta filmova i serija su stavljale, zao mi da nisam skrinala🙈
Hvala ti😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji