Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    25. Svibanj 2021. 14:02

Rina89 ❤️😍😍😍

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

ma2013 👣
    25. Svibanj 2021. 14:04

ericaa

ma2013

Cure, dal ste vi imale već nakon 5.dana pikanja bolove u jajnicima kod dužeg sjedenja, čučanja il tako nešto? Je to sve normalno zbog rasta jajnih stanic? Mene baš zna boljeti kod dužeg sjedenja i nešto sam s ružama radila pa sam čučala i užasni su bili bolovi. Sad sam u poluležečem i odlično je 🤦🏻‍♀️🙈

normalno je, ja traperice nisam obukla od 3. dana bockanja do 10 dana iza aspiracije od nadutosti. A bolilo me pred kraj, ne strašno al si baš naduta i smeta sve živo

Ma meni isto počela nadutost, mislim da bum samo u tajcama od danas 🙈🙈

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Hrabrica
    25. Svibanj 2021. 14:09

SeniSummer

Hrabricapusti te njihove ocjene. Meni su reki da mi je jedna blastica B, a druga C, kao nije to baš neš. I meni proradio inat da šta oni moje bebice otpisuju, da vidjet će oni sa tim svojim ocjenama kad se obje prime 🤭🤭 pola godine sam čekala FET jer mi je endo bio pretanak mjesecima, muž i ja smo svaki dan tepali našim bebicama B i C u mislila (i spol smo im smislili, B je cura, a C dečko), čak smo im i pjesmicu smislili u kojoj pjevaju da ih baš briga što nisu A ocjena i da ne žele biti A, to je za štrebere 👀🙈 Čim sam ih vratila 7.5. me preplavila smirenost što su kod mene, a ne kod tih tamo ljudi koji je vjeruju u njih pih! PUPO oeriod mi je proletio, uživala sam u svakom danu sa svojim bebicama, čak i računajući na to da nrće možda moći ostati s nama. I sada izgleda da raste netko u meni, možda čak i obje 🐥🐥 vjeruj u svoje srećice baš usprkos ocjenama ❤❤
    Rina89pust ti taj satelit, tvoja bebica je Mjesečeva ratnica 🌛 i baš ju briga za tamo neke satelite 🤭🤭
    Leoni držim fige, sve može biti okej🤞🏻🤞🏻

Da znaš da si me sad rasplakala ❤️❤️ iako je sigurno bilo teško, prekrasno se se nosili s tom situacijom i sigurno ste na taj način svojoj bebici ili bebicama pomogli da se uhvate ❤️ Smijem pitati kako je išao tekst pjesmice? ❤️ U meni se probudio zaštitnički instinkt onak halo kak me možeš nazvati, tak iz vedra neba, i reći da su šanse male? odakle ti pravo da ih tako otpisuješ..Doslovno sam odmah dobila snažnu potrebu da ih zaštitim i što prije vratim pa makar i ne uspjele <3 i odmah se nakon tog javila i moja savjest kao ako su se one potrudile doći do blastociste, onda je fer da i ja odradim svoj dio i vjerujem u njih svim srcem <3 toliko im dugujem za njihov trud ❤️znam da to možda zvuči ludo ali nakon takve prognoze sam se u sekundi ful vezala uz njih ❤️

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Lorena3009
    25. Svibanj 2021. 14:12

ma2013

Cure, dal ste vi imale već nakon 5.dana pikanja bolove u jajnicima kod dužeg sjedenja, čučanja il tako nešto? Je to sve normalno zbog rasta jajnih stanic? Mene baš zna boljeti kod dužeg sjedenja i nešto sam s ružama radila pa sam čučala i užasni su bili bolovi. Sad sam u poluležečem i odlično je 🤦🏻‍♀️🙈

Ne da me probadalo nego sam mislila da ce explodirat😂 dan prije punkcije sam rekla muzu Evo sve je popucalo😂 Sidit nisam mogla. Do samobora sam u autu umrla😂

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Anči 💕
    25. Svibanj 2021. 14:17

Malotele ja sam isla samo briseve ponavljat. Kako si ti?
    Rina cestitaaam..ides na trudnice 🤭🤭 koji je to sad tjedan? 
    Pami 🥰

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

SeniRemmus
    25. Svibanj 2021. 14:23

Hrabrica pjesmica se zove Mi smo baš savršeni:
    Mi smo baš savršeni
    Kad smo različiti
    Zašto bi mi htjeli biti isti kao svi? 😁
    Inače je meni i mužu hobi smišljavanje pjesmica za našu buduću djecu i objavljivanje animacija na Youtube, tako nam je brže vrijeme prolazilo do postupka i transfera, a i nekako smo si tako ispunjavali čežnju za djecom. Tako da ima cijela pjesmica na YT, ako ti pomogne da se baciš u pozitivu! 😚😚 i još jedna napomena, mi smo bebicama rekli da ako se ne prime sada to samo znači da im mama i tata nisu složili dobra tijela i da neka ne brinu, slagat ćemo tjelešca u novim postupcima koliko god treba! Tako smo se odmah pomirili s time da ako i ne uspije, nas i dalje čekaju te male dušice jednog dana🤞🏻🤞🏻 
    Možda ti nešto od ovoga pomogne vratiti optimizam. Samo hrabro! 🤗🤗

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Hrabrica
    25. Svibanj 2021. 14:27

SeniSummer

Hrabricapjesmica se zove Mi smo baš savršeni:
    Mi smo baš savršeniKad smo različitiZašto bi mi htjeli biti isti kao svi? 😁
    Inače je meni i mužu hobi smišljavanje pjesmica za našu buduću djecu i objavljivanje animacija na Youtube, tako nam je brže vrijeme prolazilo do postupka i transfera, a i nekako smo si tako ispunjavali čežnju za djecom. Tako da ima cijela pjesmica na YT, ako ti pomogne da se baciš u pozitivu! 😚😚 i još jedna napomena, mi smo bebicama rekli da ako se ne prime sada to samo znači da im mama i tata nisu složili dobra tijela i da neka ne brinu, slagat ćemo tjelešca u novim postupcima koliko god treba! Tako smo se odmah pomirili s time da ako i ne uspije, nas i dalje čekaju te male dušice jednog dana🤞🏻🤞🏻
    Možda ti nešto od ovoga pomogne vratiti optimizam. Samo hrabro! 🤗🤗

prekrasna metoda ❤️ svaka vam čast! slobodno napiši koji yt kanal, rado ću ih pustiti svojoj curici da plešemo uz njih ;) reći ću joj da to pjevuše jedni jaki mama i tata koji napokon čekaju svoje malo zlato kao što smo mi čekali nju ❤️ i da je ta teta danas pomogla mami da se osjeti bolje i da želim da skupa pjevamo te pobjedničke pjesmice za bracu i seku, da ih ohrabrimo da ne odustanu kao što ste i vi ohrabrili svoje bebice ❤️

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Ssanjas
    25. Svibanj 2021. 14:29

ma2013 meni je pocelo lagano vec danas,al mi je dr napomenuo da obavezno pazim na tezi fizicki napor(da ne dizem nista tesko) i da ne vjezbam sad u ovom periodu.ostalo sve normalno samo neka pripazim.mene najvise brine ova iscrpljenost i umor a da ne govorin koliko sam zaboravna od danas 🤦‍♀️ meni je u petak prvi uzv 💪🏻

sanjass322@gmail.com

IscekivanjeDobrihStvari
    25. Svibanj 2021. 14:29

Hrabricee samo budi hrabra i pozitivna 😍😍😍
    Nw znam za ocjene u mene su stalno govorili odlični embriji al na žalost mi još sami na svijetu 🤷‍♂️ sjećam se kad su mi vratili embrij o d 3.eg dana da su rekli to je bolje jer prirodnije je da je u maternici nego u labu, a kad sam vracala od 5dana e to su savršeni embriji . Ma molim te  vazno je sve te statistike zaboravit i samo vjerovati da ce biti najbolje sto moze  Sto se cijene tice kod nas je transfer 4tisuce al se folikulometrije ne naplaćuju, od lijekova utrogestan (kutija 60kn), estrofem oko 30kuna  andol i inekcije progesterona 100kuna ( mozes primit dvije do tri) . Sad zavisi koliko ces cega trositi ...
    Leoni 🧚 druzimo fige za dalje
    Tuma 😍😍😍😍😍
     I netko je pitao  za odmrzavnje i propadanje mislim da je to toliko malen postotak ne znam.. Ne mogu zamisliti da ih odmrznu i propadnu prije transfera.. Okej ako pustaju da se jos razviju ali.. 
    Rina89 🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒 vjerujem da je divan osjecaj  jos ga se sjecam 🍓 onaj titraj 💞
    Anchy hvala na poduzetnostcu za nas :)
    Naravno da nista ne znam ni dns haha zamrzli su dvije od 3eg dana, sutra me ceka blastocista a vdjet cemo koliki ce ih jos biti i hoce li.. Sve sam pitala al nista nisu rekli  Stigao mi je nalaz kariograma uredan 😊 a dobila sam framing za trombofiliju stomak mi je modarr kako tupe igleee ..  Pusa vam 

89 pcos
    Srpanj 2020 1.postupak
    1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
    4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste

Trecasreca
    25. Svibanj 2021. 14:34

Zene moje drage,prvo cestitke svima na pozitivnim testovima i ljepim betama 💞💞
    Ja vam samo zelim javit da sam upravo dosla sa prvog ultrazvuka i presretna sam.Trudnoca je potvrdjena vidjeli smo srceko koje jako ljepo radi 🥰🥰 Nemogu opisat srecu koju sam vidjela u ocima svoga muza kada je gledao u ekran 🥰🥰🥰🥰,plakala sam od srece,a kako i nebi.
    Trudna sam 6 tjedana i 5 dana,a ono najvaznije je da je gonekologica jako zadovoljna.Saljem vam svima ogroman zagrljaj i puno pozitivne vibre.

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god
    2 neuspjela postupka (kratka)

3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
    Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.