Leoni sretno, nadam se da ju je to hiper zakamuflirao🤞
Cure❤️❤️
Još ništa od mene. 5 puta su mi pikali epiduralnu, to me užasno boljelo i nisu uspjeli upiknuti u taj prostor, tako da sam prirodno. Na dripu sam od 6 ujutro i zadnje sam bila 6cm otvorena… Ugl, i dalje čekam. Za sad je izdržljivo, jedino sve koje su došle poslije mene su rodile ili rađaju. I vrste i placu pa me taj dio brine 😅😅
Jao, sretno ti!!! ❤🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Samo da vam javim da je sve uredu na UZV-u. ❤️
Sve se vidjelo i na svom je mjestu. Čula sam na kratko i srce. ❤️ Ajme, kakav osjećaj....Jako sam uzbuđena.
Želim vam svima što prije da ga osjetite. 🤞🤞🤞🤞
❤️❤️❤️
Strah je i dalje tu jer su mi odmah zbog satelita na kromosomuo o neinvazivnim testovima pričali, ali nadat ću se da će biti sve ok. 🙏
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Tuma sretno!!!!
Pmak predivno si to napisala, baš su mi oči zasuzile
Rina89 jeiii, srceko!!
Nikita jako mi je drago da si se javila, ne stižem pratiti, pritisnuo me posao, obaveze...Uletila i vidim da si se javila. Nadam se da ti ide na bolje i šaljem zagrljaj!
Cure, lijep pozdrav svima šaljem
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sve se vidjelo i na svom je mjestu. Čula sam na kratko i srce. ❤️ Ajme, kakav osjećaj….Jako sam uzbuđena.
❤️❤️❤️
Strah je i dalje tu jer su mi odmah zbog satelita na kromosomuo o neinvazivnim testovima pričali, ali nadat ću se da će biti sve ok. 🙏
Odlicnooo, jedan korak si blize cilju 🥰 nisam jos dosla do tog dijela, ali mislim da svaka od nas koja ova prolazi ne moze biti opustena i stalno smo u nekom strahu, treba pronaci nacin kako odmaknuti misli od toga jer na neke stvari ne mozemo utjecati..od srca ti zelim lijepe vijesti i na sljedecem uzv..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Evo da javim. UZ je uredan, beta ne raste duplo, ali dr nije nesto u stresu zbog toga, kaze uvek ima neka odstupanja… Iskljucio je 90% vanmatericnu. Reko je sl nedelje kod svog dr kontrola i da ne kontrolisem nista izmedju. Hvala vam cure moje na svakom savetu i ohrabrenju 🙏🏻❤️
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Odlično. 😍❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Cure, dal ste vi imale već nakon 5.dana pikanja bolove u jajnicima kod dužeg sjedenja, čučanja il tako nešto? Je to sve normalno zbog rasta jajnih stanic? Mene baš zna boljeti kod dužeg sjedenja i nešto sam s ružama radila pa sam čučala i užasni su bili bolovi. Sad sam u poluležečem i odlično je 🤦🏻♀️🙈
Sve se vidjelo i na svom je mjestu. Čula sam na kratko i srce. ❤️ Ajme, kakav osjećaj….Jako sam uzbuđena.
❤️❤️❤️
rina89 aaaaaaa <3 <3 <3 :*
Hrabrica pusti te njihove ocjene. Meni su reki da mi je jedna blastica B, a druga C, kao nije to baš neš. I meni proradio inat da šta oni moje bebice otpisuju, da vidjet će oni sa tim svojim ocjenama kad se obje prime 🤭🤭 pola godine sam čekala FET jer mi je endo bio pretanak mjesecima, muž i ja smo svaki dan tepali našim bebicama B i C u mislila (i spol smo im smislili, B je cura, a C dečko), čak smo im i pjesmicu smislili u kojoj pjevaju da ih baš briga što nisu A ocjena i da ne žele biti A, to je za štrebere 👀🙈 Čim sam ih vratila 7.5. me preplavila smirenost što su kod mene, a ne kod tih tamo ljudi koji je vjeruju u njih pih! PUPO oeriod mi je proletio, uživala sam u svakom danu sa svojim bebicama, čak i računajući na to da nrće možda moći ostati s nama. I sada izgleda da raste netko u meni, možda čak i obje 🐥🐥 vjeruj u svoje srećice baš usprkos ocjenama ❤❤
Rina89 pust ti taj satelit, tvoja bebica je Mjesečeva ratnica 🌛 i baš ju briga za tamo neke satelite 🤭🤭
Leoni držim fige, sve može biti okej 🤞🏻🤞🏻
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Cure, dal ste vi imale već nakon 5.dana pikanja bolove u jajnicima kod dužeg sjedenja, čučanja il tako nešto? Je to sve normalno zbog rasta jajnih stanic? Mene baš zna boljeti kod dužeg sjedenja i nešto sam s ružama radila pa sam čučala i užasni su bili bolovi. Sad sam u poluležečem i odlično je 🤦🏻♀️🙈
normalno je, ja traperice nisam obukla od 3. dana bockanja do 10 dana iza aspiracije od nadutosti. A bolilo me pred kraj, ne strašno al si baš naduta i smeta sve živo
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ma2013Ja sam imala jos na 3. dan bockanja osecaj isti. Normalno je. Jos nisam mogla od 7. dana bockanja nekad da hodam a da ne osetim kako su mi jajnici kao baloni 😂 t
Huh, dobro. 🙈
Hvala ti. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji