Znači srce me boli kak su im dali male šanse i nema teorije da odustanem od njih, dugujem to blasticama jer su se izborile da dođu do te faze...i sebi...dugujem nama šansu <3 Samo me boli što dajemo u ovo sve nade, vjeru, ušteđevinu, godišnji...doslovno smo sve karte stavili na stol i rekli ajmo riskirati a oni s takvim pesimističnim uvodom najave i potvrde FET..Sav onaj moj optimizam je splasnuo..I nevjerojatno al svi majčinski osjećaji su mi sad podivljali i žele zaštititi te blastice i što prije ih vratiti meni .. Ovo stvarno postaje agonija...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Leoni sretno, nadam se da ju je to hiper zakamuflirao🤞
Cure❤️❤️
Još ništa od mene. 5 puta su mi pikali epiduralnu, to me užasno boljelo i nisu uspjeli upiknuti u taj prostor, tako da sam prirodno. Na dripu sam od 6 ujutro i zadnje sam bila 6cm otvorena... Ugl, i dalje čekam. Za sad je izdržljivo, jedino sve koje su došle poslije mene su rodile ili rađaju. I vrste i placu pa me taj dio brine 😅😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Cure moje mi sljedeci mjesec imamo za sad upisanih 20 postupaka 😱😱😍😍🥰🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Znači srce me boli kak su im dali male šanse i nema teorije da odustanem od njih, dugujem to blasticama jer su se izborile da dođu do te faze…i sebi…dugujem nama šansu <3 Samo me boli što dajemo u ovo sve nade, vjeru, ušteđevinu, godišnji…doslovno smo sve karte stavili na stol i rekli ajmo riskirati a oni s takvim pesimističnim uvodom najave i potvrde FET..Sav onaj moj optimizam je splasnuo..I nevjerojatno al svi majčinski osjećaji su mi sad podivljali i žele zaštititi te blastice i što prije ih vratiti meni .. Ovo stvarno postaje agonija…
Zao mi je ali nema garancije nikakve sa tim njihovim ocjenama i postotcima. Kako sto je Rebeka rekla da curi sa predivnim blasticama nije upalilo a kada je imala cetverostanicne embrije upalilo je. Znam da ti je tesko ali isplaci se skupi snagu i bori se za tvoje blastice 😘. A FET je u svakom slucaju puno laksi jer nismo toliko zbuckane sa hormonima pa se to malo lakse prezivi. Kada bi trebala ti na FET?
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Tuma joj da to pikanje epiduralne boli ko vrag i žao mi je da nisu uspjeli ali hej sati te dijele do zagrljaja sa tvojom mrvicom! Upijaj i pamti svaku sekundu današnjeg dana jer će ti biti najljepši u životu ❤️
Roxy u FET bi trebali idući mjesec, mengu očekujem tamo oko 20.06. Kolike su im uopće šanse da prežive odmrzavanje kad je takva situacija..Baš sam potonula...
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Tuma joj da to pikanje epiduralne boli ko vrag i žao mi je da nisu uspjeli ali hej sati te dijele do zagrljaja sa tvojom mrvicom! Upijaj i pamti svaku sekundu današnjeg dana jer će ti biti najljepši u životu❤️
Roxy u FET bi trebali idući mjesec, mengu očekujem tamo oko 20.06. Kolike su im uopće šanse da prežive odmrzavanje kad je takva situacija..Baš sam potonula…
Odmrznit ce sve 3 blastice? Znam kakav je strah isto sam i sama prolazila nedavno. Taj dan kad sam trebala nazvat da vidim kako se razvijaju sam 2 puta povratila od nervoze 🙈 Ali nazalost ne mozemo nista napraviti dok ne dodje do toga. Samo ti mogu rec da pokušavas pozitivno misliti(znam da je lakse reci nego uciniti) Vrlim te 💓
Tuma cijeli dan sam na forumu sve cekam kad ces javit da je gotovo. Sretno i nadam se da ce sto prije krenuti 🙏💛
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Tuma joj da to pikanje epiduralne boli ko vrag i žao mi je da nisu uspjeli ali hej sati te dijele do zagrljaja sa tvojom mrvicom! Upijaj i pamti svaku sekundu današnjeg dana jer će ti biti najljepši u životu❤️
Roxy u FET bi trebali idući mjesec, mengu očekujem tamo oko 20.06. Kolike su im uopće šanse da prežive odmrzavanje kad je takva situacija..Baš sam potonula…
Odmrznit ce sve 3 blastice? Znam kakav je strah isto sam i sama prolazila nedavno. Taj dan kad sam trebala nazvat da vidim kako se razvijaju sam 2 puta povratila od nervoze 🙈 Ali nazalost ne mozemo nista napraviti dok ne dodje do toga. Samo ti mogu rec da pokušavas pozitivno misliti(znam da je lakse reci nego uciniti) Vrlim te 💓
Tumacijeli dan sam na forumu sve cekam kad ces javit da je gotovo. Sretno i nadam se da ce sto prije krenuti 🙏💛
ne ne samo dvije će odrmrznuti koje su na jednoj slamki, i na drugoj slamki onda ostaje treća. Hvala ti & Vrlim ❤️
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
ma2013 imam jednu krasnu med.sestru koja mi je jucer i danas dala,od sutra ce navodno muz 🤣 ja jednostavno ne mogu sama 😂🤦♀️ malo me i sram ali bas me briga,onesvijestim se na vađenju krvi i ne treba mi jos stresova 🤣 nego,jucer sam bila usporena i umorena 🤦♀️ Jel i tebi tako,kad je tebi prvi uzv?
Sretno svim curama 🥰
Pa ak ne možeš sama onda bolje tak, meni nije problem nikakav davati si injekciju. 😉
Jeee, i meni je takooo, umor užasan, usporenost, prebacila sam se na rad od doma jer ne funkcionkram baš, a i počeli su neki bolovi u jajnicima kod dužeg sjedenja. 🤷🏻♀️
Sutra imam prvi UZV, a ti?
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Tuma jooj bas se oduzilo sve 😅 ali neka izdrzat ces ti to za curku svoju, jedva cekam slicicu😍😍😊 zao mi je zbog epiduralne, ali dobra vijest je sto si vec na 6 😃 jos malo i curica stizeeeee, drago mi je da ti je izdrzljivo, drzim fige da se pozuri malecka i da te nece puno boljeti, a ovo za vristanje,dok sam bila u bolnici iznad nas je rađaona,naslusala sam se svakakvih zvukova u ona 3tjedna i svaki put kazem da bi radije carski kad cujem kolko vriste,ali svaka od njih je rekla da su zab na sve cim su to klupko srece primile u ruke, tako ces i ti 😊 zasad se dobro drzis, sretno dalje i javljaj kakva je situacija 😘😘
Anchy 20 postupaka 😱😱😱 ajmeeeee,ocekujemo barem 15/20 pozitivnih rezultata 😊 kako je prosao tvoj pregled?
Hrabrice nista ti njih ne slusaj,trkeljaju bezveze,tvoje blastice imaju sansu da uspiju kao i sve druge,vjeruj u njih i ne daj da te pesimizam povucee,ionako ne mozes nista napraviti osim nadat se najboljem, i svi ti mi ovdje drzimo fige da uspije a doktori Ce uvijek svasta pricat,meni su u 15tt rekli da misle da necemo docekat ni 30tt, pa lagano guramo, dan po dan,ne mogu ni oni sve znat, oni ionako ne vide kvalitetu tj kakve su blastice zapravo, samo vjeruj u njih i daj im sansu 🤞😘
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Leoni sretno, nadam se da ju je to hiper zakamuflirao🤞
Cure❤️❤️
Još ništa od mene. 5 puta su mi pikali epiduralnu, to me užasno boljelo i nisu uspjeli upiknuti u taj prostor, tako da sam prirodno. Na dripu sam od 6 ujutro i zadnje sam bila 6cm otvorena… Ugl, i dalje čekam. Za sad je izdržljivo, jedino sve koje su došle poslije mene su rodile ili rađaju. I vrste i placu pa me taj dio brine 😅😅
Ma ti njih sve pojedeš za doručak kakva si ti , sretnooo!!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji