Vec se pripremam za kupovanje testa..iskreno nisam ih puno puta koristila 😀
Zanima me u kojem mulleru ima za kupiti te testove na trudnocu?ja sam jednom prilikom kupila ovulacijske trakice..ali nisam vidjela da imaju i testove na trudnocu..ako mozda imate sliku pakiranja, koliko ih je i koja cijena? Ima tih testova i u dm-u?
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Ribic Cestitaaaaaaaaam!!!!!!! 💝💝💝
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Sanjicje moze ovo jer nemam vise trudnicki 😍😘
https://ibb.co/2YkPn8m
Ajme meni ovako kad ju od dalje slikas vidim ⁴44⁴ je jos mala struca kruva 😍😍🥰🥰❤️ imamo istu deku meni svekrva pokloni svake godine jednu deku vise ne di cu s njima hahah
Hehhehe🥰 , u Dote prosle god. bilo na 50% akcija imam ih na svim krevetima plus kauc 😂😂😂😂
Ribic braaavoooo, čestitam od srca i neka beta bude vrhunska!
________
kod mene ovaj mjesec mirovanje, nemam pojma ni koji dan ciklusa sam totalno bez brige i pameti ovaj mjesec, idući idemo na FET tako da nemam ništa za prijaviti ali vas čitam i pratim redovno!
05/2022 💙 T
Ribic divan testić! Drago mi je da vas je ugodno iznenadio na kraju 😊 Držim fige da vam beta uljepša vikend sutra! 🤞🏻🤞🏻
Nadja drago mi je da vam je operacija pomogla! Kod mog muža ista dijagnoza, ali urolog je rekao da nije kandidat za operaciju jer mu je varikokela ipak premala (4mm "samo"). Premala za operaciju, ali ipak prevelika da sprži skoro sve spermiće 🙈
malala žao mi je što nisi više pažnje dobila od doktorice, njima je to takva rutina ponekad da zaborave nas s druge strane 😔 držim fige da ovaj "samo da obavimo" na kraju ispadne beba 🤗
Sunny_ 🌞🌞🌞🤗🤗🤗
Samara ❤kakva buša! 😍
Nirvana nisam vidla bušu 🙃
Sunflower mazi svoje bebice, i ako želiš stavi nam slikicu tu nakon UZV-ova 🥰🥰
Bajoma 😍😍😍😍
AuroraB i meni je pasalo da se zakopam u posao i okružim hrpom aktivnosti do bete. Brzo mi je prošlo vrijeme i opuštena sam bila ne razmišljajući o šansama 🤗🤗 u svakom slučaju jako navijam za🌟🌟
_______
Naša 2.beta na 14.dnt je 1346🥰
Muž i ja se još uvijek ponašamo kao da se ništa ne događa, a familije otvaraju šampanjce 🙃 mislim da smo i jedni i drugi malo ludi, ali nadam se da će sve doći na svoje s vremenom 🙌🏻🤗
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
LorenaJa sam ti imala dosta simptoma al realno sve to moze bit od aspiracije, menge koja zeli probiti ili trudnoce.
I sad kad imam pozitivan test i dalje ne mislim da bih mogla razlikovat jer isto moze bit od masu drugih stvari.
Al da, imala i ja zatezanje i znalo me probost lijevo. Al kazem, mozda se i sve oporavlja od aspiracije.
Sad kad vidim tebe mozda ima nade i za mene... maybeeeeee baby. Meni su vratili 3 dan 7stanicni. Sad je 4ti dan i bas nemam nuspojava. Kao da sam nesto i imala do jucer, evo jedino blaga vrtoglavica. Mozda me malo probode u lijevu stranu ali ono nista bas za istaknut.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Leoni ❤❤❤❤❤❤ čestitam!
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Pozdrav svima
Prvo da čestitam svim curama na veselim vijestima a nama koje se još borimo želim svu sreću svijeta..
Ja sam krenula u postupak i na prvom uzv je dr vidjela polip. Rekla je da će se stanice zamrznuti i da moram na histeroskopiju. Mene zanima ako ima tko iskustva kada je moguće ići u FET nakon odstranjivanje polipa??
Ja 38, on 37
Trudimo se dvije godine
1.4. Odgođena IVF zbog povišenog prolaktina ( petrova)
Aurora,Roxy,Perlla neka vam bude dobitan, navijam na najjace 😍😘
TirellesIvy od srca ti zelim da vam ovaj postupak bude uspješan ❤️
Ana26 beta je vrh 😍
Slee sretno, bas mi je drago da se javis ponekad 😘
Cure koje su u iscekivanju uzv neka vam dani prolete sto prije da cujete mala srceka 😍
Lindsay hvala ti puno na odgovoru, imam jos samo jedno pitanje ako znas na njega odgovor, da li se u Osijeku testira subotom na covid, ili samo pon - pet? Ti ides sutra na uzv da vide stanje sada poslije aspiracije?
Testira se subotom od pola 8 do pola 11 u satoru ispred dermatologije( prekoputa kbc-a)
Ja idem na dogovor za fet koji bi trebao biti iduci tjedan.
Ajme kako je proletjelo, kao da je prije par dana bila aspiracija 🙈
Hvala ti na informacijama ❤️
Nema na cemu. Sretno ❤
Sad u nedjelju imam uzv opet da vidimo deblja li se endo. Moram mu pripomoci s ciklom i ananasom 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji