Cure pliz pomoc, stigla mi je i sljedeca beta, znaci ide ovako:
14. dn AIH - beta 2.5, krecu ucestali cudni bolovi u trbuhu
17. dn AIH - dosla menga
18. dn AIH - otisla na hitnu radi bolova, beta 20
20. dn AIH - beta 15
23. dn AIH je iduci pon i opet vadim betu
Je li to bila biokemijska? Vanmaternicna? Sto mislite?
Jel trebam sad raditi pauzu ili mogu odmah nastaviti s postupcima? Mozda vec ovaj mj?
Svako misljenje i iskustvo mi puno znaci.
Izgleda kao biokemijska. Vadi opet u ponedjeljak, trebala bi nastaviti padati.
Bez brige, vanmaternična radi probleme tek kad je beta u tisućama, neće ti se ništa dogoditi preko vikenda.
S postupcima možeš nastaviti nakon što beta postane padne do kraja.
💔💔💔
Libo jako mi je zao i 🤞🏻🍀 za dalje 🧡
Leoni i SeniSummer 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 cestitam i sretno dalje 🥰
Tina drzim fige da sve bude ok 🧡
💛🧡
17. dn AIH - dosla menga
20. dn AIH - beta 15
Jel trebam sad raditi pauzu ili mogu odmah nastaviti s postupcima? Mozda vec ovaj mj?
Izgleda kao biokemijska. Vadi opet u ponedjeljak, trebala bi nastaviti padati.
Bez brige, vanmaternična radi probleme tek kad je beta u tisućama, neće ti se ništa dogoditi preko vikenda.
S postupcima možeš nastaviti nakon što beta postane padne do kraja.
Hvala ❤❤❤
💛🧡
17. dn AIH - dosla menga
20. dn AIH - beta 15
Izgleda da je biokemijska bila.. Vidis kako je beta tek kasnije rasla pa padala.. Jel ti inace po uputi doktora bilo da vadis prvu betu 14 dan? Sad mi se to cini bas bas rano jer kod aiha nemozemo znat kad se jajna oplodila i onda jos da dodje do blastice i do maternice i ugnjezdi se.. Dok krene lucit betu..
Leoni i SeniSummer odlično!! 🥳🥳 Super bete, sad neka tako samo nastavi 🍀🥰
Tiinaa ja bih nazvala dr i pitala. Do tad leži na lijevom boku, bez naprezanja i prati dal će se koš ponavljati. Često pukne neka kapilarica unutra jer je sve osjetljivo pa se pojavi krvarenje....
Magnolia ma svaki dr ima svoje mišljenje... Prije par god se gestacijski dijabetes ionako dijagnosticirao za iznad 6 nataste, to su sad nedavno promijenili... Ja bih pazila na prehranu i eventualno ako imaš od koga posuditi gluko aparat pa mjerila nataste i 2 h poslije obroka da vidiš kakav je šećer....
Sara ja sam iduća 😊 Tiki ima još dosta do poroda, ona je sad 27tt.... Sad smo Samara, Woman_name i ja na redu prve 🥰
Samara ima li novosti iz TA?
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sara divan je😍😍😍
Tweety meni isto djeluje kao biokemijska....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
17. dn AIH - dosla menga
20. dn AIH - beta 15
Izgleda da je biokemijska bila.. Vidis kako je beta tek kasnije rasla pa padala.. Jel ti inace po uputi doktora bilo da vadis prvu betu 14 dan? Sad mi se to cini bas bas rano jer kod aiha nemozemo znat kad se jajna oplodila i onda jos da dodje do blastice i do maternice i ugnjezdi se.. Dok krene lucit betu..
Sanjich da, bila je uputa da napravim test 14. dn AIH i ako je pozitivan da vadim betu. A kako je bila neka sjena na testu sam za zihericu isla vadit betu. Kako je sve bilo negativno sam prestala s utricima... isla sam na hitnu radi bolova i sasvim slucajno saznala da je sad pak beta pozitivna 🤷🏻♀️ cudno, ne kuzim uopce...
💛🧡
Ma zeznula sam što sam stavila prekratko pa evo sad 2 h😃
https://ibb.co/RccV6bw
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Leoni i SeniSummer odlično!! 🥳🥳 Super bete, sad neka tako samo nastavi 🍀🥰
Tiinaa ja bih nazvala dr i pitala. Do tad leži na lijevom boku, bez naprezanja i prati dal će se koš ponavljati. Često pukne neka kapilarica unutra jer je sve osjetljivo pa se pojavi krvarenje….
Magnolia ma svaki dr ima svoje mišljenje… Prije par god se gestacijski dijabetes ionako dijagnosticirao za iznad 6 nataste, to su sad nedavno promijenili… Ja bih pazila na prehranu i eventualno ako imaš od koga posuditi gluko aparat pa mjerila nataste i 2 h poslije obroka da vidiš kakav je šećer….
Sara ja sam iduća 😊 Tiki ima još dosta do poroda, ona je sad 27tt…. Sad smo Samara, Woman_name i ja na redu prve 🥰
Samara ima li novosti iz TA?
A ima.. Nisam nista pisala jer nisam bas neke volje i zapravo ne znam sta napisati. Dijagnoza moze biti opasna po mene ali oni jos ne znaju dal je opasno jer je na granici i me znaju dal ce raditi carski ili ne. Ja moram mirovati, bez hodanja i sjedenja i u slucaju krvarenja odma doci. Ma ubiti nisam nista novo saznala osim da su me jos vise prestrasili. Ukratko sa tom dijagnozom ako se ide na prirodni mogu iskrvariti i umrijeti ali ja sam na granici i oni jos ne znaju kakav porod bude jer je jos prerano. Prerano? 37+3 sam.. Ahh
Nisam vas htjela bombardirati sa takvim vijestima, sorry
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Sortiraj odgovore
Najstariji