Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ⭐ Miss_Ivy ⭐
    21. Svibanj 2021. 12:45

Seni&Leona čestitam na beturinama!! 🎉🎉🎉

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Razumna
    21. Svibanj 2021. 12:49

SeniSummer

Naša 2.beta na 14.dnt je 1346🥰
    Muž i ja se još uvijek ponašamo kao da se ništa ne događa, a familije otvaraju šampanjce 🙃 mislim da smo i jedni i drugi malo ludi, ali nadam se da će sve doći na svoje s vremenom 🙌🏻🤗

Čestitke 🥂🍾👍 
    Baš mi je drago zbog tebe i muža. 
    Nisam stručnjak ali mislim da su se obadva primili 😊😊😊😊
    S obzirom da za mjesec dana idem na FET 🐧🐧 baš si mi ulila nadu i uljepsala dan 🥰

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Tiinaa
    21. Svibanj 2021. 12:53

Ja sad na wc kad ono sluzava krv pomjesana sa utrogestanim... nakon drugog brisanja nista... neznam da li zovem doktora... nemam ni bolova niti ista... 😒😒 sta mislite jel pametno na svoju ruku da popijem duphaston

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

Libo1415
    21. Svibanj 2021. 12:53

Sanjich 👶

Libo

Drage borilice 🤗 prvo, Ribicužasno mi je drago zbog tebe. I držim fige da imaš super trudnoću do kraja 🤞🍀
    Čestitam svim novim trudnicama!
    Kod mene nažalost ni ovaj puta ništa…procurila sam kroz noć i to ko nikad…cekam sad doktora da me nazove pa da čujem što dalje. Nadam se da će me ubaciti što prije u novi postupak a ne da ko prošle godine čekam 6mjeseci 😒

Libo zao mi je :/
    jesi vadila vitamin d u zadniih par mjeseci? Viidm da je kod vas muski faktor u pitanju kao i kod nas pa me zanima sta si jos od nalaza osim osnovnih radila?

Sanjich radila sam i vitamin d,još prije prvog fet-a. Pijem ga s time da mi je u 4 mjesecu bio 70 i nešto a u drugome 23. Štitnjača je isto ok, feritin isto. Neznam zašto se ne prima 🤷‍♀️ nakon prve stimulacije smo dobili 11 stanica od kojih su se 3 razvile u blastociste i svaki put su govorili kako su super a na kraju očito i nisu 🤷‍♀️ vidjet cu što će mi reći doktor,koji je plan za dalje. 

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

• *.Women_name.*
    21. Svibanj 2021. 12:55

Sunflower drago mi je da je sve dobro! Neka se i nastavi tako... 😊 Da, većini njih prekidaju s utricima u 12tt, ja nisam vadila nikakve nalaze. Zapravo, posteljica počinje lučiti hormon, i taj progesteron je kap u moru kolicine  progesterona koju ona luci. Vraća se samo ako postoje nekakve kontrakcije, bolovi, krvarenja i slično jer smanjuje kontrakcije i opusta mišiće. 😁 Sretno na uzv, lijepo se druži s bebicama! 🥰

Lorena ja se više ne sjećam kakvi su točno bolovi bili, ali mislim da su nalikovali pmsu. Držimo 🤞 da su dobar znak 🙏🍀😁😘
    Nirvana pa ni tvoju sliku nisam uspjela vidjet! 😔😔😔 Pojacajte vrijeme dostupnosti slikica da ih vidimo oo! 🥰🥰🥰
    Iscekivanjedobrihstvari to je super rezultat!! A za krvarenje ne brini, bit će sve ok! I ja sam ga imala i to samo kod jedne oocite, jer mi je malo teži embriotransfer. Ali baš smo se neki dan šalili da puno cura nakon traumatskog ETa budu 🤰! Kak teško uđe, teško će i van 🤭😋 brz oporavak 😘
    Bajoma predivna je!! 🥰🥰🥰♥️♥️♥️ Princeza
    TirellesIvy odlično!! Sretno!! 🥳😁
    Marta kao što MTB kaže to su dvije različite stvari. Kod sumnje na predijabetes ili dijabetes tipa 2 koji ja imam mislim da je najrelevantniji ogtt odnosno profili guka. Iako neznam vise ni sama, baš su cure jučer pisale, svi doktori drugačije. Kod mene je počelo u 14 tt s tim pretragama i digli su frku oko tih nalaza, odmah me slali na odjel za dijabetes u Petrovoj, dok neke druge cure sa sličnim nalaz om nisu. Neznam šta bi ti rekla ni savjetovala. Ja sam slušala kako su mi moji doktori rekli i savjetovali. 
    Tinini prošli tjedan smo vodili raspravu o tome, i mislim da je to stvarno odluka svakog za sebe. Kao što neki doktori savjetuju cijepljenje kod trudnica i dojilja, a neki ne. Baš sam jutros slušala moju sefiku prof Markotic kad je objašnjava la da su trudnice također posebno rizicna skupina , i da se tromboze sve češće javljaju i u reproduktivnim organima ljudi kod covid infekcije, dok svi samo govore o utjecaju cjepiva na reproduktivno zdravlje. S druge strane, još je dosta ne istraženo. Ja osobno ću se cijepiti čim budem mogla i ne budem više u 1 komadu. Ali to stvarno moraš odlučiti za sebe jer je "dvosjekli mač", kako ti nitko ne može garantirati da ti neće ništa biti ako ju pokupis, tako ne može ni hoće li ti biti što od cjepiva.  Najbolje se posavjetuj sa svojim doktorom

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    21. Svibanj 2021. 13:01

SeniRemmus i Leoni Čestitammmm!!! ♥️♥️♥️♥️♥️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

21. Svibanj 2021. 13:01

Što se tice moje glukoze, njima je to ok, jer jer jos pre rano za postavljanje dijagnoze gestacijskog dijabetesa. Svakako cu pripaziti što jedem. A tu po forumu citam da i sa glukozom od 5.3 u 10tt neki salju na ogtt i stvara se panika. Ne znam sto da mislim.

Lita.1234
    21. Svibanj 2021. 13:02

seni i leoni cestitam !!! 😍😍😍❤️

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Nina1401
    21. Svibanj 2021. 13:04

Za početak čestitam svima koje je beta razveselila! Radujem se zajedno s vama koliko mi to moji živci u iščekivanju dopušta ju 🙈. Danas mi je 10dnt. Sva sam u osluškivanju simptoma i onda se naživciram jer ne mogu procijeniti. Znači, 11.5 je bio transfer 3-dnevnog embrija. Bio je teži transfer sa apaurinima, sredstvima protiv bolova pa sam se zezala ako teško ide unutra bome će se čvrsto primiti. 🤷‍♀️ Svaki dan od transfera osjećam bolove u donjem dijelu trbuha, ponekad u jajnicima, dva tri puta me jako zabolilo na mahove. Čini se kao da ću dobiti, iako nije tako jaka bol (meni su jako bolne M, inače). Onako lagana, tupa bol. S vremena na vrijeme me i u kuku uhvati, iako rijetko. Grudi su me nenormalno boljele do neki dan (vjerojatno od štoperice), ali još uvijek su natečene, sa vidljivim venama, na malo jači dodir i dalje osjećam bol.
    Doma sam, na mirovanju, s vremena na vrijeme me uhvati neki umor pa onda odspavam kratko. U ponedjeljak idem vaditi betu, ali već sam luda od razmišljanja. 
    Svjesna sam ja da vjerojatno pretjerujem u puno toga, ali... 🤷‍♀️
    Što vi mislite o ovome svemu? 

🙋‍♀️28 🙋‍♂️30
    Dijagnoza: idiopatska neplodnost, ulcerozni kolitis (u remisiji)
    Početak pokušavanja 3/2019
    11/2019. Izvanmaternična, uklonjen desni jajovod
    4/2021 - Petrova. stimulirani Ovaleap - Cetrotide, 3js, 1 oplođena
    11.5. ET - 1, beta 0
    9/21 - Poliklinika IVF. stimulirani, Elonva, Menopur, Cetrotide, 10js, 3 oplođene
    15.9. ET - 2 trodnevna (8st i 9st), Beta 0
    4/2022 -

GPgirl
    21. Svibanj 2021. 13:05

Tinini

Pozdrav curke, za sad vas samo citam, nemam jos nista za prijaviti, mi se pripremamo za nas prvi ivf postupak u devetom mjesecu, jos smo u fazi prikupljanja svih nalaza pa idemo na konacni dogovor. Dijagnoza kod mene sve ok osim stitnjace, on oligoasteno. Ali zanima me sto vam dr preporucuju za cijepljenje? Da ili ne?

Meni rekli u Kbc Ri da ne dok sam u postupku🤷‍♀️

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.