Lorena Ja sam ti imala dosta simptoma al realno sve to moze bit od aspiracije, menge koja zeli probiti ili trudnoce.
I sad kad imam pozitivan test i dalje ne mislim da bih mogla razlikovat jer isto moze bit od masu drugih stvari.
Al da, imala i ja zatezanje i znalo me probost lijevo. Al kazem, mozda se i sve oporavlja od aspiracije.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ribiiic odlicnaaaa crta nek tamniii, jedva cekamo betu! 🍀🍀🍀🙏
Nadja odlicne vijesti, stvarno se podebljava lista prirodnih trudnoca tijekom ivf postupaka.. Mozda mtb napravi i posebnu listu hhh 🍀🍀😊
Dada ma meni gleda ona 22. Kao termin samo sam ja ticker napravila sa datumom zadnje M jer nisam znala kako sta kad je sve krenulo. Bas cu promjenit da bude kak spada lijena sam bila do sad 😂
Kako si ti, jesu li mucnine skroz stale? Ja sam primjetila isto novog gosta dole 😟 iako me nis ne boli i uredno kakam i sve.. Ne bi ni znala da nisam kupila ogledalce da pogledam jel i moja prominila boju kao ruskina 😂😂😂❤️😜
Ruska, bajo, saro si su slike bebica?
E i da nije dugo nitko stavljao slike trbuscica, ove uskoro rodilje di su trbusine 😍😍🥰
Jel se tko cuje s Ivanaxxx, nemogu se sjetit jek najavila bila odlazak ili samo nestala 🤔🤷
Evo mene, ja sam ispod 35tt 🤭 ali prolazim valjda:https://ibb.co/M127b1d
Negoo 😊😊😍😍😍😍
ajme ja jedva cekam da se moj zaokruzi ali se pitam kako cu spavat, vec sad muku mucim izbjegavam na ledja, na trbuhu mi je neugodno.. Kukovi mi otpadaju..
Narucila sam si jastuk s mali andjeo, to je prva stvar vezana za trudnocu koju sam kupila 😜😜
Bog da se javim i ja s aspiracije
Nije boljelo na kraju sam bila u nekoj polu anesteziji gdje osjetim al ne mogu ništa 🙈
Imali smo 12 ocita, čekamo dalje... Malo sam li la jer sam očekivala više prvi put sam ih imala 18, a sad sam duze bila na lijekovima ...
Primam infuziju i nadam se da ce oporavak biti brz iako sam malo prokrvarila.. Boze pomozi
89 pcos
Srpanj 2020 1.postupak
1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste
Nirvana, ja ne mogu otvoriti tvoju sliku :/
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Hvala curke! Korak po korak dalje. Vidjeli smo tu puno prica s lijepim zavrsetkom ali nazalost i onih s tuznijim.
Idemo sad polako dalje 💪
Hvala curke! Korak po korak dalje. Vidjeli smo tu puno prica s lijepim zavrsetkom ali nazalost i onih s tuznijim.
Idemo sad polako dalje 💪
Ribic sretno u nastavku bit ce sve to uredu
Nemoj previše brinuti svaka priča dobije i svoj lijepi kraj 💕
89 pcos
Srpanj 2020 1.postupak
1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste
Nirvana, Samara ja ne vidim ni jednu sliku😓
Sunflower odlično, lijepo rastu,😍😍 ajme već ćeš 12 tj biti uskoro🥰
TirelessIvy ovo super zvuči, držim fige da uspije ovaj put! 🥰🥰 🤞🤞
Iscekivanjedobrihstvari wow 12 je super broj! Odlično 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Zbog implantata sam dobila 4 dana terapije s antibioticima. S obzirom da idem iduci mjesec na FET, dal ce se tijelo ocistiti od toga do tada?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Draga Mtb evo iz vadila GUK 4.9 i inzulin 29.9.,ali prijateljica koja ima inzul rez. kaže da ovaj nalaz može biti uredan a ona tek kad je napravila ogtt s inzulinom pokazalo joj predijabetesnl stanje. Da GUK na tašte može bit dobar ali s opterećenjem glukoze s inzulinom pokaže pravo stanje
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
TirelessIvy drago i je da se konačno događaju pozitivne stvari
Sunflower pošalji nam koju slikicu
cure jel ima neki vremenski period koji treba proći od uzimanja uzorka za papa test i briseve do postupka? Da li mogu 10 dana nakon uzimanja uzorka krenuti u postupak ili se iz nekog razloga preporučuje da prođe dulje vrijeme? ili je to potpuno svjedeno hvala
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji