Što se tice moje glukoze, njima je to ok, jer jer jos pre rano za postavljanje dijagnoze gestacijskog dijabetesa. Svakako cu pripaziti što jedem. A tu po forumu citam da i sa glukozom od 5.3 u 10tt neki salju na ogtt i stvara se panika. Ne znam sto da mislim.
Neznam stvarno, očito svi doktori imaju drugačije mišljenje. Ja bi na tvom mjestu slušala svog doktora i nabavila si na kratko aparatic i držala se dijete. Ako ti nakon 2 h od nekog obroka (iz jelovnika gd) guk bude prelazio 7,0 onda bi tražila drugo mišljenje. Jer do toga si ionako na prehrani samo
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Za početak čestitam svima koje je beta razveselila! Radujem se zajedno s vama koliko mi to moji živci u iščekivanju dopušta ju 🙈. Danas mi je 10dnt. Sva sam u osluškivanju simptoma i onda se naživciram jer ne mogu procijeniti. Znači, 11.5 je bio transfer 3-dnevnog embrija. Bio je teži transfer sa apaurinima, sredstvima protiv bolova pa sam se zezala ako teško ide unutra bome će se čvrsto primiti. 🤷♀️ Svaki dan od transfera osjećam bolove u donjem dijelu trbuha, ponekad u jajnicima, dva tri puta me jako zabolilo na mahove. Čini se kao da ću dobiti, iako nije tako jaka bol (meni su jako bolne M, inače). Onako lagana, tupa bol. S vremena na vrijeme me i u kuku uhvati, iako rijetko. Grudi su me nenormalno boljele do neki dan (vjerojatno od štoperice), ali još uvijek su natečene, sa vidljivim venama, na malo jači dodir i dalje osjećam bol.
Doma sam, na mirovanju, s vremena na vrijeme me uhvati neki umor pa onda odspavam kratko. U ponedjeljak idem vaditi betu, ali već sam luda od razmišljanja.
Svjesna sam ja da vjerojatno pretjerujem u puno toga, ali… 🤷♀️
Što vi mislite o ovome svemu?
Mi smo u istoj kaši😂😂 I ja u ponedjeljak vadim betu, isto vracen 3-dnevni,ali 2 zametka. I drzi me to sta mi je ovaj drugi ivf velika razlika od 1.koji nije bija uspiješan. Drzim nam fige 🙏🙏🙏🙏🙏
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Ja sad na wc kad ono sluzava krv pomjesana sa utrogestanim… nakon drugog brisanja nista… neznam da li zovem doktora… nemam ni bolova niti ista… 😒😒 sta mislite jel pametno na svoju ruku da popijem duphaston
On ti nemoze skodit pa ako imas popij 🙏 ja bi na tvom mjestu nazvala doktora i osla danas ili najkasnije u pon na pregled ako primjetis jos preko vikenda sukrvice...
Što se tice moje glukoze, njima je to ok, jer jer jos pre rano za postavljanje dijagnoze gestacijskog dijabetesa. Svakako cu pripaziti što jedem. A tu po forumu citam da i sa glukozom od 5.3 u 10tt neki salju na ogtt i stvara se panika. Ne znam sto da mislim.
Neznam stvarno, očito svi doktori imaju drugačije mišljenje. Ja bi na tvom mjestu slušala svog doktora i nabavila si na kratko aparatic i držala se dijete. Ako ti nakon 2 h od nekog obroka (iz jelovnika gd) guk bude prelazio 7,0 onda bi tražila drugo mišljenje. Jer do toga si ionako na prehrani samo
Jedino mogu ici po trece mišljenje.
Lorena3009 joooj, meni još 1.postupak pa uopće ne znam na što se usmjeriti 🙈 i ja nam držim fige da budu lijepe brojke 😁
🙋♀️28 🙋♂️30
Dijagnoza: idiopatska neplodnost, ulcerozni kolitis (u remisiji)
Početak pokušavanja 3/2019
11/2019. Izvanmaternična, uklonjen desni jajovod
4/2021 - Petrova. stimulirani Ovaleap - Cetrotide, 3js, 1 oplođena
11.5. ET - 1, beta 0
9/21 - Poliklinika IVF. stimulirani, Elonva, Menopur, Cetrotide, 10js, 3 oplođene
15.9. ET - 2 trodnevna (8st i 9st), Beta 0
4/2022 -
Leoni i Senisummer čestitaaaaam !! nek rastu bete :)))
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Pozz ženice,
prvo, žao mi je zbog loših beta i neuspješnih postupaka. Ne pratim stalno, al kad uđem, uvijek bar jedna ženica bude koja napise losu vijest. Teško je to, i želim vam brz oporavak i snagu za dalje!
-
Drugo, čestitam svakoj koja je dobila pozitivan testić i dobru betu. 🌸❤️ Želim vam uredne trudnoće do kraja!
Baš sam sretna zbog Leoni🌸, s njom sam se družila na LH trakicama.
-
Trudnice, nadan se da ste dobro, ludo neko vrime, nadam se da izdržavate iznenadne promjene. Nama u DE je ludnica, covik ne zna kako bi se obuka.😂 Neke se bliže kraju, navijam za vaš brz i što lakši porod. Moj savjet vam je da ako su vam uredne trudnoće i ukoliko ste prvorotka, da ostanete kući što duže, dok trudovi ne dođu na 5 min razmaka po minutu trajanja. Meni je predrago da sam ja to doma odradila, ugodnije je (bar meni).
Ko je prva, Tuma ili Tiki? ❤️
Sanjich ❤️❤️❤️
-
Bajo, ja uvik nekako potrefin da uđem u temu kad staviš slikicu moje nevistice 😛. Predivna je bubla mala🌸 Evo da bude fer, stavim ja svog momka na koji sat da vidi Marija jel čemu 🤭
ode je nešto ozbiljno ljut na oca: https://ibb.co/1vy4CMM
-
Ruska, šaljem tebi i curi tvojoj ❤️😘😘 Nadan se da ste dobro!
-
Matkiša, nadam se da trudnoća dobro napreduje! ❤️❤️❤️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Cure pliz pomoc, stigla mi je i sljedeca beta, znaci ide ovako:
14. dn AIH - beta 2.5, krecu ucestali cudni bolovi u trbuhu
17. dn AIH - dosla menga
18. dn AIH - otisla na hitnu radi bolova, beta 20
20. dn AIH - beta 15
23. dn AIH je iduci pon i opet vadim betu
Je li to bila biokemijska? Vanmaternicna? Sto mislite?
Jel trebam sad raditi pauzu ili mogu odmah nastaviti s postupcima? Mozda vec ovaj mj?
Svako misljenje i iskustvo mi puno znaci.
💛🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji