Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    21. Svibanj 2021. 13:13

Mag.nolia

Što se tice moje glukoze, njima je to ok, jer jer jos pre rano za postavljanje dijagnoze gestacijskog dijabetesa. Svakako cu pripaziti što jedem. A tu po forumu citam da i sa glukozom od 5.3 u 10tt neki salju na ogtt i stvara se panika. Ne znam sto da mislim.

Neznam stvarno, očito svi doktori imaju drugačije mišljenje. Ja bi na tvom mjestu slušala svog doktora i nabavila si na kratko aparatic i držala se dijete. Ako ti nakon 2 h od nekog obroka (iz jelovnika gd) guk bude prelazio 7,0 onda bi tražila drugo mišljenje. Jer do toga si ionako na prehrani samo

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Lorena3009
    21. Svibanj 2021. 13:13

Nina1401

Za početak čestitam svima koje je beta razveselila! Radujem se zajedno s vama koliko mi to moji živci u iščekivanju dopušta ju 🙈. Danas mi je 10dnt. Sva sam u osluškivanju simptoma i onda se naživciram jer ne mogu procijeniti. Znači, 11.5 je bio transfer 3-dnevnog embrija. Bio je teži transfer sa apaurinima, sredstvima protiv bolova pa sam se zezala ako teško ide unutra bome će se čvrsto primiti. 🤷‍♀️ Svaki dan od transfera osjećam bolove u donjem dijelu trbuha, ponekad u jajnicima, dva tri puta me jako zabolilo na mahove. Čini se kao da ću dobiti, iako nije tako jaka bol (meni su jako bolne M, inače). Onako lagana, tupa bol. S vremena na vrijeme me i u kuku uhvati, iako rijetko. Grudi su me nenormalno boljele do neki dan (vjerojatno od štoperice), ali još uvijek su natečene, sa vidljivim venama, na malo jači dodir i dalje osjećam bol.
    Doma sam, na mirovanju, s vremena na vrijeme me uhvati neki umor pa onda odspavam kratko. U ponedjeljak idem vaditi betu, ali već sam luda od razmišljanja.
    Svjesna sam ja da vjerojatno pretjerujem u puno toga, ali… 🤷‍♀️
    Što vi mislite o ovome svemu?

Mi smo u istoj kaši😂😂 I ja u ponedjeljak vadim betu, isto vracen 3-dnevni,ali 2 zametka. I drzi me to sta mi je ovaj drugi ivf velika razlika od 1.koji nije bija uspiješan. Drzim nam fige 🙏🙏🙏🙏🙏

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

BAJOMA
    21. Svibanj 2021. 13:15

Mtb,bjelish,bozna vrlim

21. Svibanj 2021. 13:16

Tiinaa

Ja sad na wc kad ono sluzava krv pomjesana sa utrogestanim… nakon drugog brisanja nista… neznam da li zovem doktora… nemam ni bolova niti ista… 😒😒 sta mislite jel pametno na svoju ruku da popijem duphaston

On ti nemoze skodit pa ako imas popij 🙏 ja bi na tvom mjestu nazvala doktora i osla danas ili najkasnije u pon na pregled ako primjetis jos preko vikenda sukrvice... 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Svibanj 2021. 13:17

BAJOMA

Mtb,bjelish,bozna vrlim

I ja tebe 

💔💔💔

21. Svibanj 2021. 13:21

*.Women_name.*

Mag.nolia

Što se tice moje glukoze, njima je to ok, jer jer jos pre rano za postavljanje dijagnoze gestacijskog dijabetesa. Svakako cu pripaziti što jedem. A tu po forumu citam da i sa glukozom od 5.3 u 10tt neki salju na ogtt i stvara se panika. Ne znam sto da mislim.

Neznam stvarno, očito svi doktori imaju drugačije mišljenje. Ja bi na tvom mjestu slušala svog doktora i nabavila si na kratko aparatic i držala se dijete. Ako ti nakon 2 h od nekog obroka (iz jelovnika gd) guk bude prelazio 7,0 onda bi tražila drugo mišljenje. Jer do toga si ionako na prehrani samo

Jedino mogu ici po trece mišljenje. 

• Nina1401
    21. Svibanj 2021. 13:22

Lorena3009 joooj, meni još 1.postupak pa uopće ne znam na što se usmjeriti 🙈 i ja nam držim fige da budu lijepe brojke 😁

🙋‍♀️28 🙋‍♂️30
    Dijagnoza: idiopatska neplodnost, ulcerozni kolitis (u remisiji)
    Početak pokušavanja 3/2019
    11/2019. Izvanmaternična, uklonjen desni jajovod
    4/2021 - Petrova. stimulirani Ovaleap - Cetrotide, 3js, 1 oplođena
    11.5. ET - 1, beta 0
    9/21 - Poliklinika IVF. stimulirani, Elonva, Menopur, Cetrotide, 10js, 3 oplođene
    15.9. ET - 2 trodnevna (8st i 9st), Beta 0
    4/2022 -

Hrabrica
    21. Svibanj 2021. 13:23

Leoni i Senisummer  čestitaaaaam !! nek rastu bete :)))

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

Sara 🌸
    21. Svibanj 2021. 13:25

Pozz ženice, 
    prvo, žao mi je zbog loših beta i neuspješnih postupaka. Ne pratim stalno, al kad uđem, uvijek bar jedna ženica bude koja napise losu vijest. Teško je to, i želim vam brz oporavak i snagu za dalje! 

Drugo, čestitam svakoj koja je dobila pozitivan testić i dobru betu. 🌸❤️ Želim vam uredne trudnoće do kraja! 
    Baš sam sretna zbog Leoni🌸, s njom sam se družila na LH trakicama. 
    -
    Trudnice, nadan se da ste dobro, ludo neko vrime, nadam se da izdržavate iznenadne promjene. Nama u DE je ludnica, covik ne zna kako bi se obuka.😂 Neke se bliže kraju, navijam za vaš brz i što lakši porod. Moj savjet vam je da ako su vam uredne trudnoće i ukoliko ste prvorotka, da ostanete kući što duže, dok trudovi ne dođu na 5 min razmaka po minutu trajanja. Meni je predrago da sam ja to doma odradila, ugodnije je (bar meni).
    Ko je prva, Tuma ili Tiki? ❤️ 
    Sanjich ❤️❤️❤️
    -
    Bajo, ja uvik nekako potrefin da uđem u temu kad staviš slikicu moje nevistice 😛. Predivna je bubla mala🌸 Evo da bude fer, stavim ja svog momka na koji sat da vidi Marija jel čemu 🤭
    ode je nešto ozbiljno ljut na oca: https://ibb.co/1vy4CMM
    -
    Ruska, šaljem tebi i curi tvojoj ❤️😘😘 Nadan se da ste dobro! 

Matkiša, nadam se da trudnoća dobro napreduje! ❤️❤️❤️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Tweety88🐞
    21. Svibanj 2021. 13:27

Cure pliz pomoc, stigla mi je i sljedeca beta, znaci ide ovako:
    14. dn AIH - beta 2.5, krecu ucestali cudni bolovi u trbuhu
    17. dn AIH - dosla menga
    18. dn AIH - otisla na hitnu radi bolova, beta 20
    20. dn AIH - beta 15
    23. dn AIH je iduci pon i opet vadim betu

Je li to bila biokemijska? Vanmaternicna? Sto mislite?
    Jel trebam sad raditi pauzu ili mogu odmah nastaviti s postupcima? Mozda vec ovaj mj? 
    Svako misljenje i iskustvo mi puno znaci.

💛🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.