Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pami
    22. Veljača 2021. 19:44

Mtb prošla si nažalost kiretažu, krvarenje, sigurno da je i to utjecalo na nalaz. Ovaj Sideral folic sam ja uzimala. Odličan je, uopće ne pada teško na želudac i sve preporuke za njega!

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

• Ana26
    22. Veljača 2021. 19:52

lioraliora

anavi985

Liora -ja na VV nisam bila od studenog, al mislim prema forunu ja Rodi da je sve isto, zove se 1.dc, dolazi se 3.dc s negativnim testom na koronu, a test se moze odraditi uz posebnu uputnicu i kod njih na Merkuru, najbolje 2.dc da 3.dc imaju nalaz… ja u studenom radila kod njih 3.dc test na koronu, na kraju mi otkazali postupak jer su htjeli dodatne pretrage pa nalaz korone nije uopce vidljiv ni moj ginu ni meni na e građanin.. samo njima

Znači samo moram taj 3dc vec imati negativan test, nadam se onda da mogu kod njih napraviti 🤨 i kako onda dalje? Jel treba opet test za iducu folikulometriju? Pa onda opet za transfer? Hvala ti puno

I ja sam na VV. Moraš 2 tj prije postupka poslati trijažne upitnike. 3.dan ciklusa doći s negativnim testom i prije aspiracije moraš imati test,a za folikulometrije ne treba. Možeš kod njih napraviti test,ali mislim da će te svuda odmah primiti kad kažeš da je zbog aspiracije,a i znat ćeš 2 dana prije kad ti je aspiracija.

Danas je baš bilo puno događanja na forumu.
    Žao mi je zbog svih negativnih ishoda ,a veselim se svim pozitivnim betama i pregledima. 
    Sretno svima i da što prije dođemo do svog klupka sreće.

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Veljača 2021. 19:56

Pami

Mtbprošla si nažalost kiretažu, krvarenje, sigurno da je i to utjecalo na nalaz. Ovaj Sideral folic sam ja uzimala. Odličan je, uopće ne pada teško na želudac i sve preporuke za njega!

Ma je, zato i jest palo sa max na 60 u siječnju, to sam očekivala. Ali sam očekivala da će u zadnjih mjesec dana barem malo narasti, a ne još pasti. 

💔💔💔

22. Veljača 2021. 19:57

Mtb, vec te vidim kako pises knjigu. Fett je mala maca za tebe, kad nove generacije neplodnih budu po forumima i cekaonama pred punkciju jedna drugoj govorile o tvojoj knjizi. 
    MaloTele, pjesmica je super, ima da je stavi negdje u knjigu
    Meto jesi dobro? Boli li ista nakon tog prp-a?

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Veljača 2021. 20:02

Bozma 🍀🐞

Mtb, vec te vidim kako pises knjigu. Fett je mala maca za tebe, kad nove generacije neplodnih budu po forumima i cekaonama pred punkciju jedna drugoj govorile o tvojoj knjizi.
    MaloTele, pjesmica je super, ima da je stavi negdje u knjigu
    Meto jesi dobro? Boli li ista nakon tog prp-a?

AKO ikad napišem knjigu, to će biti fantasy 

💔💔💔

sbjelisi
    22. Veljača 2021. 20:05

vuky

Cure, ima koja transfer ovaj tjedan…. Evo, meni je transfer u cetvrtak, u sri test na covid …. Endo je bio 8,3mm, sad sam na 3x3 estrofem i 3x2 utrogestan…. Valjda ce sve proci ok… ja sam skroz mislima drugdje ….

Vuky ti si na stimuliranom FET u? Sve bude dobro, ebdo ti je vec sada dobar, do cetvrtka bude uber! 😉 Drzimo gige 😋

oharascarlett14@gmail.com

Matkiša 😎
    22. Veljača 2021. 20:13

Daa, svakako bi ja vadila betu i da nisu preporučili. 
    A sutra ću uz to probat užicat nalaze za hormone, bio bi red nakon 2 godine... Tako daaa, poželite mi sreću 😁😁😁😁
    MTB bemu miša, napumpat ćeš ti to brzo 🤪

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

vuky
    22. Veljača 2021. 20:13

Stimulacija je bila u 11mj, pa smo prosli mjesec probali FET ali nismo dosli do transfera ( tanak endo) Sad se nadam da bude, da se nista nece komplicirati :) Sutra idem u Zg, u sri ujutro imam test nacovid! Inace me zeza umnjak od prošlog vikenda, danas bila kod zubara poslao me snimiti zub  i da bi ga izvadio ( to bi onda dan poslje transfera... dvoumim se sad sto da uradim )

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Veljača 2021. 20:20

Šmattan, ma ne brinem, za ovu utakmicu sam se pripremila koliko sam se pripremila. Sad samo trebam odigrati najbolje što mogu s danim.
    Za iduću ću dignuti razinu pripreme (ako mi bude trebalo)

Vuky, ne bih ja vadila umnjak nakon transfera. Za početak, treba ti dati painkillere koji se ne preporučuju u prvom tromjesečju osim ako je baš neophodno. Onda moraš piti antibiotike neko vrijeme just in case, a ni to nije preporučljivo. Konačno, to je ogroman stres, a to ti ne treba. Ili bih odgodila vađenje umnjaka (po mogućnosti nakon poroda, inače za drugo tromjesečje) ili bih odgodila FET (ako je umnjak gorući problem).

💔💔💔

sbjelisi
    22. Veljača 2021. 20:35

Nina92

Marinela super da je sve ok
    MaloTele jedna ali vrijedna mrvica, nek je samo ziva i zdrava
    Meto 14 predivan broj
    SBjelis od spavaj malo i od ponedjeljka piskimo zajedno ❤️
    MTB daj nebrini toliko bit ce to puno bebica.. Ali uostalom jedna prava je dovoljna 🥰🥰

Nina mene su puknuli s Ovitrellom 1/4 ampule.. Brijem da samo mogu pratiti stopericu, ko Dada... 
    I nekaj su mi jos spucali u guzu.. 😳
    Strah mi se uvukao u kosti, ono prducnem iz vagine, strah me da je beba otisla 😣 Ne usudim se ico kakati 😣😣 A, lujka 😂

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.