Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rina89
    22. Veljača 2021. 18:05

Leia, VM jako mi je žao zbog onog što prolazite. 😞😞😞
    Također mi je žao zbog svih loših vijesti!
    Šmattan nadam se da će se duplati i da će biti sve ok.
    Malo Tele žao mi je zbog jednog bebača, ali drago mi je da je s drugom sve super.
    Dolly divno zbog bete! 😍
    MTB na koji način si se testirala na celijakiju? Vidjela sam da postoje neki kućni testovi, ali ne znam je li to baš pouzdano.
    Women Name koliko često si išla na folikulometrije kod Škvorca? 

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

ericaa
    22. Veljača 2021. 18:05

MTb jeli  proucavas nesto u postupku i radis plan za nedajboze dalje? Pretrage? Tuđa iskustva proučavas? Nadovezala sam se na ono sto te smiruje ako sam pogodila

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Leia3.0
    22. Veljača 2021. 18:11

Hvala vam cure na lijepim i utješnim riječima. Baš je teško to sve prolaziti, toliko muke, brige, preobrata pa sreće i na koncu tuge. Ja sam baš za prvi put morala skupit sve, i OHSS koji je došao kasnije zbog trudnoće i koji je zbog toga jako dugo trajao (i dalje traje), i blighted ovum i još činjenicu da ne izlazi samo od sebe, i boga pitaj kako će još sve završiti. Teško se okrenuti budućnosti sada još, ali doći će i to. Kako je MTB rekla, dok je to još sve u meni, i dok ne prođe pobačaj, teško da ću se restirati. Nadam se samo da je to ovaj tjedan gotovo. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    22. Veljača 2021. 18:17

Cure moje dinstani kiseli kupus mi je upravo spasio život 😁😁😁😁😁😁
    Što se Donata tiče to znam, čak mi je i tata rekao, ali gdje da ga nađem u Dojčland 😪😪😪😪
    Banane nisam jela od onog dana 🤣🤣 ni neću dok imam ove muke, jer one zatvaraju...
    Samo moram neke mekinje jesti iako ne volim to ali sa jogurtom budem nekako pregrmila preko želuca 😁😁

endometrioza

• *.Women_name.*
    22. Veljača 2021. 18:17

Rina ja sam počela 8.dc onda sam išla za 4 dana, pa za 3,pa za 2. Jer oni znaju već da kod mene ovulacije nema prije 19.dc, a nije bilo stimulacije
    Miss sad sam si kupila kapsule lactogyn, pa njih pijem. Kad popijem budem pitala doktora za to. Kako to kombinira s s obzirom da stavljas i utrogestane?
    Pami ❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

ericaa
    22. Veljača 2021. 18:20

E i cure imam preporuku za crtić  ako koja voli,onaj novi The soul. Predivan je,govori o ljepoti zivot.... ima ga za pogledati sa prijevodom tipo filmovita i to. Nemam vise netflix pa nzn jel ga ima tamo. Mi jucer pogledali i divan je. 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Veljača 2021. 18:25

ericaa, ma čemu sram, ovdje si u krugu najbližih prijatelja. 
    Svaka čast na pogađanju moje antistress tehnike. Blizu si. Uidućem postu pišem o tome, a tebi nagrada što si jedina reagirala. 

Rina89, pa testirala sam se u klinici, naravno. Ne radim ja ništa kućno, izabrala sam to sa menija pretraga. 

Leia2.0, ja nisam uspjela dok je bilo u meni. Nakon kiretaže, baš mi se dogodio reset. A sad je jedino bitno preživjeti. Ja sam se isto nadala da će samo otići, ali nije. Netflix, bilo što što ti pomaže dok to ne prođe. 

💔💔💔

ericaa
    22. Veljača 2021. 18:29

MTB

ericaa, ma čemu sram, ovdje si u krugu najbližih prijatelja.
    Svaka čast na pogađanju moje antistress tehnike. Blizu si. Uidućem postu pišem o tome, a tebi nagrada što si jedina reagirala.Rina89, pa testirala sam se u klinici, naravno. Ne radim ja ništa kućno, izabrala sam to sa menija pretraga.Leia2.0, ja nisam uspjela dok je bilo u meni. Nakon kiretaže, baš mi se dogodio reset. A sad je jedino bitno preživjeti. Ja sam se isto nadala da će samo otići, ali nije. Netflix, bilo što što ti pomaže dok to ne prođe.

🥳🥳 prvi put nagrada!!!! 😁 zapamtila sam da se volis pripremati za razlicite scenarije a to volim i ja,to me smiruje,biti pripremljena ili bar upucena. Prouciti opcije. Danas ne radim pa sam na forumu i aktivno sudjelujem 💃💃

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Lucyinthesky
    22. Veljača 2021. 18:32

Meto ma ovih tvojih 14 je vrh, ja zaista jako, jako navijam da uspiješ ovaj put ❤️
    Mattan mislim da Mekić ne može pogoršat situaciju 💪😎
    MaloTele divna je žabica, baš, baš 🤩
    Dolly super za betu, lijepo je čuti takve vijesti 😊
    Nina92 ima da se ovi pingvini uhvate 🐧🤞
    Leia2.0 stvarno je tužno čitati ovo što ti se događa, baš nema pravde ovdje 😔Želim ti da agonija završi čim prije kako bi mogla okrenuti novi list.
    VM za tebe mi je isto jako žao, pogotovo nakon toliko truda i pokušaja, teško je to sve skupa, drži se draga ❤️
    MTB taj rast folikula je svaki put različit i vjerujem da si u strahu iako vjerojatno ne trebaš biti, dr zna. Ja sam u zadnjem postupku do zadnjeg bila baš u strahu jer sam imala ptsp od postupka ranije sa svim nezrelila. Tako je to nažalost, pokušaj se smirit kako god 🤞😊

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Veljača 2021. 18:36

I tako, ja sam jutros vadila krv 
    Nisam vadila betu, nisam TOLIKO puknuta 
    Pa za one koje zanima, u mjesec dana mi se:
    - GUK smanjio za 0.6 (to je bilo za očekivati, jer mi je ovaj put bio netipično visok za mene, ali je bio rezultat prejedanja slatkim za kiretažu i NG) i sad je u donjoj polovici spektra.
    - štitnjača je cca isto - 1.47TSH, ostali hormoni i antitijela su svi OK (što me tješi, zadnji put mi je podivljala tokom postupka)
    - feritin mi je pao sa 60 na 50  a nisam sigurna da mi je pametno sad nešto krenuti uzimati 5 dana prije aspiracije? Savjeti?
    - šokantno, ali kolesterol mi je po prvi put školski, nakon godina i godina povišenog kolesterola neovisno o svim prehrambenim promjenama (dijagnosticirana mi je nasljedna hiperkolesterolemija). Topla preporuka - tablete sa ekstraktom crvene riže - ne znam što je drugo osim toga moglo riješiti moj kronični problem, jer sve ostalo konzumiram jednako
    - i konačno, D vitamin - nakon svih strahova o predoziranju, nakon mjesec dana uzimanja konjske doze DVitala, i ponekog šprica DLuxa usred tjedna kad nitko ne gleda , digla sam ga sa 60,6 na 91,1  Toliko o predoziravanju  Zadovoljna sam, ali ovo je jedva ona minimalna dovoljna doza, daleko je to od idealnih 120.

Skraćeno, sve mi je OK, ne bi me ubilo da je D vitamin malo viši (ali ne uzrujavam se radi toga), muči me ovaj feritin.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.