Dada mene protera slatki kapucino, ili jako slatki 3u1 s mlijekom. To me i izvan trudnoće potaknulo odma na vc
Hahah to bi me i na povraćanje potaknulo, sve što ima veze sa mlijekom zadnja 3 dana, meni se želudac okrene 🙈🤣 ali probala bi i to samo da mi pomogne 😁😷🤕
To vjerujem. Ja još uvijek imam gadljivost prema puno hrane životinjskog podrijetla. Mogla bi komotno u vegetarijance. A u ono vrijeme povraćanja bi sve samo po vratila
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
https://ibb.co/jv4xMBH ako nekog zanima 🥰🥰
mene ovo uvijek zanima. Izgleda kao blastica
Meni izgleda ko žaba 😂😂😂😂
Ja sam jednom još prije došla s ultrazvuka, i kažem mužu iz šale kak je ista ja. Još 2d uzv, vide se samo kosti. A on meni na to, meni malo liči na Belu ( inače naša maltezerica se zove Bela) 🤦🏻♀️😂😂
Haha bitno da izgleda ko clan obitelji,sad jesi to ti,TM il' pesek je najmanje bitno 😂 meni bas na neku zabicu lici 😆🥰
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Ruska1986 da, samo da bude sve ok. Jedva čekam, kad vidim kako maše rukicama i nožicama suze mi dođu na oči. Stvarno je poseban osjećaj i neizmjerna ljubav od početka. Ti se još malo i uživo družiš sa svojom curicom, prekrasno 💞
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
MTB ide u svoga gića
Vidjeti puno folikulića
Beba joj se uskoro sprema
S tim problema nema
Aspiracija ce super proci
A ni super spermici nece odmoci
Mozda bude i smrzlic,dva,pa cak i tri
Da s MTB veselimo se mi
Opusteno draga i bez treme
I eto ti za 9mjeseci bebe🥰
😉 Imala sam potrebu ovo napisati 😆😆😆
Falila si broj mjeseci, nisam slonica da nosim 10 mjeseci bebu
Najbolje je što ja dok ovo čitam, čujem zbor baba kako u pozadini svako toliko zaurliču JoooooooooooooooooIIIIJJJJJ!!!
Hahahahaha oprosti evo necu ti nikad vise pjesmicu napisat kad si tako nezahvalna 😆
Ne, ne, predivna je.
Prekopirala sam je u svoju bilježnicu.
Onu u kojoj imam liste, preglede, suplemente, crnu listu, i sad ovo
Woohoo ima i lista za pjesmice sad 😆😆🥰
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
MaloTele 💜💜 baš mi je žao što se bebač nije izborio, ali imaš jednog snažnog 💜💜💜
Pitala si za zametke, pojedinačno imam 2 blastice kriopohranjene, kako mi kaže biologica pričalo se o njima po bolnici da su kao oko lijepe 🙃
Leia2.0 jako mi je žao što to prolazi stvarno 🥵
Vuky sretnooo :)
Meto opaaaaaa, to mi je promaknulo.... Superiška 😎
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ruska1986 da, samo da bude sve ok. Jedva čekam, kad vidim kako maše rukicama i nožicama suze mi dođu na oči. Stvarno je poseban osjećaj i neizmjerna ljubav od početka. Ti se još malo i uživo družiš sa svojom curicom, prekrasno 💞
Da, jos malo 🙂 vec sam u 8om mjesecu trudnoce 🤗 a proletit ce i tebi, vidjet ces! Ni ne okrenes se a vec si skoro pred porod 🙆🏻♀️🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pami nadam se da ce sve bit okej u srijedu, miruj koliko mozes,vec si skoro pola trudnoce prosla,to je dobar znak 🤞🤞
Dada ja vodim suprotne bitke, probava lijena inace, sad svako jutro odma na WC 😂😂 inace bi mi pomogao topli Donat, i jedino to a probala sam svasta xdninacw,opet mogu jesti banane 😆😂 proslo me dizanje zeluca na njih,drzim fige da ces i ti moc uskoro 😆
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Miss samo piši, sigurna sam da to ovdje nikome ne smeta. Jednog dana će druge cure koje se nažalost budu našle u našim problemima moći pročitati naše iskustvo i biti mirnije kad vide da je u trudnoći svašta moguće a da opet završi dobro.
Women name hvala ti mila 😘 vidim da si pisala za bakterijicu. Čitala sam da su u trudnoći infekcije česte, popit ćeš fino antibiotik i bude sve ok 😊
Dada već sam pisala. Ja imam oduvijek problema s probavom, lijena crijeva. Meni pomognu ili suhe šljive koje preko noći ostavim natopljene u malo vode (par komada) ili žlica maslinovom ulja natašte nakon koje popijem malo vode. To fino pomaže crijeva, treba koji dan da proradi (barem meni), pa ako hoćeš probaj. Samo se nemoj naprezati.
Ma već sam se malo naprazala. Gledala sam da to bude što manje, ali morala sam jer sam plakala kak su me crijeva boljela. Nadam se da nisam napravila neki problem bebi 😱😱😱. A ovo sa uljem ću probati koliko god gadno bilo 🙈
endometrioza
MaloTele 💜💜 baš mi je žao što se bebač nije izborio, ali imaš jednog snažnog 💜💜💜
Pitala si za zametke, pojedinačno imam 2 blastice kriopohranjene, kako mi kaže biologica pričalo se o njima po bolnici da su kao oko lijepe 🙃
Leia2.0 jako mi je žao što to prolazi stvarno 🥵
Vuky sretnooo :)
Meto opaaaaaa, to mi je promaknulo…. Superiška 😎
Super, jedna je sigurno dobitna 🤞 jesi mislila sto prije u fet ili ces pricekat malo?
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Pami da, imas pravo! Cuvaj se i cujemo se u srijedu
VM jako mi je zao koji stres prozivljavas, prođu me trnci kad citam,ali kako cure kazu nemoj odma misliti na najgori scenarij, moze sve proći ipak malo blaže...drzimo fige da se desi cudo 🙏 a ti se drzi , mi smo tu za tebe ❤️
Women Name meni je doktor dao Vagisan vaginalete protiv infekcije preventivno,one ti se kupuju ,mozda da pitas i probas s tim..
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji