Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    23. Veljača 2021. 06:47

Tuma

Cure di nam je Nikitta? Već se duže vrijeme ne javlja, nadam se da je oke…

I ja bih htjela da se malo javi...

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    23. Veljača 2021. 06:49

Aylisha_77

Cure jutro. Radila sam maloprije test. Muller i Clearblue, negativni su. 8 dnt 2 blastice. Eto nije neka vijest za dobro jutro, ljubim vas

🙁... žao mi je, znam kako se osjećaš. Ponovi još svakako testić, ali da je sve uredno, vidjela bi se i danas crtica neka. Imaš 🐧🐧 i to je velika sreća. 😚

3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧

Tuma
    23. Veljača 2021. 07:02

Rita super vijest, drago mi je da je sve oke❤️
    Aylisha žao mi je zbog negativnog testica. Sad odtugovat i ići po svoj smrzlic, imaš još 1?🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Nola_
    23. Veljača 2021. 07:03

Aurora nemam nazalost. Ta dva su iz stimulacije 7mj i oni su mi vraceni u ovom FET-u jer sam u 7mj bila u hiperu... ali dobro sto je tu je idemo dalje😘

Nola_
    23. Veljača 2021. 07:08

Tuma oprosti sad vidim tvoje pitanje. Nemam vise nijedan, to su bila dva na jednu slamku u ovom transferu. 

sbjelisi
    23. Veljača 2021. 07:10

Šmattan 😎

Eto mene od doktorice…
    1.kaže da se dr očito zabunio kad je dao Utriće 3x1, to je premala doza
    2.čudi se što vadim betu 9dnt
    3.kaže da je ta heterozigot mutacija na PAI toliko neznatna da se više ne daje NMH, osim ako u obitelji ima tromboze, problema u trudnoći itd… Dakle zavrnuli su pipu. Koristi se andol, ja ga ne smijem koristiti i sad ću žicat da idem kod nekog medicinsko farmakologa u Os dokazati konačno da mi on smeta.
    4.ne zanima je mala beta, da, kaže da je mala i da treba biti veća ali ona skupa sa biologicom nije odustala, kaže da svaki labos ima neke svoje šeme i da se to nikad ne može full točno izračunati… Za dva dana opet vadim, nastavljam sa terapijom…
    Kaže da je 9 dnt prerano da bi se odustalo te da je imala slučajeva prenale bete koje su rodile na kraju…
    Pa eto…
    Ja sam otišla u Mc po pomfač za svaki slučaj, možda resetiram betu 😂😂😂😂

Brava, Šmattan! Znas kako Delboy kaze - Who dares, wins!! Samo hrabooo 💕

oharascarlett14@gmail.com

AuroraB
    23. Veljača 2021. 07:13

Aylisha_77

Aurora nemam nazalost. Ta dva su iz stimulacije 7mj i oni su mi vraceni u ovom FET-u jer sam u 7mj bila u hiperu… ali dobro sto je tu je idemo dalje😘

Aha... 😶 Ali to znači da možeš odmah u stimulaciju zar ne? 

23. Veljača 2021. 07:15

Cure ja niaam cijelu noc oka sklopila od nervoze... Drzite fige da je sve ok.. Oko 8 idem na uzv 🙄🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞

BAJOMA
    23. Veljača 2021. 07:19

Sanjich 👶🤱

Cure ja niaam cijelu noc oka sklopila od nervoze… Drzite fige da je sve ok.. Oko 8 idem na uzv 🙄🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞

Ma mora bit u redu sve 🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏

manemoj
    23. Veljača 2021. 07:19

Aylisha drži se.. znamo kako ti je. Šaljem ti zagrljaj ❤️
    Sanjich ufff mogu misliti tu nervozu, držim fige na najjače!!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 
    Iako sam sigurna da je sve ok 😉 javi odmah, prvo nama, onda mužu 😂😅 ❤️❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.