Bok cure, nakon nekoliko neprospavanih noci od straha od neznanja moja agonija se ustvari povecala. "Mengu" sam dobila jutros, citavu noc su me jajnici boljeli. Nisam spavala jer sam "osluskivala" jer ce biti lose da idem u bolnicu il kaj. Moja beta je danas 136 😟. Umjesto da je pala PORASLA je. Doktor kaze da moze biti i dobro (valjda ima iskustva s nekim cudima 🤔) ali i najvjerojatnije lose jer vuce na vanmatericnu. Sto god bilo lose nadam se samo da ce metoda rjesenja biti najmanje stetna za moju buducnost. Najgore bi mi bilo da ostanem bez desnog jajnika koji jedini proizvodi moje js 😥. Ovih dva tjedna sumnje i ne moci utjecaja na to me ubi. Ni tablete za spavanje mi ne pomazu 😫
VM ja se iskreno, iskreno, najiskrenije nadam da je ovo neka varijatna scenarija koji dobro zavrsava 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏💗
oharascarlett14@gmail.com
Eto mene od doktorice…
1.kaže da se dr očito zabunio kad je dao Utriće 3x1, to je premala doza
2.čudi se što vadim betu 9dnt
3.kaže da je ta heterozigot mutacija na PAI toliko neznatna da se više ne daje NMH, osim ako u obitelji ima tromboze, problema u trudnoći itd… Dakle zavrnuli su pipu. Koristi se andol, ja ga ne smijem koristiti i sad ću žicat da idem kod nekog medicinsko farmakologa u Os dokazati konačno da mi on smeta.
4.ne zanima je mala beta, da, kaže da je mala i da treba biti veća ali ona skupa sa biologicom nije odustala, kaže da svaki labos ima neke svoje šeme i da se to nikad ne može full točno izračunati… Za dva dana opet vadim, nastavljam sa terapijom…
Kaže da je 9 dnt prerano da bi se odustalo te da je imala slučajeva prenale bete koje su rodile na kraju…
Pa eto…
Ja sam otišla u Mc po pomfač za svaki slučaj, možda resetiram betu 😂😂😂😂
👍
MaloTele znači ipak su bila dva... 😌 Znam da ti je žao druge mrvice, ali najvažnije je da je druga mrvica tu i da ti je dala da joj čuješ ❤! 🤗🤗😚
Meto 14kom 🤠🤠 pa to je 🔝🔝... nemoj se iznenaditi ako ćeš imati bolove sutra🤗
VM pa nevjerojatno... uopće ne znam što bih ti rekla. To je tako mala beta da ne znam kako bi su uopće i uočila izvanmaternična trudnoća. 😣 Jesu spominjali medikametozno rješenje?
Miss drago mi je zbog tvoje ležaljke i sunčanja, zaslužila si😊🤗😊 Nemam iskustva s trudnoćom, pa možda bolje da ništa ne kometiram, ali evo ipak budem, nemoj me krivo shvatiti; te tvoje kuglice koje osjetiš, one ti mogu biti na psihološkoj bazi, neovisno o tome što ti njih zaista fizički osjećaš. Pod velikim si pristiskom i strahom za svoju bebicu, i vrlo je moguće da su one manifestacija tvojeg psihiloškog stanja napetosti i straha. Just sayin'. ☕😏
BjeliS već vidim kako ćeš nas zezati s tom betom i odugovlačiti, predlažem da pišaš štopericu kao Dada, njoj je pošteno ta štoperica narasla😃
Mattan nikad se ne zna🤞🤞, samo treba biti svjestan i spreman na sve ishode.
I ide šečer na kraju, da se ne pita zašto je zadnja 😎😊 MTB razumijem potrebu da se ima puno folikula i da bi ti bio ljepši osjećaj da ih je 100kom, ali ovaj puta su ti lijekovi usmjereni na čistu kvalitetu, plus nije ih uspio sve ni vidjeti danas. Uz dodatke koje si pila i ove komade od doktora i embriologa, oplodnja će biti vrhunska, najbolja❤😘😘
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Već sam rekla da mi je bio gadan vikend. Stoga sam odlučila potegnuti drastične mjere i jutros rano sam napravila ono što je meni ultimativna antistress tehnika.
Kladim se da će BjeliS iz prve znati što je to, iako me možda još neki od vas iznenade.
MTB Jesus, nisi valda opet krva vadila? 🙀
Pa tko je jos vose hoce zaprimitiiiiii na vadjenje?
Mozda si studirala doktorate na temu sakrivanja folikula za vrijeme uzv? De reci da je to 🙏😁
MaloTele dobre su ti rime,
nemoj se hvalit s time,
Ako MTBu nisu na mistu,
stavit ce te na crnu listuuuu... Jo, jo! ✌😋
MTB- i kod tebe odbrojavamo usitno, lijepo, dobar je to broj folikula, vidjet ces da ce ih biti dobitnih za bebicu🤞🤞🍀🍀🥰
SbjeliS- lijepooo, neka se lijepo ugnijezdi🥰🥰🥰🥰🤞🤞🤞🍀🍀
Šmattan- bas mi je zaoo😔😔😔, ides dalje, glavicu gore i naprijed🥰
MaloTele- bit ce sve dobro, to je uobičajena zabrinutost, u potpunosti te razumijem. Ja kad se vratim s pregleda budem mirna do ujutro pa onda opet na mukama do narednog pregleda kuca li srce, raste li kako treba, razvija li se. Ajme. To su nase slatke mukice🥰🥰🥰
Monkica24- znam da ti je bad, i ja sam to jednom prosla, i bas sam bila ljuta, ne znam na koga vise😂. Ali polako, glavu gore, vec si dobila terapiju i počinješ s postupkom, jos malo. Vidjet ces da je to s injekcijama dosta jednostavno, na prvu ti se cini previse, ali polako, dan za danom. Tu smo za uskočiti pomoci❤️Sretnooo🤞
Nina92- prekrasne vijesti, cestitam👏👏👏❤️, neka se sve nastavi uredno i skolski🍀
Marinela87- cestitam trudnice😍😍😍, sretnoooo dalje🍀
Miss_Ivy- dobro nam dosla❤️
Dolly- izvrsna beta, veselimo se cuti lijepe vijesti sa prvog UZV-a🍀🤞🥰
VM-bas mi je zao zbog svega sto prolaziš i nadam se da ce se te muke privesti kraju i da malo odahneš❤️
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Sutra procitam ostatak, mortus sam.. I jos ne mogu kakat 😨👀
AuroraB, ma znaaam. Poklopilo mi se jutros - loš vikend, dečko je bio jako ozbiljan jer je i njemu bio loš dan. Plus vidjela sam ga bez maske i nisam imala pojma tko je to, što to govori o našoj ljubavi?!?!
BjeliS, znala sam da ćeš ti iz prve znati. : ljubaf :
Tko mi kriv što pola dana spavaš i tek sad nadoknađuješ.
💔💔💔
SBjelis, koju si jačinu Ovitrelle dobila?
Gle kod mene je dobro krenulo, možda da nastaviš niz🤣🤣🤣
endometrioza
Miss ivy dobrodošla :) sretno!
Mtb ja sam dobila sideral folic od dok. Kad sam joj rekla za (jako) niski feritin tako da valjda je dobar! Isto sam našla na prošlim vol. Da su cure pile tako da nadam se da je uncinkovito....od svih sranja koje pijem jedino je to fino tako da taman oko podne kad ogladnim vrećica toga me malo podigne 😂
Nadam se da će ti pomoć :)
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Dolly mi skupa na 1.3 idemo gledati svoje bebe 🥰🥰
Kako je ipak tvoja beta dobila lijep nastavak priče bez obzira šta si pisala da je mala ❤️🥰
Ja sam danas koma, od jutra muku mučim sa wc, nikako i nikako, maloprije sam plakala. Bojim se obaviti veliku nuždu, a ne ide, popila sam 2 maksimalno zaslađena čaja od komorača ali neeee 😪😪😪😪 bojim se uopće naprezati trbuh… Ako do jutra capiknem i otegnem papke eto hnshe šta je… Ak se ne javim eto ti je 😒😵😷🤕😰😱💩
Ako netko zna domaću alternativu za te tegobe neka mi javi a da nije čaj jer sam pokušala 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Nemoj više piti čaj od komorača, on ti se ne preporučava u trudnoći.
Ja svoje probleme najčešće riješim sa chia sjemenkama, psylliumom i jedem hranu sa puno vlakana - uopće ne jedem hranu koja zaštopava (kruh, tjestenina, …).
Zapravo je mješavina 30% komorač, 70% kamilica…to je jedino šta sam imala pri ruci… Skoro povratila, ništa mi ne pomaže.chia sjemenke nemogu ni u snu 🤢🤢🤢🤢 meni je to ljigavo 🙈🙈🙈
Ali neću više. Izdinstala sam si kupus, to mi inače dobro djeluje na probavu pa ću pokušati…😊
Sok od šljiva, max 2 deci dnevno, ima ga u dm, fini je.
Ili suhe šljive ostaviti preko noći u vodi, i onda ih ujutro sa vilicom zdrobiti i pojesti i popiti tu vodu.
Ili kašice od šljiva.... Uglavnom, šljive, šljive i šljive... Najbolji prirodni lijek za omekšavanje stolice
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4
Sortiraj odgovore
Najstariji