ericaa, ma čemu sram, ovdje si u krugu najbližih prijatelja.
Svaka čast na pogađanju moje antistress tehnike. Blizu si. Uidućem postu pišem o tome, a tebi nagrada što si jedina reagirala.Rina89, pa testirala sam se u klinici, naravno. Ne radim ja ništa kućno, izabrala sam to sa menija pretraga.
Leia2.0, ja nisam uspjela dok je bilo u meni. Nakon kiretaže, baš mi se dogodio reset. A sad je jedino bitno preživjeti. Ja sam se isto nadala da će samo otići, ali nije. Netflix, bilo što što ti pomaže dok to ne prođe.
🥳🥳 prvi put nagrada!!!! 😁 zapamtila sam da se volis pripremati za razlicite scenarije a to volim i ja,to me smiruje,biti pripremljena ili bar upucena. Prouciti opcije. Danas ne radim pa sam na forumu i aktivno sudjelujem 💃💃
A moja nagrada za pjesmicu? 😱😱😱😱🤦
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Women Name , rekao mi je da utrogestan rasporedim tokom dana 3*2 ,a vagisan tik prije spavanja ..pa ja npr uzmem utrogestan u 10,15,19h, a vagisan u 00h ... S tim da je vagisan bas vodenast skroz pa tokom noci moram stavit doslovno veliki nocni ulozak da mi ne propusti jer bi se probudila popišana 😁
Vagisan 7 dana svaku vecer ,pa nakon toga svako 2 veceri..pa cemo dalje vidit sad iza pregleda iduci tjedan...
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
MTB koliku dozu si uzimala D vitamina?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Women Name , rekao mi je da utrogestan rasporedim tokom dana 3*2 ,a vagisan tik prije spavanja ..pa ja npr uzmem utrogestan u 10,15,19h, a vagisan u 00h … S tim da je vagisan bas vodenast skroz pa tokom noci moram stavit doslovno veliki nocni ulozak da mi ne propusti jer bi se probudila popišana 😁
Vagisan 7 dana svaku vecer ,pa nakon toga svako 2 veceri..pa cemo dalje vidit sad iza pregleda iduci tjedan…
Ahaa, super. Hvala na info. Budem vidjela s doktor om, ubrzo imam opet kontrolu. A do tad ću podupla dozu lactogyna prek usta
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Mtb možda bolje da do punkcije ništa ne uzimaš, a poslije možeš ili Prenatal Novalac koji ima željeza i kad ostaneš trudna Kendural C. Za njega treba bjanko recept, ali sigurna sam da će ti ga tvoj gić napisati bez problema 😋
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Women Name hvala na informacijama.
MTB pretpostavila sam da si u klinici. 😁 To je iz krvi bilo? Može se i kroz gastroskopiju saznati. Ja sam razmišljala o tome obzirom da imam i problema sa želucem pa ujedno da prekontroliram i stanje želuca. Moram priznati da sam se iznenadila kad sam googlala i vidjela da postoji kućni test. Ne zvuči pretjerano pouzdano, ali dođe mi da ga napravim čisto iz znatiželje. 😁
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
MTB nerealno su optimistični ali ajd nek im bude. 🤭
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
ericaa, je, radim what if scenarije. Naravno da imam nacrt pripreme za treći postupak, ali njime ću se vjerojatno početi baviti više i usavršiti ga kad budem čekala betu (tako sam zadnji put za ovaj postupak). Sad više gledam aktualnije teme. Planiram kad ću zadnjeg frizera prije trudnoće (između aspiracije i transfera da neutraliziram izloženost moje bebe otrovima
), idem na mani/pedi prije aspiracije (jer to mogu prije), itd. Živimo dan po dan.
Lucyinthesky, ma do sad sam dobro/bolje. Vikend je bio loš, pa je jutros to sve skupa malo povuklo na lošu stranu. I da, danas je bilo zbrzano kao što si ti rekla da obično jest (do sad sam stvarno imala sreće i Gić mi se svaki put lijepo posvetio). Kad usporedim rezultate sa zadnjim postupkom, u "kašnjenju" sam cca jedan dan, ali ću biti dva dana duže na stimulaciji. Uz to, onda su mi stvarno folikuli buknuli jako brzo, a na kraju bili nekvalitetni i nezreli i aspiriralo ih se manje nego što ih se na UZVovima vidjelo. Sad biram vjerovati da ću ih ovaj put imati kvalitetnije, a onda su brojke nebitne.
I nisam ja nemirna. Možda zvuči ovdje tako, ali ovo mi je ventil gdje cvilim, pa mi je onda tijelo dosta smireno i opušteno u svemu tome. Da držim u sebi (kao inače), onda bih bila tempirana bomba i to ne bi pomoglo mojim folikulićima.
MaloTele, pa stavila sam te u tekicu? Zar ima veće nagrade od toga?
manemoj, uzimam DVital jednom tjedno od 25000, a onda četvrti i peti dan u tjednu špricnem jedan DLux.
Pami, pa uzimam Novalac. Radi njega sam na prošlom postupku imala feritin oko gornje granice (150), ne znam kako mi je sad tako nizak u odnosu na onda.
Giću sad ne smijem ništa reći, već mi je prorekao da ću postati anemična od svog tog vađenja krvi. Već ga mogu čuti kako mi spušta nešto jako duhovito da mu pokažem nalaz. Ovo je bilo samo za moje (i vaše) oči.
Budem jela više zelenjave idučih dana.
Rina89, da, iz krvi. Kažu da je to dovoljna dijagnostika. Ako uz to spojim to da ne osjećam nikakve tegobe na gluten, i da mi se svi suplementi normalno apsorbiraju (kod celijakije to nije slučaj), zapravo mi je to bila samo potvrda da je nemam što sam i sama vjerovala.
Šmattan, slažem se da su nerealno optimistični. Ali ako budu u pravu, tko smo mi da se žalimo.
Ja sam uvijek turbo oprezna, pa zato bih vadila ponovo - time se uvjeriš da je stvarno biokemijska, a ne beba ili vanmaternična.
💔💔💔
Jesam li spomenula koliko sam sretna zbog svog kolesterola? U zadnjih 10 godina koliko ga redovno pratim, nikad nije bio ovako lijepi
Za željezo sam našla što se može piti u trudnoći i pripremi za trudnoću preporučile cure sa nekog od prošlih Vol, a ja si nakopirala u tekicu (eh, za koliko bi para ja mogla prodati tu tekicu
). Ovo je navodno super:
https://www.tvojaljekarna.com/webshop/sideral-folic-vrecica-p-9878.html
💔💔💔
ericaa, je, radim what if scenarije.Naravno da imam nacrt pripreme za treći postupak, ali njime ću se vjerojatno početi baviti više i usavršiti ga kad budem čekala betu (tako sam zadnji put za ovaj postupak). Sad više gledam aktualnije teme. Planiram kad ću zadnjeg frizera prije trudnoće (između aspiracije i transfera da neutraliziram izloženost moje bebe otrovima
), idem na mani/pedi prije aspiracije (jer to mogu prije), itd. Živimo dan po dan.
Lucyinthesky, ma do sad sam dobro/bolje. Vikend je bio loš, pa je jutros to sve skupa malo povuklo na lošu stranu. I da, danas je bilo zbrzano kao što si ti rekla da obično jest (do sad sam stvarno imala sreće i Gić mi se svaki put lijepo posvetio). Kad usporedim rezultate sa zadnjim postupkom, u "kašnjenju" sam cca jedan dan, ali ću biti dva dana duže na stimulaciji. Uz to, onda su mi stvarno folikuli buknuli jako brzo, a na kraju bili nekvalitetni i nezreli i aspiriralo ih se manje nego što ih se na UZVovima vidjelo. Sad biram vjerovati da ću ih ovaj put imati kvalitetnije, a onda su brojke nebitne.
I nisam ja nemirna. Možda zvuči ovdje tako, ali ovo mi je ventil gdje cvilim, pa mi je onda tijelo dosta smireno i opušteno u svemu tome. Da držim u sebi (kao inače), onda bih bila tempirana bomba i to ne bi pomoglo mojim folikulićima.MaloTele, pa stavila sam te u tekicu? Zar ima veće nagrade od toga?
manemoj, uzimam DVital jednom tjedno od 25000, a onda četvrti i peti dan u tjednu špricnem jedan DLux
Tako treba! Sto sve neces moci iducih mnogo mjeseci 🥰🥰
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji