Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    22. Veljača 2021. 22:13

Ludakopatka

Dada🐼

MTB

Dada🐼

Dolly mi skupa na 1.3 idemo gledati svoje bebe 🥰🥰
    Kako je ipak tvoja beta dobila lijep nastavak priče bez obzira šta si pisala da je mala ❤️🥰
    Ja sam danas koma, od jutra muku mučim sa wc, nikako i nikako, maloprije sam plakala. Bojim se obaviti veliku nuždu, a ne ide, popila sam 2 maksimalno zaslađena čaja od komorača ali neeee 😪😪😪😪 bojim se uopće naprezati trbuh… Ako do jutra capiknem i otegnem papke eto hnshe šta je… Ak se ne javim eto ti je 😒😵😷🤕😰😱💩
    Ako netko zna domaću alternativu za te tegobe neka mi javi a da nije čaj jer sam pokušala 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

Nemoj više piti čaj od komorača, on ti se ne preporučava u trudnoći.
    Ja svoje probleme najčešće riješim sa chia sjemenkama, psylliumom i jedem hranu sa puno vlakana - uopće ne jedem hranu koja zaštopava (kruh, tjestenina, …).

Zapravo je mješavina 30% komorač, 70% kamilica…to je jedino šta sam imala pri ruci… Skoro povratila, ništa mi ne pomaže.chia sjemenke nemogu ni u snu 🤢🤢🤢🤢 meni je to ljigavo 🙈🙈🙈
    Ali neću više. Izdinstala sam si kupus, to mi inače dobro djeluje na probavu pa ću pokušati…😊

Sok od šljiva, max 2 deci dnevno, ima ga u dm, fini je.
    Ili suhe šljive ostaviti preko noći u vodi, i onda ih ujutro sa vilicom zdrobiti i pojesti i popiti tu vodu.
    Ili kašice od šljiva…. Uglavnom, šljive, šljive i šljive… Najbolji prirodni lijek za omekšavanje stolice

Hvala ti 🙏❤️ pokušat ću svakako to uvesti u prehranu 🤗

endometrioza

Nina92
    22. Veljača 2021. 22:20

BjeliS 💕👣

Miss Ivy dobrodoslaaa 😋
    MTB nema tamnih mjesta, nema glupih misli, samo pozitiva! U postupku si i sve IDE SUPER!! Punto.

Haha neka bude onda stoperica ko Dadina 🤣🤣

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Pami
    22. Veljača 2021. 22:23

ANKSIMORON

Pami

Mtbprošla si nažalost kiretažu, krvarenje, sigurno da je i to utjecalo na nalaz. Ovaj Sideral folic sam ja uzimala. Odličan je, uopće ne pada teško na želudac i sve preporuke za njega!

A kad si ga pami konzumirala? U koje doba dana?

Anksimoron ja bi ga uzimala prije doručka ili ručka, kako kad bi se sjetila i nikad mi nije teško pao na želudac. S Heferolom sam se godinama mučila, a i Kendural sad uzimam uz doručak jer natašte mi napravi mučninu 

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Veljača 2021. 22:23

rita7

Miss ivy dobrodošla :) sretno!
    Mtb ja sam dobila sideral folic od dok. Kad sam joj rekla za (jako) niski feritin tako da valjda je dobar! Isto sam našla na prošlim vol. Da su cure pile tako da nadam se da je uncinkovito….od svih sranja koje pijem jedino je to fino tako da taman oko podne kad ogladnim vrećica toga me malo podigne 😂
    Nadam se da će ti pomoć :)

Malo sam prošetala po zraku, donijela odluku da ću o tome brinuti nakon transfera.
    Za sad, feritin mi je pristojnjikav. I dalje pijem Novalac. Ovaj tjedan pijem sok od cikle, to isto ima željeza. To mi je dosta.
    A poslije ću vjerojatno Sideral, baš sam čula dobre recenzije, sad i od tebe.

💔💔💔

Tuma
    22. Veljača 2021. 22:28

Cure di nam je Nikitta? Već se duže vrijeme ne javlja, nadam se da je oke... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Veljača 2021. 22:35

Tuma

Cure di nam je Nikitta? Već se duže vrijeme ne javlja, nadam se da je oke…

Ne znam, ja sam joj pri početku ove teme već mahnula ako nas gleda.
    Moguće da joj treba malo odmora pa se maknula. 

💔💔💔

Marita_07
    22. Veljača 2021. 22:44

Hej cure, 
    Malo sam bila predahnula od svega što sam prošla i isključila se. Čestitam svima koje su postigle Betu od srca, a isto tako drzim fige i svim čekalicama.
    Imala sam 2.uzv i imamo ♥️. Sve je u redu, u 8.sam tjednu.
    Želim vam svima puno snage jer vi to možete!🥰

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.

BAJOMA
    22. Veljača 2021. 22:45

Šmattan 😎

Eto mene od doktorice…
    1.kaže da se dr očito zabunio kad je dao Utriće 3x1, to je premala doza
    2.čudi se što vadim betu 9dnt
    3.kaže da je ta heterozigot mutacija na PAI toliko neznatna da se više ne daje NMH, osim ako u obitelji ima tromboze, problema u trudnoći itd… Dakle zavrnuli su pipu. Koristi se andol, ja ga ne smijem koristiti i sad ću žicat da idem kod nekog medicinsko farmakologa u Os dokazati konačno da mi on smeta.
    4.ne zanima je mala beta, da, kaže da je mala i da treba biti veća ali ona skupa sa biologicom nije odustala, kaže da svaki labos ima neke svoje šeme i da se to nikad ne može full točno izračunati… Za dva dana opet vadim, nastavljam sa terapijom…
    Kaže da je 9 dnt prerano da bi se odustalo te da je imala slučajeva prenale bete koje su rodile na kraju…
    Pa eto…
    Ja sam otišla u Mc po pomfač za svaki slučaj, možda resetiram betu 😂😂😂😂

🥰🥰🥰🥰

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Veljača 2021. 22:54

Rita_55, super, baš mi drago da je sve u redu. Javi se ponekad da znamo kako ste ti i beba. 

💔💔💔

Nola_
    23. Veljača 2021. 06:21

Cure jutro. Radila sam maloprije test. Muller i Clearblue, negativni su. 8 dnt 2 blastice. Eto nije neka vijest za dobro jutro, ljubim vas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.