Miss samo piši, sigurna sam da to ovdje nikome ne smeta. Jednog dana će druge cure koje se nažalost budu našle u našim problemima moći pročitati naše iskustvo i biti mirnije kad vide da je u trudnoći svašta moguće a da opet završi dobro.
Women name hvala ti mila 😘 vidim da si pisala za bakterijicu. Čitala sam da su u trudnoći infekcije česte, popit ćeš fino antibiotik i bude sve ok 😊
Dada već sam pisala. Ja imam oduvijek problema s probavom, lijena crijeva. Meni pomognu ili suhe šljive koje preko noći ostavim natopljene u malo vode (par komada) ili žlica maslinovom ulja natašte nakon koje popijem malo vode. To fino pomaže crijeva, treba koji dan da proradi (barem meni), pa ako hoćeš probaj. Samo se nemoj naprezati.
Ma već sam se malo naprazala. Gledala sam da to bude što manje, ali morala sam jer sam plakala kak su me crijeva boljela. Nadam se da nisam napravila neki problem bebi 😱😱😱. A ovo sa uljem ću probati koliko god gadno bilo 🙈
E da, zaboravih napisat. Digni noge na neki stolčić il slicno. Ja npr koristim maštilo za robu da ih podignem 🤣🙈 stvarno bude lakse.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Eto mene od doktorice...
1.kaže da se dr očito zabunio kad je dao Utriće 3x1, to je premala doza
2.čudi se što vadim betu 9dnt
3.kaže da je ta heterozigot mutacija na PAI toliko neznatna da se više ne daje NMH, osim ako u obitelji ima tromboze, problema u trudnoći itd... Dakle zavrnuli su pipu. Koristi se andol, ja ga ne smijem koristiti i sad ću žicat da idem kod nekog medicinsko farmakologa u Os dokazati konačno da mi on smeta.
4.ne zanima je mala beta, da, kaže da je mala i da treba biti veća ali ona skupa sa biologicom nije odustala, kaže da svaki labos ima neke svoje šeme i da se to nikad ne može full točno izračunati... Za dva dana opet vadim, nastavljam sa terapijom...
Kaže da je 9 dnt prerano da bi se odustalo te da je imala slučajeva prenale bete koje su rodile na kraju...
Pa eto...
Ja sam otišla u Mc po pomfač za svaki slučaj, možda resetiram betu 😂😂😂😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Dada ne brini, nisi mogla ništa napraviti bebici. Samo eto ubuduće nemoj, za svaki slučaj. Malo je gadljivo i meni to maslinovo ulje tako na žlicu, ali popijem odmah vode pa je lakše. A i s vremenom se navikneš na okus. Možeš probati i pšenice mekinje ili posije, pomiješaju se s mlijekom ili jogurtom i jedu ujutro za doručak. Moja crijeva su stvarno lijena, pa znam svakakve trikove 🙈😄
Miss naravno 😘
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Dada,znam za recept ali neka cure potvrde jeli se moze u trudnoci. Topli Donat,suhe sljive-kompot,jako slatka rijeđa kava,mene riba zna otvoriti.
Malotele pjesmica je vrh 😍 meni kad dode inspiracija slicne varijante slazem al ponekad vjerujem da vise mene zabavi nego okolinu 🤣🤣
Mtb muuuucke 😘😘😁😁💃
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Dada,znam za recept ali neka cure potvrde jeli se moze u trudnoci. Topli Donat,suhe sljive-kompot,jako slatka rijeđa kava,mene riba zna otvoriti.
Malotele pjesmica je vrh 😍 meni kad dode inspiracija slicne varijante slazem al ponekad vjerujem da vise mene zabavi nego okolinu 🤣🤣
Mtb muuuucke 😘😘😁😁💃
I mljeveni lan,ako ne mozes mlijecno,probaj progutat zlicu mljevenog lana i zalit sa pol litre vode/Donata...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ruska1986 joj kako lijepo 💝 sad mi se čini da vrijeme ide sporo, ali znam da će proletiti. Samo nek bude sve kako treba i jedva čekam 🙂😊
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
MaloTele ne znam šta mi je sladje, sličica ili pjesmica 😂.. sličica naravno 🥰🥰🥰
Dolly suuuper beta 😉
VM užasno mi je žao što to sve prolazis.. što kaže doktor, kakav je plan za dalje? Opet vaditi betu u srijedu ili?
Dada meni pomaže donat
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Bok cure, nakon nekoliko neprospavanih noci od straha od neznanja moja agonija se ustvari povecala. "Mengu" sam dobila jutros, citavu noc su me jajnici boljeli. Nisam spavala jer sam "osluskivala" jer ce biti lose da idem u bolnicu il kaj. Moja beta je danas 136 😟. Umjesto da je pala PORASLA je. Doktor kaze da moze biti i dobro (valjda ima iskustva s nekim cudima 🤔) ali i najvjerojatnije lose jer vuce na vanmatericnu. Sto god bilo lose nadam se samo da ce metoda rjesenja biti najmanje stetna za moju buducnost. Najgore bi mi bilo da ostanem bez desnog jajnika koji jedini proizvodi moje js 😥. Ovih dva tjedna sumnje i ne moci utjecaja na to me ubi. Ni tablete za spavanje mi ne pomazu 😫
obično se vanmaterična nalazi u jajovodu, a on ti za MPO ne treba, jajnik će ti ostat netaknut. No, mantramo da nije taj scenarij. Kad ti je uzv?
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Šmattan, čula sa i ja za male bete koje su završile dobro, ali to je stvarno jako rijetko. Slažem se s njima da nastaviš s terapijom i vadiš za dva dana, da vidiš što se zbiva.
Super mi je ideja za reset bete.
ericaa, prestani se hvalisati i pokaži svoj talenat.
💔💔💔
Šmattan, čula sa i ja za male bete koje su završile dobro, ali to je stvarno jako rijetko. Slažem se s njima da nastaviš s terapijom i vadiš za dva dana, da vidiš što se zbiva.
Super mi je ideja za reset bete.ericaa, prestani se hvalisati i pokaži svoj talenat.
Sad sam sramezljiva pred velikom publikom 😬😳
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji