Bok cure, nakon nekoliko neprospavanih noci od straha od neznanja moja agonija se ustvari povecala. "Mengu" sam dobila jutros, citavu noc su me jajnici boljeli. Nisam spavala jer sam "osluskivala" jer ce biti lose da idem u bolnicu il kaj. Moja beta je danas 136 😟. Umjesto da je pala PORASLA je. Doktor kaze da moze biti i dobro (valjda ima iskustva s nekim cudima 🤔) ali i najvjerojatnije lose jer vuce na vanmatericnu. Sto god bilo lose nadam se samo da ce metoda rjesenja biti najmanje stetna za moju buducnost. Najgore bi mi bilo da ostanem bez desnog jajnika koji jedini proizvodi moje js 😥. Ovih dva tjedna sumnje i ne moci utjecaja na to me ubi. Ni tablete za spavanje mi ne pomazu 😫
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Dolly mi skupa na 1.3 idemo gledati svoje bebe 🥰🥰
Kako je ipak tvoja beta dobila lijep nastavak priče bez obzira šta si pisala da je mala ❤️🥰
Ja sam danas koma, od jutra muku mučim sa wc, nikako i nikako, maloprije sam plakala. Bojim se obaviti veliku nuždu, a ne ide, popila sam 2 maksimalno zaslađena čaja od komorača ali neeee 😪😪😪😪 bojim se uopće naprezati trbuh... Ako do jutra capiknem i otegnem papke eto hnshe šta je... Ak se ne javim eto ti je 😒😵😷🤕😰😱💩
Ako netko zna domaću alternativu za te tegobe neka mi javi a da nije čaj jer sam pokušala 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
endometrioza
Bok cure, nakon nekoliko neprospavanih noci od straha od neznanja moja agonija se ustvari povecala. "Mengu" sam dobila jutros, citavu noc su me jajnici boljeli. Nisam spavala jer sam "osluskivala" jer ce biti lose da idem u bolnicu il kaj. Moja beta je danas 136 😟. Umjesto da je pala PORASLA je. Doktor kaze da moze biti i dobro (valjda ima iskustva s nekim cudima 🤔) ali i najvjerojatnije lose jer vuce na vanmatericnu. Sto god bilo lose nadam se samo da ce metoda rjesenja biti najmanje stetna za moju buducnost. Najgore bi mi bilo da ostanem bez desnog jajnika koji jedini proizvodi moje js 😥. Ovih dva tjedna sumnje i ne moci utjecaja na to me ubi. Ni tablete za spavanje mi ne pomazu 😫
🙏❤️ Biti će sve dobro ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Znam da scenarij ne izgleda lijepo, ali mora biti dobro. Ne pomišljaj da ćeš ostati bez jajnika 🙏🙏 budi hrabra ❤️
endometrioza
Dobro je što ne raste više. I dalje je to jako sitna beta koja ne može napraviti štetu. Doktor ima iskustva, ja bih nmu vjerovala. Ipak malo tko vraća 3 zametka. On to radi pa zna koji su mogući scenariji.
💔💔💔
Kako je ipak tvoja beta dobila lijep nastavak priče bez obzira šta si pisala da je mala ❤️🥰
Ja sam danas koma, od jutra muku mučim sa wc, nikako i nikako, maloprije sam plakala. Bojim se obaviti veliku nuždu, a ne ide, popila sam 2 maksimalno zaslađena čaja od komorača ali neeee 😪😪😪😪 bojim se uopće naprezati trbuh… Ako do jutra capiknem i otegnem papke eto hnshe šta je… Ak se ne javim eto ti je 😒😵😷🤕😰😱💩
Ako netko zna domaću alternativu za te tegobe neka mi javi a da nije čaj jer sam pokušala 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Nemoj više piti čaj od komorača, on ti se ne preporučava u trudnoći.
Ja svoje probleme najčešće riješim sa chia sjemenkama, psylliumom i jedem hranu sa puno vlakana - uopće ne jedem hranu koja zaštopava (kruh, tjestenina, ...).
💔💔💔
https://ibb.co/jv4xMBH ako nekog zanima 🥰🥰
Divno!!!🥰🥰🥰😊😊😊
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Miss da, u srijedu idem ponovo. Molim Boga da bude ok i da je hematom manji. Zadnji put je bio 4cm što spada u veće. Pijem utrogestan 3x2, na nalazu mi piše da ga pijem dok traje krvarenje ali nastavit ću do srijede pa vidjet s dotoricom dali da nastavim i dalje oralno ili vaginalno. Normabel popijem jedan navečer da uspijem zaspati inače bi vjerojatno cijelu noć buljila u plafon. A i paše mi da me malo smiri i opusti, ujutro se iskreno bojim ustati iz kreveta koliko me strah da opet ne krvarim. Dva puta mi je sad tako bilo da bi se ujutro probudila i imala izljeve krvi i sad mi je trauma svaki odlazak u wc. Ja sam inače do sad bila dosta aktivna pa mi ovo ležanje malo teže pada jer i inače sam osoba koja nema mira, ali izdržati ćemo mi sve za naše bebice.
Tuma 💛 iz tvojih usta u Božje uši, i ja i Miss bi odmah potpisale taj scenarij 🙂🙏🍀
Malo Tele i Marinela čestitam cure. Vaše mrvice su sa vama 🥳
Bit će sve super ❤️🥰 super je što ne krvaris više, to bi moglo znacit da je hematomcic otišao papa 😀 a posteljica vjerujem da se bude digla, u većini slučajeva se podigne. A ako i ne, jako puno žena do čekaju termin samo kj moraju na carski. Ja drzim🤞da si ti ipak u ovoj prvoj skupini, pa da nemaš više nikakvih briga
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Book curke…
Mattan zao mi je zbog male bete, ali sebi za dusu i sigurnost otidi u srijedu izvadi.
Meto, SBjelis i cini mi se Nina, super vijesti od vas.
MTB nije ni ti los broj folikula, i vecinom ih bude vise negoli uzv pokaze.
Malotele, divna vijest za tvoju bebu.
Leia zao mi je, zelim ti sto brzi fizicki i emocionalni oporavak.
Ako san koga zaboravila neka mi ne zamjeri.
Moja beta danas je 1513,2, i zakazan mi je ultrazvuk 1.3 :)
Beta je više nego odlična!!! Čestitke od ❤!🎉🎉🎉
Nek bude po školski. Jako mi je drago!🥰🥰🥰
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Ja sam danas koma, od jutra muku mučim sa wc, nikako i nikako, maloprije sam plakala. Bojim se obaviti veliku nuždu, a ne ide, popila sam 2 maksimalno zaslađena čaja od komorača ali neeee 😪😪😪😪 bojim se uopće naprezati trbuh… Ako do jutra capiknem i otegnem papke eto hnshe šta je… Ak se ne javim eto ti je 😒😵😷🤕😰😱💩
Ja svoje probleme najčešće riješim sa chia sjemenkama, psylliumom i jedem hranu sa puno vlakana - uopće ne jedem hranu koja zaštopava (kruh, tjestenina, …).
Zapravo je mješavina 30% komorač, 70% kamilica...to je jedino šta sam imala pri ruci... Skoro povratila, ništa mi ne pomaže.chia sjemenke nemogu ni u snu 🤢🤢🤢🤢 meni je to ljigavo 🙈🙈🙈
Ali neću više. Izdinstala sam si kupus, to mi inače dobro djeluje na probavu pa ću pokušati...😊
endometrioza
Ja svoje probleme najčešće riješim sa chia sjemenkama, psylliumom i jedem hranu sa puno vlakana - uopće ne jedem hranu koja zaštopava (kruh, tjestenina, …).
Zapravo je mješavina 30% komorač, 70% kamilica…to je jedino šta sam imala pri ruci… Skoro povratila, ništa mi ne pomaže.chia sjemenke nemogu ni u snu 🤢🤢🤢🤢 meni je to ljigavo 🙈🙈🙈
Ali neću više. Izdinstala sam si kupus, to mi inače dobro djeluje na probavu pa ću pokušati…😊
Super, probaj s kupusom. Komorač više nemoj.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji