MissIvy meni je biokemijska ocito bila dobar znak,kad sam je imala i kad mi je dr rekao da je to dobro nije me bas tjesilo ,ali eto iduci pokusaj je bio dobitni.. ja sam napravila pauzu od 3 mj.tako mi je dr savjetovao
Women, Tuma da li je zuckasti iscjedak normalan? Nema ga puno, ali svaki dan vidim po malo…
Kažu da je zuckasti iscjedak onaj "sunčani" kj ostaje na gaćicama normalan. Ne smije ga bit obilno i uz nekakve simptome. Ja imam taj bas trenutno kj požuti na gaćicama. Prije ga nisam ni kuzila kak su mi utrogestani curili stalno
Da,ista stvar je i kod mene jer sam predugo stavljala utriće,tek zadnjih 20ak dana vidim taj zuckasti svaki dan po malo...ok, i mislila sam nekako da je normalan...
Jesi ti spremna, torba za rodiliste? Kako se osjecas ??
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Cure sam da javim da sam dobila... osjetim vec danima da pokusava probit al sam nekako se tjesila da je to normalno. Idem popit koje pravo pivo i odtugovati...
👱♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨🦱 49 g , savršen
1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
29.7. Imamo 4cm ❤️
12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙
MissIvy meni je biokemijska ocito bila dobar znak,kad sam je imala i kad mi je dr rekao da je to dobro nije me bas tjesilo ,ali eto iduci pokusaj je bio dobitni.. ja sam napravila pauzu od 3 mj.tako mi je dr savjetovao
Women, Tuma da li je zuckasti iscjedak normalan? Nema ga puno, ali svaki dan vidim po malo…
Kažu da je zuckasti iscjedak onaj "sunčani" kj ostaje na gaćicama normalan. Ne smije ga bit obilno i uz nekakve simptome. Ja imam taj bas trenutno kj požuti na gaćicama. Prije ga nisam ni kuzila kak su mi utrogestani curili stalno
Da,ista stvar je i kod mene jer sam predugo stavljala utriće,tek zadnjih 20ak dana vidim taj zuckasti svaki dan po malo…ok, i mislila sam nekako da je normalan…
Jesi ti spremna, torba za rodiliste? Kako se osjecas ??
Je, je 😊😁
Spremna jee, ali nek priceka gospodica da ozdravim, taman još tjedan dva bar 🙈
Dobro sam ovako, ginekološki nemam nikakvih simptoma. Eto jedino me ta prehlada muči.
Kako si ti? 🙃🙃
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Drage cure, može li se u Zg negdje napraviti test na Covid bez narudžbe? 😁 Lita drzimo fihe da je to to ❤️ Hrabrica zao mi je, nema ni sjene? Kod nas je situacija ok, 4 na lijevom jajniku, 3 ma desnom (iako su 2 manja) 😊 muz je navijao za 7 🍀🙏
eto ga..
Danas ti je 7dnt? Ovi testovi znaju davat slabije crte pa je i moguce da se jos ne vidi.. Mullerova trakica najranije ocita betu zato cure koje rano testiraju nju kupuju 🍀🍀 drzim fige za utorak
danas je 8dnt a test je bio first sign iz dm-a 😒
Dada kaze da misli da je isti kao mullerov al meni nije bio, nekako i nakon sto je mtb testirala 10tak testova s istim urinom svi smo se slozili da je muller stvarno naj.. Ako mozes uzmi u mullera tu trakicu pa napravi sutra, na 9dnt muller mora pokazat meni je bila jasna crta tada.. Samo duze treba drzat u urinu ne znam jesi jutros ovaj duze drzala..
Kod mene nije ovakav u dm kao što je ona koristila...kod mene to ovako izgleda baš kao taj iz Mullera ,zato sam i rekla da su identični🙈😅. Očito je ponuda drugačija 😁😁😁
endometrioza
Drage cure, može li se u Zg negdje napraviti test na Covid bez narudžbe? 😁 Lita drzimo fihe da je to to ❤️ Hrabrica zao mi je, nema ni sjene? Kod nas je situacija ok, 4 na lijevom jajniku, 3 ma desnom (iako su 2 manja) 😊 muz je navijao za 7 🍀🙏
eto ga..
Danas ti je 7dnt? Ovi testovi znaju davat slabije crte pa je i moguce da se jos ne vidi.. Mullerova trakica najranije ocita betu zato cure koje rano testiraju nju kupuju 🍀🍀 drzim fige za utorak
Dada kaze da misli da je isti kao mullerov al meni nije bio, nekako i nakon sto je mtb testirala 10tak testova s istim urinom svi smo se slozili da je muller stvarno naj.. Ako mozes uzmi u mullera tu trakicu pa napravi sutra, na 9dnt muller mora pokazat meni je bila jasna crta tada.. Samo duze treba drzat u urinu ne znam jesi jutros ovaj duze drzala..
Kod mene nije ovakav u dm kao što je ona koristila…kod mene to ovako izgleda baš kao taj iz Mullera ,zato sam i rekla da su identični🙈😅. Očito je ponuda drugačija 😁😁😁
E ovog nema kod ..
Ps ne kuzim zašto mi nekad kad pišem mobitel umjesto razmaka obrise cijelu rijec, procitala sam ono sto sam odgovarala meto i ni na brate ne kuzim sta sam htjela napisat.. U svakom slucaju ne osjecam ju jos, bilo je nekih pokreta al mi je nekako jos rano pa nisam povjerovala da je to stvarno ona.. Htjela sam napisat valjda cu kad krene se javljat pocet shvacat da sam ja stvarno trudna 🤷🙄❤️
eto ga..
Kod mene nije ovakav u dm kao što je ona koristila…kod mene to ovako izgleda baš kao taj iz Mullera ,zato sam i rekla da su identični🙈😅. Očito je ponuda drugačija 😁😁😁
E ovog nema kod ..
Ps ne kuzim zašto mi nekad kad pišem mobitel umjesto razmaka obrise cijelu rijec, procitala sam ono sto sam odgovarala meto i ni na brate ne kuzim sta sam htjela napisat.. U svakom slucaju ne osjecam ju jos, bilo je nekih pokreta al mi je nekako jos rano pa nisam povjerovala da je to stvarno ona.. Htjela sam napisat valjda cu kad krene se javljat pocet shvacat da sam ja stvarno trudna 🤷🙄❤️
Evo obriso mi je i tu xD ovog nema kod NAS
RebekaB drago mi je! Držim fige da je dobitan!
Mrvica iako ne zvuči dobro nadam se da će nas sve iznenaditi.
Hrabrica nadam se da je prerano rađen test!
Lucka nadam se da će što prije proći!
Doriana žao mi je! 😟
Dada hvala na informacijama! Pitam jer me zanima kako se računa i što je prema tome normalno da vidim na UZV, a što nije. Nekad sam mislila da se računa od aspiracije, a onda je to velika razlika u tjednima. Kod mene od mjesečnice do aspiracije 2 tjedna.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Cure koje pijete zeljezo koje koristite?
Znam da ste pisale, al ja si nisam zapisala i sad ne mogu nac.
26.4. 7+1 ❤️
Dada jesi ti radila pauzu između ef i FET?
Ja nisam radila pauze...
Odmah sam mogla u fet. S tim da sam 3dc odmah krenula sa estrifamom i na pola stala jer sam dobila koronu . Ponovo prokrvarila za 2 tj i opet krenula u fet nakon tog krvarenja i tada je uspjelo. Iako sam u 2mj imala 3 ciklusa 🙈🙈🙈
Ali da ,uglavnom mogla sam odmah....:)
endometrioza
Ja svaki dan skuzim da pojedem/popijem nesto sto ne bi smjela ako sam trudna 🙈
Jucer na cugi i sva ponosno narucim caj. I onda sad citam da se hibiskus ne smije konzumirat. Onda kupila one brazilske orascice i potamanila pola vrecice i onda citam da se smiju max 2-3. Pa jela wok, a ne smije se soja sos.
I tak. Sluzbeno najgora mama ikad. Nije ni tjedan dana od ET-a proslo, a ja fulala s necim svaki dan🙈
Simptomi mi stali. U biti, imala ih sam prva dva-tri dana. Vidjet cemo iducu sub al nekak mislim da nista od toga. Najgore mi sto nema smrzlica i moram cekat objavu liste za hzzo kod Grbavca i cekat da prode ljeto.
Koje si simptome imala? Zasto mislis da nista od toga?? Mene bodris a ti tako...
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Sortiraj odgovore
Najstariji