Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    16. Svibanj 2021. 19:23

RebekaB Hvala, takoder😘

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Tuma
    16. Svibanj 2021. 19:31

Women_name evo me, došla sam sad doma. Bila sam s mužem na glasaju, pa u šetnji Maksimirom, pa smo išli na čaj, pa na rucak.... Uglavnom lijepo smo iskoristili dan i evo sad sam strgana legla u krevet i čitam zaostatke 😊 ništa se ne događa još, nadam se da će krenuti polako 🤞 vidim da si ti prehlađena, jel možda alergija? Meni se isto stopa nos i sinusi, ali meni je sad doba moje peludne alergije pa mi je to normalno.. 
    Miss normalan je, vidim da su ti cure već odg, ali budem i ja ponovila.... Nije normalan ako je žuto zelen ili zelen i ima miris, praćen bolovima, peckanjem ili svrbezom.. 
    Meto pa meni je na početku još bilo malo čudno sve to s trbuhom, al tad mi nitko nije ni dirao trbuh, a nisam ni sama baš previše.... Sad imam osjećaj da su mi ruke non stop na trbuhu i da ga stalno mazim i držim. Pogotovo ako se ona miče, ja automatski stavljam ruke na trbuh.... A drugi ljudi, pa nitko osim muža baš posebno mi ga ne dira, a ako netko i ide taknut ga, svi pitaju. Meni ne smeta, neka slobodno probaju, al mi je drago da pitaju.... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    16. Svibanj 2021. 20:12

Hrabrica

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Hrabrica

cure koje ste u fetu (ja se lagano psihicki pripremam i na to) ….jel u fetu isto ide pikanje ili bez?

Ne ide:)
    Možeš u prirodni po ovulaciji ili uz estrifam uz praćenje debljine endometrija.
    Puno lakše za tijelo od stimulacije 🙂🙂🙂

hvala 🙂 a šta kaže statistika, kako blastice podnose odmrzavanje? imamo ih 2 na jednom štapiću i jednu na drugom ali ne frka hoće preživjeti odmrzavanje..ne znam ništa o tom fetu 😬

Oko toga se 
    nemoj brinuti, preživjeti će, pogotovo blastice :) 
    Stopa propadanja je vrlo vrloooo mala 🙂🙂

endometrioza

MISS
    16. Svibanj 2021. 20:14

Women, pritisak je jos tu, popratit ce on mene do kraja vjerojatno 🤦 ali sam ja otupila na njega valjda, i sad me vec dosta bole leđa ali dobro je ,sve je to neusporedivo lakše nego ono prije...ovo cu izdrzat do kraja.
    Tuma da,zuckast je ,mozda mrvicu i naginje na zeleno,ali ne pecka me ni ne svrbi...rec cu doktoru,utorak idem pa nek vidi ako je sta. 
    Hvala Vam 🥰

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Lita.1234
    16. Svibanj 2021. 20:20

Cure evo sada se vratili doma.. hvala na navijanju 😘😊 DNS nisam radila test niti mislim. Ujutro sam mislila da sam dobila mengu kad ono samo nešto smeđe sluzavo i rastezljivo i to je to. Ali ono najbitnije NE osjećam se trudno. A da sam trudna osjećala bi! Svaka žena to osjeti makar kao hint! Ugl, sutra ponovim tekstić pa javim . Ali barem znam da se nešto dogadjalo. moralo je. Pusa velika svima i hvala!! 
    Vidjela sam da je neka cura napisala da je najgora mama na svijetu jer svaki obrok kada pojede shvati da to nije smjela jesti! Ne brini se, na početku je to uvijek tako, tek se poslije uhodana, i točno znaš sto smiješ sto ne! Od jednom se neće ništa dogoditi, da svaki dan pojedeš pola brazilskih možda ali ovako ne! Raznoliko i raznovrsno i nećeš pogriješiti. I ja sam u 1.t brljavila sa čajevima jer pojma nisam imala i mentu i metvicu pa sam sok doživjela kad sam čula da izazivaju pobačaj! Ali nisu izazvali ništa jer nisam pila litru dnevno! nisi losa mama!! Nego si dobra mama jer već sada tražiš i informiraš se

Puse svima

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Tuma
    16. Svibanj 2021. 20:28

Miss ma i meni je par puta vukao na zelenkasto, ali dan-dva. Pretpostavljam da je to čišćenje organizma.... Evo baš sam bila na wcu i isto imam pojačan zuckasti iscjedak... Al pitaj ti u uto dr, najbolje je provjeriti.... 
    Ribic, Lita joj evo nisam pojma imala za čaj od mente i sojin sos. Ja sam par puta koristila sojin sos za mariniranje piletine... A čaj od mente sam isto pila tu i tamo.... A čitala sam sve kaj se ne smije i eto i dalje se dogode greške..... Neće ništa biti ako par puta koristiš nešto, jedino ako je u velikim količinama i svakodnevno. Nema brige 🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Marta82
    16. Svibanj 2021. 20:31

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Hrabrica

cure koje ste u fetu (ja se lagano psihicki pripremam i na to) ….jel u fetu isto ide pikanje ili bez?

kod mene ide pikanje od 1d.c. s Decapeptyl 0,1 mg i 3d.c s estrofemom za Fet.

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

• ribic
    16. Svibanj 2021. 20:44

Caj od mente se smije, nemojte me s njim jos plasiti😂😂

Hibiskus sam ja pila i to se ne smije.

A soja sos se smije ak je kao pravi. A zicer u fast foodu kraj posla nije🙈

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    16. Svibanj 2021. 20:54

Marta82

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Hrabrica

kod mene ide pikanje od 1d.c. s Decapeptyl 0,1 mg i 3d.c s estrofemom za Fet.

Decapeptyl  je nešto drugo, nije stimulacija koja se koristi za proizvodnju js . On regulira LH i FS...da ne dođe do prerane ovilacije...estrofem je za sluznicu...uglavnom to što si dobila sada za fet nema veze sa stimulacijom kojom se pokušava dobiti što više folikula 😄😄
    Neznam ja to objasniti onako fino a da se ne zapetljam sva 🤣

endometrioza

Hrabrica
    16. Svibanj 2021. 20:58

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Hrabrica

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Hrabrica

hvala 🙂 a šta kaže statistika, kako blastice podnose odmrzavanje? imamo ih 2 na jednom štapiću i jednu na drugom ali ne frka hoće preživjeti odmrzavanje..ne znam ništa o tom fetu 😬

Oko toga se
    nemoj brinuti, preživjeti će, pogotovo blastice :)
    Stopa propadanja je vrlo vrloooo mala 🙂🙂

hvala ti, stvarno si me umirila ❣ 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.