Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    16. Svibanj 2021. 17:45

RebekaB

Ma osjecala sam neke baloncice/mjehurice i cice me bolile i bila sam bas gladna.

A sad vise nista od toga. Sto moze i ne mora nista znaciti.

Naravno da se nadam najboljem ali opet se bojim razocaranja pa se unaprijed malo pripremam vec.

Danas idemo proci dva najdraza mjesta tako da ih bebi vidi. Jer iduci vikend mozda vise nista (subota je beta) pa da to prodemo skupa. Znam da je smijesno i glupo, al eto...

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    16. Svibanj 2021. 17:51

Sanjich 
    I meni nekad obriše riječi pa moram prebaciti u drugi red inače nema šanse da ju napišem, a nije ništa prosto 😅😅😅😅
    Ni ja još ništa konkretno ne osjetim ali mislim da je još dosta rano, negdje za 2-4 tjedna bi trebale, po pričama ostalih trudnica. 
    A što se savjesnosti tiče, nisam ni ja svjesna I za to kažu da je normalno dokle god ne počnu ti "dodiri" iznutra:) 
    Jedva čekam jer se ovako osjećam ko bitch 😅
    Mazim ja bušu i pričam sa njom nekada ali nisam svjesna sa sam par koraka do pola trudnoće...
    Veseli me što 3 dana nisam povraćala, ali dobila sam dolje "podstanare" i nakon svake velike nužde je muka .
    Moram razgovarati sa doktoricom da vidimo što ćemo po tom pitanju kad dođe vrijeme za porođaj 🙄🙄
    Uvijek mene nešto muči. Kaoss....

endometrioza

• RebekaB
    16. Svibanj 2021. 17:53

ribic

RebekaB

Ma osjecala sam neke baloncice/mjehurice i cice me bolile i bila sam bas gladna.

A sad vise nista od toga. Sto moze i ne mora nista znaciti.

Naravno da se nadam najboljem ali opet se bojim razocaranja pa se unaprijed malo pripremam vec.

Danas idemo proci dva najdraza mjesta tako da ih bebi vidi. Jer iduci vikend mozda vise nista (subota je beta) pa da to prodemo skupa. Znam da je smijesno i glupo, al eto…

Drzim ti fige nemas pojma! Vjeruj samo i bodri svoju morulu!! Pa valjda to varira citavo vrijeme.. malo glad malo jad.. i ti ispomijesani osjecaji... 

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

⭐ Miss_Ivy ⭐
    16. Svibanj 2021. 18:06

Hvala Dada na odgovoru. Ja cu svakako traziti da me netko bar pregleda prije nego zaključi da bi trebala pauzu. Naravno, ako trebam pauzu, uvazit cu to misljenje.
    Doria žao mi je... Opusti se, odtuguj.. 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Hrabrica
    16. Svibanj 2021. 18:21

cure koje ste u fetu (ja se lagano psihicki pripremam i na to) ....jel u fetu isto ide pikanje ili bez? 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    16. Svibanj 2021. 18:32

Hrabrica

cure koje ste u fetu (ja se lagano psihicki pripremam i na to) ….jel u fetu isto ide pikanje ili bez?

Ne ide:) 
    Možeš u prirodni po ovulaciji ili uz estrifam uz praćenje debljine endometrija. 
    Puno lakše za tijelo od stimulacije 🙂🙂🙂

endometrioza

16. Svibanj 2021. 18:32

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Sanjich
    I meni nekadobriše riječi pa moram prebaciti u drugi red inače nema šanse da ju napišem, a nije ništa prosto 😅😅😅😅
    Ni ja još ništa konkretno ne osjetim ali mislim da je još dosta rano, negdje za 2-4 tjedna bi trebale, po pričama ostalih trudnica.
    A što se savjesnosti tiče, nisam ni ja svjesna I za to kažu da je normalno dokle god ne počnu ti "dodiri" iznutra:)
    Mazim ja bušu i pričam sa njom nekada ali nisam svjesna sa sam par koraka do pola trudnoće…
    Veseli me što 3 dana nisam povraćala, ali dobila sam dolje "podstanare" i nakon svake velike nužde je muka .
    Moram razgovarati sa doktoricom da vidimo što ćemo po tom pitanju kad dođe vrijeme za porođaj 🙄🙄
    Uvijek mene nešto muči. Kaoss….

Bas mi je drago radi povracanja. Sad ce i tebi to skroz nestat.  Sta ae tice hemaca ja inace imam valjda jedan koji se pojavi samo kad jako tesko kakam, za sada je tamo sve mirno vjerovatno zahvaljujuci magneziju i cokolinu... Da jos malo i na pola smo puta, nekako cini mi se kao da smo jucer piskile testove 😍😍. Ja imam bas umor zadnjih par dana, nadam se da je to radi razvijanja bebice, totalno sam neaposobna ista napravit samo lezim iz dnevne u spavacu i tako u krug

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    16. Svibanj 2021. 18:36

Sanjich 👶

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Sanjich
    I meni nekadobriše riječi pa moram prebaciti u drugi red inače nema šanse da ju napišem, a nije ništa prosto 😅😅😅😅
    Mazim ja bušu i pričam sa njom nekada ali nisam svjesna sa sam par koraka do pola trudnoće…
    Uvijek mene nešto muči. Kaoss….

Bas mi je drago radi povracanja. Sad ce i tebi to skroz nestat. Sta ae tice hemaca ja inace imam valjda jedan koji se pojavi samo kad jako tesko kakam, za sada je tamo sve mirno vjerovatno zahvaljujuci magneziju i cokolinu… Da jos malo i na pola smo puta, nekako cini mi se kao da smo jucer piskile testove 😍😍. Ja imam bas umor zadnjih par dana, nadam se da je to radi razvijanja bebice, totalno sam neaposobna ista napravit samo lezim iz dnevne u spavacu i tako u krug

Ja ih imam nekoliko, da je 
    bar jedan 😒😒 i to samo kad teško kakam se napuše a inače miruje . Zapravo to nisu hemići kod mene nego meriske neke . Uglavnom bolno i grozno ali što mogu. Ukloniti ih sada pogotovo ne smijem a i oporavak je grozan i jako teško podnošljiv. U trudnoći sw ne smije jer zahtjeva anestezioju a nema bi smisla jer bi opet moglo doći od naprezanja. 
    Mogu eventualno paziti pa prehranu ali kad su oni tu ne pomaže ništa da narastu prilikom napora. Očito se moram naučiti živjeti sa tim 😔😔

endometrioza

• *.Women_name.*
    16. Svibanj 2021. 18:53

Tuma disi ti danas? Uživaš ili se nkj događa? Čudno mi da te nema 😊❣️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Hrabrica
    16. Svibanj 2021. 19:06

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Hrabrica

cure koje ste u fetu (ja se lagano psihicki pripremam i na to) ….jel u fetu isto ide pikanje ili bez?

Ne ide:)
    Možeš u prirodni po ovulaciji ili uz estrifam uz praćenje debljine endometrija.
    Puno lakše za tijelo od stimulacije 🙂🙂🙂

hvala 🙂 a šta kaže statistika, kako blastice podnose odmrzavanje? imamo ih 2 na jednom štapiću i jednu na drugom ali ne frka hoće preživjeti odmrzavanje..ne znam ništa o tom fetu 😬

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.