Trudnice 😂😂😂 nezz kako objasnit. Mazim i ja stalno trbuh, ne pase mi kad mi ga netko drugi hoce mazit, a osjecaj je cudan, kao da nije moj..
Iskocio je zadnjih dana bas jako, pa mozda zbog toga dok se ne naviknem🤷♀️
Lunar ako je ovo dr ciklus mozete imati odnose s tim da prvo probate i bez nekih poza i vratolomija😁🤭 jajnici su ti jos jako veliki tako da obrati paznju na bolove ako ih bude.
Ah sex... 😋😅😁
Women meni od korone sinusi i nos zastopani. Citam da je u T normalno da se to dogadja..
Brz oporavak, vrijeme bas je prevrtljivo..
Sanjich meni cokolada smeta, a sladoledi dusa😂
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Rebeka lezale mi ili “dubile na glavi”, embrij ako je pravi on ce se uhvatiti i ne moze se otkaciti tek tako.
U prvim tjednima biok ili spontani se dogadjaju najcesce zbog kromosomskih gresaka i tu se nista ne moze.
Zato opusteno, gledaj serije, pripremi knjige i strikaj jer zabrinutost ne prolazi nikad🙈
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Koliko dugo je rizicno ono bas bas za biokemijsku nedaj Boze? Kad se moze covjek malo opustiti?
Neznam jesam dobro shvatila pitanje, ali ja bi rekla da jedina potvrda zdrave trudnoće je ultrazvuk. Biokemijske trudnoće najčešće odu već u prvih par dana od pozitivnog testa, iako ima slučajeva i gdje je beta malo više narasla. Ali uglavnom je to do 5+ tjedana, dok trudnoću nije moguće vidjeti na ultrazvuku. Odnosno plod odumire odmah nakon stvaranja, prije implantacije. A što se tiče briga i opuštanja, većina nas se cijelu trudnoću neće opustit. Uvijek ti dođe neka druga briga sa svakim tromjesečjem 🙈
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Trudnice😂😂😂 nezz kako objasnit. Mazim i ja stalno trbuh, ne pase mi kad mi ga netko drugi hoce mazit, a osjecaj je cudan, kao da nije moj..
Iskocio je zadnjih dana bas jako, pa mozda zbog toga dok se ne naviknem🤷♀️
Lunar ako je ovo dr ciklus mozete imati odnose s tim da prvo probate i bez nekih poza i vratolomija😁🤭 jajnici su ti jos jako veliki tako da obrati paznju na bolove ako ih bude.
Ah sex… 😋😅😁
Women meni od korone sinusi i nos zastopani. Citam da je u T normalno da se to dogadja..
Brz oporavak, vrijeme bas je prevrtljivo..
Sanjich meni cokolada smeta, a sladoledi dusa😂
Zasto bi ti netko drugi mazio trbuh? Osim muža? Meni je isto to malo too much, cak i jezivo. Nisam ni ja od onih zena, neka se tu nitko ne uvrijedi, sto sjedi u drustvu ili u javnosti i mazi trbuh. To su mi onako intimne stvari, nije mi to uopce lijepo ni za vidjeti trudnicu da se mazi, ni da je netko drugi mazi. Mozda sam neosjecajni frik za nekoga, ali eto🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️.
Miss Ivy ne znam sto da kazem iz medju svježeg i drugog transfera bila je pauza jedan ciklus,, onda iza toga i iducega nije i desila ss trudnoca… Je da je zavrsila spontanim al opet primilo se.. Ja nisam za pauze,, moji jajnici su bili uvecani od stimulacije i pat mjeseci nakon a kako vrijeme ide bas mi se ne ceka… Sretno s bilo kojom odlukom
Hrabrica mislim da sam vise sto puta napisala da je meni test blastociste bio negativan a dan iza beta preko 200…nadam se da ce i tebi biti tako.
Mrvice opet preostaje samo cekanje . Nadam se da ce biti sve u redu😍
Meto navikavaj se na sve veci stomak
Ja sam dns na cetrotide, mrzim onu inekciju u bocici mi je ostalo malo tekućine nadam se da nece biti posljedica sutra cu se namucit al nikako do zadnje kapi da izvučem..
89 pcos
Srpanj 2020 1.postupak
1.blastocista beta negativna 😐 2.fet beta Negativna 😑, 3.fet blastocista beta pozitivna, 7tt spontani 😟 😟
4/2021 Rekowelle /cetrotide /decapeptyl aspiracija 12🥚 transfer26. 05. dvije blastociste
Koliko dugo je rizicno ono bas bas za biokemijsku nedaj Boze? Kad se moze covjek malo opustiti?
Neznam jesam dobro shvatila pitanje, ali ja bi rekla da jedina potvrda zdrave trudnoće je ultrazvuk. Biokemijske trudnoće najčešće odu već u prvih par dana od pozitivnog testa, iako ima slučajeva i gdje je beta malo više narasla. Ali uglavnom je to do 5+ tjedana, dok trudnoću nije moguće vidjeti na ultrazvuku. Odnosno plod odumire odmah nakon stvaranja, prije implantacije. A što se tiče briga i opuštanja, većina nas se cijelu trudnoću neće opustit. Uvijek ti dođe neka druga briga sa svakim tromjesečjem 🙈
Klinička trudnoća je kad se vidi srce na UZV. Sve prije toga je biokemijska. Biokemijske se jako često događaju, na taj način priroda rješava trudnoće koje nisu zdrave.
Jednom kad prokuca srce, jako se smanjuje šansa za gubitak trudnoće (u odnosu na biokemijsku), ali se svejedno događa iz raznih razloga (i dalje je kromosomska greška uzrok u više od 50% slučajeva).
Nakon 12tt, urednog mini anomalyja i urednog NIPT testa, šansa za gubitak je ispod 1%. Iako, kao što znamo, događaju se gubitci i onda, na žalost.
💔💔💔
Magnolia nemam ja nista protiv da mi mama i seke dirnu trbuh, jedva ga docekale🙈 ali se zastitnicki ponasam i kazem “samo nemojte jako”.. 😂 za druge mislim da nemaju sta radit ispred mog trbuha😅
sto se tice diranja trbuha u javnosti takodjer mislim da je zenama to onako nesvjesna radnja. Uhvatim sebe masu puta da gledam tv i mazim se, smijesno mi to🤷♀️
Iscekivanje kad smiksas ampule, iglu zabij u bocicu do kraja i nakosi ju do kraja takodjer i tako ces pokupiti i zadnju kap. Poslije okrenes injekciju i istisnes zrak..
👩🦳'90 🙋♂️'85
ET 🌻-neuspjesan
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
5+6tt imamo ❤️
Miss Ivy, ja sam ti primjer da necu imati mjesec pauze, idem odmah u FET. Doktorica je rekla da odmah idemo dalje da nemam sto cekati, ali doduse ja nisam imala biokem. Najbolje vidi sa svojom doktoricom/ doktorom.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Miss Ivy neznam šta bi ti rekla, neki kažu da je biokemijska dobra podloga za drugu trudnoću. Drugi obrnuto 🤷♀️ stvarno neznam, možda da poslusas doktora što on misli, pa tako napraviš.
Meto da, iskreno, i mužu i meni se baš spustio imunitet od kad smo ju imali. On je bio onaj koji je u 5 godina jednom išao na bolovanje, a od kad ju je imao stalno nkj. Prehlade, tlak, štitnjača, ja se razbolim dok kažeš keks. 🤦🏻♀️ A to sam čula da se desava u trudnoći, i evo meni već treći put tako u trudnoći.
A što se tiče trbuha, meni stvarno nitko ne dira trbuh osim muža 🙈😂 valjda im nije privlačan 🤭 evo prvi put jučer mi je mala muzeva sestricna i to sam ju ja pozvala jer ju je tak zanimalo kak se to miče unutra, a Tia je taman imala neke akrobacije 😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Sutra cemo se cuti, ali ja se nekako osjecam spremnom. Fizicki mi nije tesko pala stimulacija, psihicki sam super, spremna sam za novu borbu. Imam dobar feeling, ali znam da to ne mora biti dobitna kombinacija. Moja M se probila bez obzira na terapiju, mislim da je to dobar znak da je tijelo ok i da je ciklus normalan.
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji