Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    16. Svibanj 2021. 12:32

hvala vam svima ❤ bas sam potonula danas kad sam vidjela 😔 Tijelo mi je govorilo da je beba tu i jutros sok..Od kvazi simptoma bolovi u leđima i zatvor i intuicija da je uspjelo i onda ovo..satralo me..Muz je još uvjeren da je prerano radeno jer smo vratili četverodnevne  ..Zaletit cu se po taj mullerov ali piskit tek u utorak  

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Tiinaa
    16. Svibanj 2021. 12:45

Mrvica72

Jel znate ikog da je imao ovakav slucaj sa betom i da je izašlo na dobro

Ja sam prosli fet imala slicnu situaciju, druga beta mi je bila veca al se nije poduplala.. al nazalost treca beta je skroz pala... nadam se da ce kod tebe bit drugacija situacija 🙏❤

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

Meto
    16. Svibanj 2021. 12:53

Hrabrice aj ti pogledaj sad taj testic na svjetlosti i kao da gledas kroz njega.. on je osjetljivosti 25mIU i treba ga mrvicu duze drzati u urinu. Meni je sjenica na njemu bila 6dnt blastice, ali bas sjena sjene🙈 sretno🍀🍀🤞
    Mrvice sanse su 50-50, ja bih bila spremna na sve a opet, u mpo nikad ne ide nista matematicki tocno i cuda su svugdje oko nas (da, duplanje bete je bitno i opet nikakva garancija za konacan ishod)🍀🍀🤞
    Sanjich jel bas zeludac ili je zgara krenula? 😘
    Mattan cestitke na srceku🥰
    Aurora hvala Bogu da je krenulo na bolje, sretno na aspiraciji 🍀🍀 hoces trazit opcu s obzirom na zadnji put il lokalnu? 🤞🤞
    Lucy sestro, kako si? Imas plan neki u pricuvi?😘
    Mtb nemoj predugo izostajati😘
    Cure sa pozz testicima i beta cestitam i sretno do kraja, a cure sa neg ishodima ne odustajte.. uzmite si vremena koliko je potrebno i onda u nove pobjede☝️❤️
    Trudnice jel normalno bas da meni nije najugodnije dirati trbuh?🙈 nezz kako opisati🤦‍♀️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    16. Svibanj 2021. 12:57

Hrabrice i da, aspiracija se racuna kao ovulacija😉
    Miss Ivy ja osobno bi pauzirala ovaj ciklus i pustila da se to sve ocisti kako spada, ipak je bila biok.. i sa iducim ciklusom sa estrofemom😉

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

16. Svibanj 2021. 13:02

Meto

Hrabrice aj ti pogledaj sad taj testic na svjetlosti i kao da gledas kroz njega.. on je osjetljivosti 25mIU i treba ga mrvicu duze drzati u urinu. Meni je sjenica na njemu bila 6dnt blastice, ali bas sjena sjene🙈 sretno🍀🍀🤞
    Mrvice sanse su 50-50, ja bih bila spremna na sve a opet, u mpo nikad ne ide nista matematicki tocno i cuda su svugdje oko nas (da, duplanje bete je bitno i opet nikakva garancija za konacan ishod)🍀🍀🤞
    Aurora hvala Bogu da je krenulo na bolje, sretno na aspiraciji 🍀🍀 hoces trazit opcu s obzirom na zadnji put il lokalnu? 🤞🤞
    Cure sa pozz testicima i beta cestitam i sretno do kraja, a cure sa neg ishodima ne odustajte.. uzmite si vremena koliko je potrebno i onda u nove pobjede☝️❤️
    Trudnice jel normalno bas da meni nije najugodnije dirati trbuh?🙈 nezz kako opisati🤦‍♀️

Ma zeludac jer sam prokletsta pa pojedem sta znam da ce mi nastetit.. Al ocito cu morat pocet stvarno bit oprezna.. Lisnato, paprike i začinjeno mi jako smeta a bas to volim jest haha
    Sta se tice trbuha neznam sta bi ti rekla, ja kad lezim drzim ruku di mislim da je beba.. Ali nekako nisam jos skroz svjesna da sam ja stvarno trudna.. Glup osjecaj valjda kad se krene malo ritati dodje.. Ako ne dodje tamo na jesen cu postat svjesna sigurno hah

Lunar
    16. Svibanj 2021. 13:06

Curke jedno pitanje... prosli ciklus sam imala aspiraciju, bilo je puno folikula pa smo u dogovoru sa doktorom odlucili ne raditi ET radi moguceg hipera.. dakle taj ciklus sam preskocila, i preskacem jos jedan (ovaj sad) da se tijelo oporavi. Moje pitanje je (mozda je glupo pitanje ali evo 🤷🏽‍♀️): smijemo li ovaj ciklus imati odnose u vrijeme plodnih dana? Ja jos uvijek malo osjetim sve to dolje ali me strah da se ne uhvati sad prirodno ako jos tijelo nije spremno... nadam se da ste me skuzile 🤣

05/2022 💙 T

Samara
    16. Svibanj 2021. 13:07

Meto

Kak to mislis? 😆
    Ne znam, ja svog non stop mazim i maltretiram

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• *.Women_name.*
    16. Svibanj 2021. 13:29

Jutro cure
    Meto neznam na šta misliš, ja isto stalno mazim trbuh. Jedino ono vrijeme kad sam imala kontrakcije nisam, jer sam si ih onda nekako još jače izazivala.
    Hrabrica pricekaj koji dan, meni je taj first sign najgori test. U prošloj trudnoći cb je pokazao lijepu crtu, dok je kod njega bila mala sjenica. 🙏🤞
    Lunar ja mislim da nema veze ako se uhvati prirodno. Mislim da je kod mpo i zbog hormona i svega. Ali neznam, jer nemam baš iskustva, niti znanja o hiperu. Budu ti druge cure znale bolje reći. 😊
    Mrvica beta bi se trebala duplati, iako niti je duplanje garancija da će biti sve ok s trudnoćom, niti obrnuto. Baš kako je doktor rekao šanse su 50:50. Držimo 🤞 da si ti i mrva na ovoj ljepsoj strani statistike. 😘
    _____

Ja opet prehlađena, nemres vjerovat! Curi nos, glava, sinusi. 😤😤🤧 Temperature nema, nadam se da je neće ni bit 🙏 izgleda da me koštalo ovo varljivo 🌄 i vjetrić vani , i inače imam problema sa sinusima. Ali u cijelom životu nisam bila bolesna koliko sam u ovih 8 mjeseci 🤦🏻‍♀️ nadam se da će ovo brzo proc, da je zadnje i da ću bar u radaoni bit zdrava 🤞🙏 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• RebekaB
    16. Svibanj 2021. 13:40

Koliko dugo je rizicno ono bas bas za biokemijsku nedaj Boze? Kad se moze covjek malo opustiti? 

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

Roxy ✨
    16. Svibanj 2021. 13:47

Miss Ivy meni su preporucili bar jedan ciklus pauze, ja sam napravila 2 ciklusa pauze. Ja sam isto zelila odmah u novi postupak ali iskreno sad mi je drago sto sam napravila pauzu jer mi se tek sad ciklus doveo opet u normalu. 

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.