Drage cure, može li se u Zg negdje napraviti test na Covid bez narudžbe? 😁 Lita drzimo fihe da je to to ❤️ Hrabrica zao mi je, nema ni sjene? Kod nas je situacija ok, 4 na lijevom jajniku, 3 ma desnom (iako su 2 manja) 😊 muz je navijao za 7 🍀🙏
eto ga..
Ma ti imas lipu sjenu 🤞🤞🤞
Drage cure, može li se u Zg negdje napraviti test na Covid bez narudžbe? 😁 Lita drzimo fihe da je to to ❤️ Hrabrica zao mi je, nema ni sjene? Kod nas je situacija ok, 4 na lijevom jajniku, 3 ma desnom (iako su 2 manja) 😊 muz je navijao za 7 🍀🙏
eto ga..
Ma ti imas lipu sjenu 🤞🤞🤞
Evo ti je
Tuma baš mi je drago da si se lijepo provela 😘 pa imam problema s alergijama, ali i sa sinusima. Ja sam od onih kj ne smije oprat kosu i otic van isti dan, ili bit na propuhu. A ovo vrijeme baš varljivo, nadam se da će brzo proc. Glavobolja je malo popustila, sad se dole spustilo pa malo kasojucam, ali najbitnije da temperature nema i nadam se da neće ni bit 🤞 fkt se pazim sad pred kraj da nkj ne poberem i eto. Baš kažem mužu, a tamo u TA dolaze trudnice s onim majicama do pola bubrega, gola leđa i pola buše, kj je najbolje njima sigurno nije ništa 😂🙈
Miss ma ne mora bit da će te pratit cijelo vrijeme, i meni se tako smanjivalo postupno pa tek oko 32 tt skroz nestalo 🙏🤞😘
Ajmeee Lita ja sam cijelo prvo tromjesečje pila mentu jer mi je ona jedino pomagala kad sam povracala, dobro da to nisam znala prije 🤦🏻♀️😂 držim ti 🤞 da sutra testic bude još tamniji 😘😘😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
cure koje ste u fetu (ja se lagano psihicki pripremam i na to) ….jel u fetu isto ide pikanje ili bez?
Ne ide:)
Možeš u prirodni po ovulaciji ili uz estrifam uz praćenje debljine endometrija.
Puno lakše za tijelo od stimulacije 🙂🙂🙂
kod mene ide pikanje od 1d.c. s Decapeptyl 0,1 mg i 3d.c s estrofemom za Fet.
Decapeptyl je nešto drugo, nije stimulacija koja se koristi za proizvodnju js . On regulira LH i FS…da ne dođe do prerane ovilacije…estrofem je za sluznicu…uglavnom to što si dobila sada za fet nema veze sa stimulacijom kojom se pokušava dobiti što više folikula 😄😄
Neznam ja to objasniti onako fino a da se ne zapetljam sva 🤣
e znam to,jer u 3mj sam imala prirodno ovulaciju ali čekali smo jedan misec pauze i onda za pegulu u 4mj se stvorila folikularna cista pa smo odlučili za 5mj ić na sigurno.
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
cure koje ste u fetu (ja se lagano psihicki pripremam i na to) ….jel u fetu isto ide pikanje ili bez?
Decapeptyl je nešto drugo, nije stimulacija koja se koristi za proizvodnju js . On regulira LH i FS…da ne dođe do prerane ovilacije…estrofem je za sluznicu…uglavnom to što si dobila sada za fet nema veze sa stimulacijom kojom se pokušava dobiti što više folikula 😄😄
e znam to,jer u 3mj sam imala prirodno ovulaciju ali čekali smo jedan misec pauze i onda za pegulu u 4mj se stvorila folikularna cista pa smo odlučili za 5mj ić na sigurno.
Ma znam,
I ja sam išla sa estrofemom zbog endometrioze i mogućnosti stvaranja cisti s tim da sam tada već imala endometriom od 2.5 cm... bolje spriječiti nego stalno odogađati. Uvijek dođu u ono najgore moguće vrijeme 😒😒
Meni uspjelo, pa tako želim da uspije svima 🥰❤
endometrioza
Ma znam,
I ja sam išla sa estrofemom zbog endometrioze i mogućnosti stvaranja cisti s tim da sam tada već imala endometriom od 2.5 cm… bolje spriječiti nego stalno odogađati. Uvijek dođu u ono najgore moguće vrijeme 😒😒
Meni uspjelo, pa tako želim da uspije svima 🥰❤
Fala ti,iako sad još strah od odmrzavanja, i tek prvi ultrazuk mi je 13 d.c. ,koliko bi trebao onda biti već endometrij,da li ako bude folikula po njihovom rastu će znati kad će biti ovulacija?
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Tuma baš mi je drago da si se lijepo provela 😘 pa imam problema s alergijama, ali i sa sinusima. Ja sam od onih kj ne smije oprat kosu i otic van isti dan, ili bit na propuhu. A ovo vrijeme baš varljivo, nadam se da će brzo proc. Glavobolja je malo popustila, sad se dole spustilo pa malo kasojucam, ali najbitnije da temperature nema i nadam se da neće ni bit 🤞 fkt se pazim sad pred kraj da nkj ne poberem i eto. Baš kažem mužu, a tamo u TA dolaze trudnice s onim majicama do pola bubrega, gola leđa i pola buše, kj je najbolje njima sigurno nije ništa 😂🙈
Miss ma ne mora bit da će te pratit cijelo vrijeme, i meni se tako smanjivalo postupno pa tek oko 32 tt skroz nestalo 🙏🤞😘
Ajmeee Lita ja sam cijelo prvo tromjesečje pila mentu jer mi je ona jedino pomagala kad sam povracala, dobro da to nisam znala prije 🤦🏻♀️😂 držim ti 🤞 da sutra testic bude još tamniji 😘😘😍
Da, kužim te, moji sinusi su isto koma, imam i polipe tako da sam ja stalno zastopana. Ali evo od kako sam trudna mi nije tako loše kao sve prošle godine. Vjerojatno jer ne radim pa ne pokupim sve živo od djece... Ajde držim fige da ti brzo prođe, nadam se da je neka kratka prehladica i da si do utorka kao nova😊 e daaa, ja još uvijek i potkosulje nosim, a tamo u trudnickoj žene polugole 😂 ma ja mislim da se od mente smije, hibiskus znam da se ne smije, al nisam nigdje našla da se menta ne smije....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ajmeee Lita ja sam cijelo prvo tromjesečje pila mentu jer mi je ona jedino pomagala kad sam povracala, dobro da to nisam znala prije 🤦🏻♀️😂 držim ti 🤞 da sutra testic bude još tamniji 😘😘
meni su u ljekarni rekli menta nikako!! Samo list malime i jos nesto, al sam zab sto… al to se sve odnosi ako je bas u velikim kolicinama, od jedne salice dnevno nista ne moze biti.. ali nije ugodno kada saznas da 😂
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Lita A list maline se pak ne preporuča prije 9.mj trudnoće jer izaziva kontrakcije. Ja sam ga upravo zbog izazivanja trudova i počela piti sa 36/37 tjedana...
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Koliko ja znam, menta se normalno smije piti. Ne smiju se piti ovi čajevi:
[ul]
[li]Čaj od komorača[/li]
[li]čaj od majčine dušice[/li]
[li]čaj od hajdučke trave[/li]
[li]čaj od hibiskusa [/li]
[li]čaj od kadulje [/li]
[li]čaj od maslačka [/li]
[li]čaj od peršina[/li]
[li]čaj od anisa[/li]
[li]uvin čaj[/li]
[li]čaj od stolisnika[/li]
[li]čaj od rute[/li]
[/ul]
I slažem se da od jedne šalice čaja nije drama. Malina se pije prije transfera i zadnjih par tjedana, što naše trudnice pred porod sad marljivo rade
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji