Jel znate ikog da je imao ovakav slucaj sa betom i da je izašlo na dobro
Ima slucajeva sigurno, ali tu na forumu evo u zadnjih godinu dana koliko sam aktivno tu.. Rijetko.. Dodje to do uzva i ploda, nekad i kucajeva, ali rijetko se odrzi.. Ali to ti nista ne znaci jer ako postoji slucaj uspjeha moze biti i tvoj zato nemoj nikako otpisat ovo nego vjeruj i nadaj se ali budi svjesna da postoji sansa oba ishoda 🍀🍀🍀🍀🙏🙏🙏🙏
Drage cure, može li se u Zg negdje napraviti test na Covid bez narudžbe? 😁 Lita drzimo fihe da je to to ❤️ Hrabrica zao mi je, nema ni sjene? Kod nas je situacija ok, 4 na lijevom jajniku, 3 ma desnom (iako su 2 manja) 😊 muz je navijao za 7 🍀🙏
eto ga..
Danas ti je 7dnt? Ovi testovi znaju davat slabije crte pa je i moguce da se jos ne vidi.. Mullerova trakica najranije ocita betu zato cure koje rano testiraju nju kupuju 🍀🍀 drzim fige za utorak
Hrabrica, nadam se da si prerano napravila 😘
Cure, ky vi mislite da li je bolje napraviti pauzu jedan ciklus izmedu stimuliranog i feta? Nešto mi sestre spominju pauzu, ali ja ne bih, ja se super osjecam i spremna sam za dalje. Ali naravno, necu glavom kroz zid. Šta vi mislite o tome?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Drage cure, može li se u Zg negdje napraviti test na Covid bez narudžbe? 😁 Lita drzimo fihe da je to to ❤️ Hrabrica zao mi je, nema ni sjene? Kod nas je situacija ok, 4 na lijevom jajniku, 3 ma desnom (iako su 2 manja) 😊 muz je navijao za 7 🍀🙏
eto ga..
Danas ti je 7dnt? Ovi testovi znaju davat slabije crte pa je i moguce da se jos ne vidi.. Mullerova trakica najranije ocita betu zato cure koje rano testiraju nju kupuju 🍀🍀 drzim fige za utorak
danas je 8dnt a test je bio first sign iz dm-a 😒
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Hrabrica, nadam se da si prerano napravila 😘
Cure, ky vi mislite da li je bolje napraviti pauzu jedan ciklus izmedu stimuliranog i feta? Nešto mi sestre spominju pauzu, ali ja ne bih, ja se super osjecam i spremna sam za dalje. Ali naravno, necu glavom kroz zid. Šta vi mislite o tome?
Ja bas vjerujem u tu pauzu jer je nama uspjela.. Tijelo mi se oporavilo, jajnici kao da nisu bili na stimulaciji i isli smo u prirodni fet.. Pricaj svakako sa doktorom meni je moj bio objasnio i bas sam imala povjerenje u njega...
koji je to mullerov test? da se možda zaletim kupit
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Mrvice najbolje ponovi betu za 2 dana pa ćeš znati kakva je situacija.
Hrabrice ponovi test za 2 dana. Kao što Sanjich kaže, najbolji je Mullerov test.
Miss_Ivy ja sam odmah htjela u FET,ali na VV zahtijevaju mjesec pauze.
Lucka nadam se da će ti što prije proći da možeš u FET.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
eto ga..
danas je 8dnt a test je bio first sign iz dm-a 😒
Dada kaze da misli da je isti kao mullerov al meni nije bio, nekako i nakon sto je mtb testirala 10tak testova s istim urinom svi smo se slozili da je muller stvarno naj.. Ako mozes uzmi u mullera tu trakicu pa napravi sutra, na 9dnt muller mora pokazat meni je bila jasna crta tada.. Samo duze treba drzat u urinu ne znam jesi jutros ovaj duze drzala..
Hrabrice
https://ibb.co/N664rB0
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙