Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina92
    11. Svibanj 2021. 15:35

BAJOMA

Andela111

Bajoma…… rasplaka me ova tvoja slika…… koliko si srecna ….. zavidim ti i zelim i ja jednom videti to cudo….❤️❤️❤️…. u meni ,predivno.

Hvala ti . I ti ces svoje ubrzo držati 🙏🏻🤞🤗
    Evo i moja 3 cuda na okupu 😘😘😘
    https://ibb.co/mvpBPGB

Predivno 😍😍 a beba vec 2 mjeseca kako je brzo prošlo 

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Samara
    11. Svibanj 2021. 15:38

BAJOMA

Andela111

Bajoma…… rasplaka me ova tvoja slika…… koliko si srecna ….. zavidim ti i zelim i ja jednom videti to cudo….❤️❤️❤️…. u meni ,predivno.

Hvala ti . I ti ces svoje ubrzo držati 🙏🏻🤞🤗
    Evo i moja 3 cuda na okupu 😘😘😘
    https://ibb.co/mvpBPGB

Ajme Bajo to se zove sreća ❤️ koliko ljepote u jednoj slici 😍

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

11. Svibanj 2021. 15:40

DailyP

Cure, opet cito-pitanje, a možda i općenito pitanje.
    Na konzultacijama je doktorica pogledala moje prikupljene nalaze i muževo mišljenje urologa i krvnu grupu i antitijela na hepatitise.
    Nije mi niša rekla za urinokulturu i spermokulturu (mikrobiološka obrada, to je to?).
    Jeste li to morale imati ili?

S higijenskog? Je li brzo gotovo?

A koja doktorica je u pitanju? Nama nisu trazili ni urinokulturu ni spermokulturu.

• Upitnica_Split
    11. Svibanj 2021. 15:45

Mag.nolia

DailyP

Na konzultacijama je doktorica pogledala moje prikupljene nalaze i muževo mišljenje urologa i krvnu grupu i antitijela na hepatitise.
    Nije mi niša rekla za urinokulturu i spermokulturu (mikrobiološka obrada, to je to?).

A koja doktorica je u pitanju? Nama nisu trazili ni urinokulturu ni spermokulturu.

Aračić, kroz razgovor je zapisala prethodno iskustvo i ja kažem da imam briseve, antitijela i sl a ona na to da ok, ocito je sve uredno  :D
    A ja glupa nisam pitala 
    Ne znam da li da njemu sad govorim da radi te pretrage ili ne. 

Šta ste vi za muža nosili na dan punkcije?

3 MPO postupka
    💜 01/22.

11. Svibanj 2021. 15:52

DailyP

Mag.nolia

DailyP

Aračić, kroz razgovor je zapisala prethodno iskustvo i ja kažem da imam briseve, antitijela i sl a ona na to da ok, ocito je sve uredno :D
    A ja glupa nisam pitala

A ne znam kakva je u nje praksa ali ako poljak ne trazi te kulture ne vjerujem ni da je ona. A taj dan nosis samo u časici njegovu💦💦🤣🤣🤣, mi smo nosili od doma jer smo blizu.

Sunflower14
    11. Svibanj 2021. 15:53

Tiinaa ajme vrisnula sam od sreće kad sam pročitala 800 😆😆😁😁 diiiiivnooooo!!!💞
    Dada još se nisam naručila 🙈 ali razmišljam da li da cijelu trudnoću odem voditi privatno jer čini se da se moja soc gin neće lako vratiti raditi pa su sad sve zamjene. Moram vidjet hoću li biti zadovoljna ili će mi svqki put netko drugi biti. U tom slučaju bi radije privatno.😬 i bit će onda slika!😁
    Hopeo 💟

👩29 🧔29
    2 godine pokušavanja
    👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
    1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
    ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
    🌻~PUPO~🌻
    1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
    UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
    UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
    UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
    Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙

• Upitnica_Split
    11. Svibanj 2021. 15:56

Mag.nolia

DailyP

Mag.nolia

DailyP

Aračić, kroz razgovor je zapisala prethodno iskustvo i ja kažem da imam briseve, antitijela i sl a ona na to da ok, ocito je sve uredno :D
    A ja glupa nisam pitala

A ne znam kakva je u nje praksa ali ako poljak ne trazi te kulture ne vjerujem ni da je ona. A taj dan nosis samo u časici njegovu💦💦🤣🤣🤣, mi smo nosili od doma jer smo blizu.

Imaš pravo, nek properu to šta donesem u čašici pa neće bit bakterija :D

3 MPO postupka
    💜 01/22.

BAJOMA
    11. Svibanj 2021. 15:58

Tina woooow cestitam🥳🙏🏻🤞

11. Svibanj 2021. 15:59

DailyP

Mag.nolia

DailyP

Mag.nolia

DailyP

A ja glupa nisam pitala

Imaš pravo, nek properu to šta donesem u čašici pa neće bit bakterija :D

Vjerojatno ste vec u njih radili spermio, kao neki testni. I da su nasli u tome neke indicije za spermokulturu poslali bi vas da je napravite. Npr ako se nađu leukociti i sl.

• RebekaB
    11. Svibanj 2021. 16:01

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Leia2.0, niš još nije stiglo. Beta je pala na negativnu još prije 12 dana.

RebekaB, što se tiče tvojih folikula, sva priprema koju si napravila završava sa danom kad krećeš u postupke. Sad više ne možeš ništa osim navijati za svoje malce. Uzimaj i dalje D vitamin (to je za implantaciju) i eventualno još neke suplemente koje si i do sad uzimala do aspiracije, ali to je to.

Deal. Uzimam od solgara D vitamin 400iu.. inace 1 na dan.. da povecam? 

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.