Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ⭐ Miss_Ivy ⭐
    11. Svibanj 2021. 13:45

Hope žao mi je... Brzo će i taj 6 mjesec doći!
    Nina1401 PUPOOOOO  Sretno!
    Cure trudnice, drago mi je da je svima na pregledima super prošlo !
    Anitram javi se s betom !!
    Dada jesam, nema smisla lijepiti sliku, identičan je kao i jučer. Nadam se da će još malo potamniti, da budem mirnija. Hvala ti što misliš na mene 
    Mrvica72 dobro na došla!
    Tiina držim fige i čekam!!

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

11. Svibanj 2021. 13:45

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Sanjich jel osjetiš možda bebu ? Ja još ne ali povremeno kao da imam neke balončiće kada sam u određenom položaju. Nadam ye da ću ju kroz 2 tj već osjetiti potpuno 🧚‍♀️💟🌷💟🧚‍♀️

Ja nisam bas primjetila, to jest kako nemam mucnine stalno skitam ili spavam najcesce tim redom 🤪  na uzv je jako živahna bila doktorica je baš komentirala kako ne prestaje mahat..
    Imala sam dosta problema sa zatvorom zadnjih par dana tek uvela magnezij i sad sam okej.. Glavobolja me danas drma cak sam popila onaj slabiji brufen i evo nije mi pomogao 🤷
    Kako si ti, jel jedes napokon sve, jel kuhas? Jel spavas puno. Jel se brzo zadišeš sve me zanima 😂🤗😘 

• Dia85
    11. Svibanj 2021. 13:48

Hope jako mi je žao, ima ovdje cura koje će ti dati savjet i podršku što dalje, iako treba vjerovati u ove ampule koje su preostale 
    Tiinaa navijam da beta bila sitna ali dobitna!
    Nina1401 nek se čvrsto uhvati i ostane uz mamu!
    Leia, sve mi je promijenio u odnosu na zadnji puta, dobila sam Ovaleap 125 i Cetrotide uz štopericu Ovitrele i ako bude prijeteći hiper idemo na FET..sad se samo nadam da ću ga uloviti svaki put u bolnici akd bude trebalo..bila sam zadovoljna s dogovorom

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Hope0306
    11. Svibanj 2021. 13:51

Sunny_

Hope0306 draga jako mi je žaouzmite si vremena, prebolite ovaj postupak pa krenite dalje. Navijam i držim fige da u ove 4 preostale ampule bude materijala za oplodnju. Ako i ne bude, nije gotovo Budući da je nađen spermij i spermatidi znači da se spermatogeneza odvija. Na Rebru ovo ljeto konačno dobivaju taj slavni mikroskop za MTese. Nama je Hauptman rekao, da smo mi kandidati za MTese, ako nam sad oplodnja ne uspije. Vjerujem da ste i vi kandidati jer je i kod vas potvrđena spermatogeneza. Jako navijam da se desi čudo i da uspijete u 6om mjesecua ako ne, onda se javite Hauptmanu za daljnje konzultacije🍀 ljubi mužića i držite se💗💗💗

❤️ Vidjet cemo što će biti u 6. mjesecu, a nama je Hauptman rekao da nismo za MTese jer smo pitali da li ima smisla da odemo na to jer sam vidjela da ima u Splitu, vjerojatno sve ovisi o uzroku azoospermie pa prema tome odlučuju, ali vrijedi pokušati pitat još jednom 🙏

🧚‍♀️27
    AMH 30.5
    Anti TPO 61.4
    🦸‍♂️28
    Azoospermia, mikrodelecija y kromosoma azfc, spermatidni stop
    1/21 TESE 3 spermatida
    4/21 postupak (Gonal F 150j, Cetrotide)
    10.5. aspiracija - 16 oocita
    Tijekom odmrzavanja materijala mm pronađen spermij koji nije prezivio ciscenje tako da nije došlo do transfera
    8/21 - odmrzavanje preostalog materijala ❌ nije pronađeno ništa

Sunny_🐣
    11. Svibanj 2021. 13:56

Hope0306

Sunny_

Hope0306 draga jako mi je žaouzmite si vremena, prebolite ovaj postupak pa krenite dalje. Navijam i držim fige da u ove 4 preostale ampule bude materijala za oplodnju. Ako i ne bude, nije gotovo Budući da je nađen spermij i spermatidi znači da se spermatogeneza odvija. Na Rebru ovo ljeto konačno dobivaju taj slavni mikroskop za MTese. Nama je Hauptman rekao, da smo mi kandidati za MTese, ako nam sad oplodnja ne uspije. Vjerujem da ste i vi kandidati jer je i kod vas potvrđena spermatogeneza. Jako navijam da se desi čudo i da uspijete u 6om mjesecua ako ne, onda se javite Hauptmanu za daljnje konzultacije🍀 ljubi mužića i držite se💗💗💗

❤️ Vidjet cemo što će biti u 6. mjesecu, a nama je Hauptman rekao da nismo za MTese jer smo pitali da li ima smisla da odemo na to jer sam vidjela da ima u Splitu, vjerojatno sve ovisi o uzroku azoospermie pa prema tome odlučuju, ali vrijedi pokušati pitat još jednom 🙏

nama je rekao da nema smisla odmah raditi Mtese. Jer on MTese ne bi radio bez prethodne hormonske terapije od barem 6 mjeseci. Ne znam što je vama točno rekao, možda je mislio na to? Svakako vrijedi pokušati pitati još jednom 💗
    Korak po korak. Sad se skoncentrirajte na postupak u 6om mjesecu 🙏💗

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Kacusha
    11. Svibanj 2021. 14:04

Hope bas mi je zao, ali po tvom nicku vidim da si borac do zadnje 🦋😇💖 tiinaa cekamo betu 🍀🍀🍀 svim curkama sretno 😘 ja na kraju dobila ranije pa sutra krece akcija 💉 vrlim vas ❤️

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Tiinaa
    11. Svibanj 2021. 14:04

Ljudi moja beta je 800 

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

11. Svibanj 2021. 14:05

E da javim samo nisam jucer. Nista od moje bete. Ma nedam im 120 eura. Nakon toliko para sta smo ima nadavali, da ne mogu oni to obezbjediti besplatnom betom. Uzas. A i kod mog ginica se isto placa ako hoces ovako na svoju ruku. Tako da nisam ni otisla. Dao mi ginic termin u petak da dodem. A do tada piskim testice. Ovo je sad samo moj princip i nista drugo. Na kraj krajeva fuckas pare. 

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    11. Svibanj 2021. 14:07

Tiinaa

Ljudi moja beta je 800

Whaaaat? Ajme Bože pa šta kaže doktor kako je to moguće da je toliko skočila? Dali je to ok ? ❤❤❤❤
    Bože sveti daj da sve prođe super 🙏🙏🙏🙏🙏

endometrioza

Samara
    11. Svibanj 2021. 14:08

Hope, zao mi je da nije prezivio. Polazemo nadu u preostale
    Tuma, ooo znaci jos malo 💪

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.