Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nina1401
    11. Svibanj 2021. 13:12

Beba4321 i ja se nadam da će se čvrsto držati 😁

🙋‍♀️28 🙋‍♂️30
    Dijagnoza: idiopatska neplodnost, ulcerozni kolitis (u remisiji)
    Početak pokušavanja 3/2019
    11/2019. Izvanmaternična, uklonjen desni jajovod
    4/2021 - Petrova. stimulirani Ovaleap - Cetrotide, 3js, 1 oplođena
    11.5. ET - 1, beta 0
    9/21 - Poliklinika IVF. stimulirani, Elonva, Menopur, Cetrotide, 10js, 3 oplođene
    15.9. ET - 2 trodnevna (8st i 9st), Beta 0
    4/2022 -

Tuma
    11. Svibanj 2021. 13:17

Hope žao mi je, baš jako, mogu misliti koliko teško je to čuti.... S kupite snage i u idućem neka bude više sreće!❤️
    Meto a cuj, jasno je to i meni za banalnu, al kak me vode pod trudnicki dijabetes, nisam baš mogla u bolnici 300gramsku milku izvadit 😂🙈
    Women_name veselim se tvojim vijestima🥰
    Teja odlično i baš super da ti svaki put gleda srceko kako rafi ❤️
    Nina1401 čuvaj ovaj u sebi, neka bude dobitni🥰
    Tiki ma dobro, pazi na prehranu i biti će oke. U najgorem slučaju će ti dati siofor ili nešto i ranije inducirati porod ili carski. Al bebica napreduje, ti si zatvorena, posteljica je dobro, to je ono na kaj se fokusiramo 🥰 a skoro pa si u 3.tromjesjecje 🥳
    Manemoj ma mislim da nema potrebe da sad kreneš s tom dijetom. Jer dosta je to rigorozan dijeta u trudnoći i ne preporuča se bez razloga... Eventualno izbaci slatko ili smanji i nezdravo, al ovako se normalno hrani pa će onda na ogttu vidjet jel ima potrebe za dijetom.
    Hvala žene, da, sad po ovome ne kasni trbuscic, već prati ostatak tijela al sumnjam da je dobila u 7 dana 500 g, tako da ili su oni prije uzvi manje pokazivali ili ovaj više, ali u svakom slučaju ona raste i napreduje, a to je najbitnije. 🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Hope0306
    11. Svibanj 2021. 13:28

Hvala vam na podrsci divne ste 🥺💕
    Vi koje ste prosle ET nek se malci dobro ususkaju u najtoplije gnijezdo ❤️
    Ostale koje ste vidjele bebace danas saljem 😘

🧚‍♀️27
    AMH 30.5
    Anti TPO 61.4
    🦸‍♂️28
    Azoospermia, mikrodelecija y kromosoma azfc, spermatidni stop
    1/21 TESE 3 spermatida
    4/21 postupak (Gonal F 150j, Cetrotide)
    10.5. aspiracija - 16 oocita
    Tijekom odmrzavanja materijala mm pronađen spermij koji nije prezivio ciscenje tako da nije došlo do transfera
    8/21 - odmrzavanje preostalog materijala ❌ nije pronađeno ništa

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    11. Svibanj 2021. 13:30

Mrvica72 dobrodošla :) da nisi možda u Rijeci čim su insistirali na 3xIUI ? Sretno i nadam se uspjehu 🙏❤
    Beba testić je wooooow 🍬❤
    Tiinaa ja tvoju betu čekam kao sunce ovdje kod nas jer evo već konstrukcija kiša pada 😁😁 želim čudo od tebe 🙏❤❤❤
    Tuma divna ,tvoja mala spavalica bome zezala danas hahah,bitno da je sve ok o da si sada mirnija 🥰🥰🥰❤ još malo i ti spremna u potpunosti. 
    Sunflower ja sve čekam da se javiš da si bila privat, da vidim te dvije slatkoće malene u buši 🥰❤❤❤❤❤
    Leia2.0 sretno do neba i nazad i želim ti puno uspjeha nadalje, da više ne prolaziš što jesi i da to bude jedini negativno iskustvo ma ovom putu ❤
    Tiki sretno sa svime, bit će sve ok vjerujem u to ❤❤🙏
    Hope jako jako mi je žao radi spremića, nadam se da će biti ipak nešto za idući mjesec...🌷 su divni, blizanci 🥰
    Miss_Ivy jesi li piškila danas ? Ja sve čekam testić ❤💟💟
    Nina1401 navijamo za jednog snažnog borca 🙏💟💟💟
    Ostalim curama želim ugodan dan 💟🧚‍♀️

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    11. Svibanj 2021. 13:31

Women_name i Teja ,nadam se da ste uživale sa svojim curama , grlim puno ❤❤❤❤🥰🌷💟🧚‍♀️

endometrioza

Lindsay
    11. Svibanj 2021. 13:32

Curke, vidjela sam danas ocjene svojih blastica.
    3ab, 3,ba, i tako jos 2 puta. Dali imamo koju trudnicu kojoj se trojka primila?

• ribic
    11. Svibanj 2021. 13:33

MTB mislim da je vrijeme da opet organiziras neko druzenje. Mjere popustaju... A curke van zg uvijek mozemo i online spojiti 😀

Stvarno smo sve jaci i jaci copor na pravoj dnevnoj razini podrske💪

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Sunny_🐣
    11. Svibanj 2021. 13:33

Hope0306 draga jako mi je žao  uzmite si vremena, prebolite ovaj postupak pa krenite dalje. Navijam i držim fige da u ove 4 preostale ampule bude materijala za oplodnju. Ako i ne bude, nije gotovo  Budući da je nađen spermij i spermatidi znači da se spermatogeneza odvija. Na Rebru ovo ljeto konačno dobivaju taj slavni mikroskop za MTese. Nama je Hauptman rekao, da smo mi kandidati za MTese, ako nam sad oplodnja ne uspije. Vjerujem da ste i vi kandidati jer je i kod vas potvrđena spermatogeneza. Jako navijam da se desi čudo i da uspijete u 6om mjesecu  a ako ne, onda se javite Hauptmanu za daljnje konzultacije 🍀 ljubi mužića i držite se 💗💗💗

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    11. Svibanj 2021. 13:34

Sanjich jel osjetiš možda bebu ? Ja još ne ali povremeno kao da imam neke balončiće kada sam u određenom položaju. Nadam ye da ću ju kroz 2 tj već osjetiti potpuno 🧚‍♀️💟🌷💟🧚‍♀️

endometrioza

• *.Women_name.*
    11. Svibanj 2021. 13:35

Evo gotove smo, samo smo ctg radile koji je dobar. Ginekološki ćemo se gledat sljedeći tjedan, bris, ctg, i uzv u utorak 😊 rekli su posto sam bila prije 5 dana da nećemo sad 😄

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.