Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Roxy ✨
    11. Svibanj 2021. 14:09

Tiinaa

Ljudi moja beta je 800

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Nadja81
    11. Svibanj 2021. 14:14

Cure, vezano uz operaciji sactosalpinxa, dvoumim se između Petrove i Sv. Duha. Sta vi mislite gdje bi bilo pametnije? Zaboravila sam u koju bolnicu ce Erica ici operirati svoj?

👱‍♀️41 👨43, AMH 5 pmol/L, FSH 11 IU/L, MM sve ok
    Pokušavamo od 03/18
    02/20 AIH, VV, neuspješno
    03/21 IVF u prirodnom postupku, VV, prazan folikul
    04/21 adneksitis, salpingitis, posljedica: Sactosalpinx
    02/22 Petrova, stimulirani IVF, 3 embrija, neuspješno
    06/22 Petrova, stimulirani IVF, neuspješno

Tuma
    11. Svibanj 2021. 14:19

Tiinaa wooohooo🥳 očito su one prve bile malo prerano rađene ili zakamuflirane. Super, lijepo je narasla, neocekivano😍
    Anitram ma dobro, testove radiš, ionako moraš na uzv.... Znaš već sve sama.... Bitno je da testovi tamne 🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Tiinaa
    11. Svibanj 2021. 14:20

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Tiinaa

Ljudi moja beta je 800

Whaaaat? Ajme Bože pa šta kaže doktor kako je to moguće da je toliko skočila? Dali je to ok ? ❤❤❤❤
    Bože sveti daj da sve prođe super 🙏🙏🙏🙏🙏

Reka je da sam prerano vadila jer je meni vracen jedan cetverostanicni a drugi sedmo stanicni... cekam sad ultrqzvuk al u soku sam 🥰🥰🥰

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

BAJOMA
    11. Svibanj 2021. 14:27

Sanjich 👶

BAJOMA

Sanjich 👶

Evo mene s uzva 😍

Sve je uredu 🎊 7.6. Sljedeci uzv gdje ce mi sto posto potvrditi da je ♀️
    Dala mi je plivit d3 kapi na recept jer mi je vit D nizak.
    Sve drugo savršeno, pustila mi je 1 put da cujem srce na kratko, sve detaljno pogledala.. Odusevljena sam a doktoricom napokonn

Ajmeeeee 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

🤗🤗 Marija ce dobit malu priju 🍀🍀 ni meni jos nije skroz jasno da je to moja beba hihi

🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    11. Svibanj 2021. 14:27

Sanjich 👶

Imala sam dosta problema sa zatvorom zadnjih par dana tek uvela magnezij i sad sam okej.. Glavobolja me danas drma cak sam popila onaj slabiji brufen i evo nije mi pomogao 🤷
    Kako si ti, jel jedes napokon sve, jel kuhas? Jel spavas puno. Jel se brzo zadišeš sve me zanima 😂🤗😘

Hahahha moja je cijelo vrijeme ruke trpala u usta ,nevaljalica moja mala 😁😁🧚‍♀️🍬 i stalno se vrpoljila 😅😅
    Kod mene je sunčano sa povremenom naoblakom 😂😂
    Znači glava,Bože moj jučer sam mislila pozdrav živote evo mi moždanoj, popila sam 2 paracetamola u danu I u 4 ujutro me satralo i morala sam 3.popiti. Znači, nesnosnih bol, muž mi masirao glavu da me vrati iz mrtvih doslovno. 
    Što se jela tiče, definitivno jedem samo što se šefici sviđa...
    Npr jaja ne smijem ni pomirisati, slatkiše nikako ne mogu. Obavezno moram popiti limenka Cole dnevno jer inače umirem od žgaravice...kad idem pot tuš to mora biti olimpijski brzo inače mi dolazi muka i nesvjestica jer lako ostanem bez zraka.
    Dnevne aktivnosti radim sve normalno, čistim,kuham, ali sa pauzama jer sam eto u fazi tog umaranja.
    Trbuh mi je zadnjih dana skočio kao što je nekima u 6 mj 😁😁
    I ne kužim kako ju ne osjetim još a ja ko balon 😂 srčeko I dalje slušam kada se zaželim (ja bi svaki dan ali slušam svaki drugi). I tako uglavnom 4 dana nisam povratila i osjećam se kao totalni pobjednik nad svojim tijelom, ali uz hranu koju dama odabere a ne ja sama 😂😂😂😂
    Uglavnom to je to 🤗😁 ocjena 4/5 zbog glavobolje i manjka kisika.

endometrioza

⭐ Miss_Ivy ⭐
    11. Svibanj 2021. 14:28

Tiinaaaaa kakav povratak u igru!  bravo, čestitam, divnooooo! 👏👏👏👏

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    11. Svibanj 2021. 14:29

Tiinaa

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Tiinaa

Ljudi moja beta je 800

Whaaaat? Ajme Bože pa šta kaže doktor kako je to moguće da je toliko skočila? Dali je to ok ? ❤❤❤❤

Reka je da sam prerano vadila jer je meni vracen jedan cetverostanicni a drugi sedmo stanicni… cekam sad ultrqzvuk al u soku sam 🥰🥰🥰

Ajme nemaš  pojma koliko 
    mi je drago ❤❤❤❤❤ Vjerjjem da si ovih dana bila pod šokom i u neizvjesnosti . Jel budeš vadila za 2 dana opet da potvrdiš tu divotu ili ćeš čekati uzv ? 🌷💟🍬🧚‍♀️🙏🐞❤

endometrioza

• Tiinaa
    11. Svibanj 2021. 14:31

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Tiinaa

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Tiinaa

Ljudi moja beta je 800

Reka je da sam prerano vadila jer je meni vracen jedan cetverostanicni a drugi sedmo stanicni… cekam sad ultrqzvuk al u soku sam 🥰🥰🥰

Ajme nemaš pojma koliko
    mi je drago ❤❤❤❤❤ Vjerjjem da si ovih dana bila pod šokom i u neizvjesnosti . Jel budeš vadila za 2 dana opet da potvrdiš tu divotu ili ćeš čekati uzv ? 🌷💟🍬🧚‍♀️🙏🐞❤

Reka mi je da nema potrebe za s jedno vadenje 🙂

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    11. Svibanj 2021. 14:35

Tiinaa

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Tiinaa

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Tiinaa

Ljudi moja beta je 800

Ajme nemaš pojma koliko

Reka mi je da nema potrebe za s jedno vadenje 🙂

Tiinaa ja gledam kak je naglo skočila i onda vidim da si vadila zadnju prije 5 dana a meni u glavi da si vadila prije 2 hahhaha
    Ovaj tvoj slučaj je čudo i neka ostane do kraja .
    Jedva čekam da se vratiš za uzv sa sivnim vijestima 🐞❤🙏
    Jooooj 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Jesi li sada mirnija ? ❤

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.