DailyP da ja sam jednom isla kod nje na konzultacije i pregled pa je i meni ostavila super dojam. Dosta mojih prijateljica ide kod nje na preglede(ali ni jedna nije u mpo vodama) i svi su prezadovoljni pa sam se nekako odlucila za nju. Ali isto mi je drago da mi kaze neko ko je kao i ja na ovom putu. Zelim ti svu sreću i da nam i ti brzo javis svoju pozitivnu betu 🥰🌷
Hvala i sretno i tebi!
Mi ćemo valjda uskoro u postupak, do tad odmor za glavu i novčanik pa se možda i sretnemo :D
3 MPO postupka
💜 01/22.
Drago mi je da su vaša druženja s bebicama super prošla! ❤️
Nina1401 🤞🤞🤞🤞 sretno PUPO.
Mrvica72 dobro došla i sretno!
Bajoma divota! 😍
Belaaa drži se! 😟😞
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Beba4321🥳💛🔝
Tuma super za curku 🧡🧡🧡 jooos malo 🙃
Hope zao mi je jako 😔
Tina braaaavo 🥳🤩😍🥰🔝💛 cestitaaaam
Nina1401 cestitam PUPO 🧡🥰
Teja1408, women name super da su bebice super 🥰💛
Bela 🧡🤞🏻🍀 drzi se
💛🧡
Tina beta je wooow! Jupiiii! 🎉🎉🎉🎉🎉
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Cure znate li mozda koliko se rano moze osjetiti vanmaternicna trudnoca? I kako se to osjeti? Jajovod na kojem sam imala O mi je upitan, a sad me danima probada nesto na toj strani pa zabrijavam svasta 🙈
💛🧡
Bajoma…… rasplaka me ova tvoja slika…… koliko si srecna ….. zavidim ti i zelim i ja jednom videti to cudo….❤️❤️❤️…. u meni ,predivno.
Hvala ti . I ti ces svoje ubrzo držati 🙏🏻🤞🤗
Evo i moja 3 cuda na okupu 😘😘😘
https://ibb.co/mvpBPGB
Ajme Bajo to se zove sreća ❤️ koliko ljepote u jednoj slici 😍
😍😍😍😍😍 slatkiši 🍫🍬🍭
-
Za Rusku (zna ona zass pišem): mi smo se danas nosali u ovom:
https://ibb.co/DL4LRMJ
on glasa nije ispustija, odspava dva sata u komadu, otisli u ducan, vratili se-nit da je oka otvorija. Zadnja dva dana je nemoguć, želi samo svoju najbolju prijateljicu siku i ne zeli spavat, tako da je ovo u marami uspjeh. Ovo ti je marama Baobaby, sa Minigreeny stranice (iz HR). Elasticna je, one mogu do 8 kg tezine bebe, poslije se ne preporuca jer ne podržava bebu kako triba. Prelako je zavezat, ima milijun tutorijala na YT. Vazno je samo da su nogice u M polozaju-sve imas u onoj grupi. Jedino je stvar sto kad se zaveze i beba uđe unutra, racuna se kao da su tri sloja odjece na bebi + jos njena odjeca. Npr, ispod ovog imam samo grudnjak i donju majcu😁 Tako da za ljeto nije najbolja, eventualno ako se nađe tanja. Al stvarno mi je 🔝🔝🔝
Nadan se da se lipo oporavljas i da Kate dobro napreduje 💕🎈🌸
Ja još krvarim- 25. dan danas, jeeej 🤦🏻♀️
-
Bela, bas, bas, bas mi je žao! Jaka si ti žena! 💕 Želim ti brz oporavak nakon zahvata!
-
Trudnice, Dada, Tiki, Tuma, Miss, … (i Sanjich😋) nadan se da uživate i da je sve ok! Brzo će vam vrime proletit i eto malih štruca kod vas. 💕
Odma sad jedno upozorenje- porod mi nije traume izazva, daleko od toga-lipše nisan mogla ni zamislit. Al imam male traumice od gledanja dole s ogledalom 5. dan nakon poroda, jer eto, želim sve znat.
Nemojte to radit, al stvarno nemojte. 😂 Imala sam "ozljede" drugog stupnja, kao-vecina zena tako prođe. Al ne gledajte, bavite se nečim drugim. 🙈
-
Ostalima želim puno sreće u postupcima. Popratim vas, al neredovito. Budite jake i čuvajte se! ❤️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Cure je li znate jel bolje kad vraćaju blastice 5.-ti dan ili kad vracaju ranije npr kad su jos u fazi četvereostanične, osmostanične. Da li ta blastica daje nekakvu veču stopu uspijeha? Ja sam se malo iznenadila kad su mi predložili da dvije vratim a imam 27.godina 🤔 kao jedna je super jedna mrvu sporija al nista lošija puno od prve
Tu kod nas ti uopće nema pravila dali je bolje vratili blasticu ili trodnevni. Jer imamo slučajeva da se nekome primio embrij star 2 ili 3 dana a blastica nije... definitivno je bolje imati blasticu,ali to ne znači da osoba koja vrati nju ima veće ili manje šanse za uspješnu trudnoću za razliku od žene koja je vratila manje star embrij . Npr ja sam prvi put vraćala savršenu blasticu 5AA koja se nije primila, a 4AA mi raste evo u buši.
......
Savjetujem ti da pročitaš prve 2,3 str ove teme i da središ potpis ..tamo ti sve piše i detaljno je objašnjeno za svaku novu članicu ono što je potrebno znati na samom početku mpo svijeta.
Lakše će nam biti pratiti te jer nas ima puno a ovako iz potpisa vidimo tvoju povijest ❤❤
endometrioza
Bajoma…… rasplaka me ova tvoja slika…… koliko si srecna ….. zavidim ti i zelim i ja jednom videti to cudo….❤️❤️❤️…. u meni ,predivno.
Hvala ti . I ti ces svoje ubrzo držati 🙏🏻🤞🤗
Evo i moja 3 cuda na okupu 😘😘😘
https://ibb.co/mvpBPGB
Ajme Bajo to se zove sreća ❤️ koliko ljepote u jednoj slici 😍
😍😍😍😍😍 slatkiši 🍫🍬🍭
-
ZaRusku (zna ona zass pišem): mi smo se danas nosali u ovom:
https://ibb.co/DL4LRMJ
on glasa nije ispustija, odspava dva sata u komadu, otisli u ducan, vratili se-nit da je oka otvorija. Zadnja dva dana je nemoguć, želi samo svoju najbolju prijateljicu siku i ne zeli spavat, tako da je ovo u marami uspjeh. Ovo ti je marama Baobaby, sa Minigreeny stranice (iz HR). Elasticna je, one mogu do 8 kg tezine bebe, poslije se ne preporuca jer ne podržava bebu kako triba. Prelako je zavezat, ima milijun tutorijala na YT. Vazno je samo da su nogice u M polozaju-sve imas u onoj grupi. Jedino je stvar sto kad se zaveze i beba uđe unutra, racuna se kao da su tri sloja odjece na bebi + jos njena odjeca. Npr, ispod ovog imam samo grudnjak i donju majcu😁 Tako da za ljeto nije najbolja, eventualno ako se nađe tanja. Al stvarno mi je 🔝🔝🔝
Nadan se da se lipo oporavljas i da Kate dobro napreduje 💕🎈🌸
Ja još krvarim- 25. dan danas, jeeej 🤦🏻♀️
-
Bela, bas, bas, bas mi je žao! Jaka si ti žena! 💕 Želim ti brz oporavak nakon zahvata!
-
Trudnice, Dada, Tiki, Tuma, Miss, … (i Sanjich😋)nadan se da uživate i da je sve ok! Brzo će vam vrime proletit i eto malih štruca kod vas. 💕
Odma sad jedno upozorenje- porod mi nije traume izazva, daleko od toga-lipše nisan mogla ni zamislit. Al imam male traumice od gledanja dole s ogledalom 5. dan nakon poroda, jer eto, želim sve znat.
Nemojte to radit, al stvarno nemojte. 😂 Imala sam "ozljede" drugog stupnja, kao-vecina zena tako prođe. Al ne gledajte, bavite se nečim drugim. 🙈
-
Ostalima želim puno sreće u postupcima. Popratim vas, al neredovito. Budite jake i čuvajte se! ❤️
🤗❤❤❤ grlim vas oboje punooooo. Ja sebi sve screenshootam što pišeš, znam da će mi trebati kasnije 😅😅😅😅
endometrioza
Bajo koja sreća ❤ ova slika govori sve 🥰🥰🤗
…..
Sanjich zaboravih napisati da sam kao orangutan odlakavila. Pa Bože kako te dlake brzo rastu,i nokti…pa kako,zašto 😅😅
I bradavice su mi ljubičaste i tvrde kao kamen…no to je zanemarivo, samo mi smiješno i čudno 😁😁
Joj nisam ti odgovorila ni na ranije jer me uhvatilo povraćanje 🤢🤷😂😂😂😂 iako je ovo nadam se jednodnevno jer me uvijek iza pregleda gadno uhvati, valjda bebici smeta to bockanje hahah
Imamo sve identicne simptome osim dlakavosti, meni se cak cini da meni manje dlake rastu... Al ovo sve drugo I feel you sister.. I lakse mi je kad znam da je normalno i da je jos nekom tako a ne samo meni 🤪
Tweety ma probadanja su skroz normalna, svi smo ih imali. A sad ne znam za maternicu, hvala Bogu nisam to prošla, ali mislim da se to osjeti nekih 2 tj nakon ovulacije/oplodnje najranije.... Ako i tada, najčešće kad beta počne jače rasti....
Mrvica najbolje je vratiti blasticu jer je ona već preživjela do 5.dana što mnogi embriji neće.... A tako su valjda procijenili, možda je jedna bolja, jedna slabija pa da imaju više šanse zajedno....
Sara hvala na savjetu, nemam namjeru ništa dolje gledati neko duže vrijeme 😂😂
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji