Evo me cure drage jutros bila dole primija me jedan divan doktor prof.soc.doc.dok. Damir Roje i lipo sve objasnio nije za dnevnu ujutro prijem u bolnicu mozda vec sutra bude kiretaža dali ce biti opca il lokalna vidjet ce beta mi luduje i morat ce je pratit iza polako ce me cistiti i to meko tkivo vaditi postoji i mogucnost da ce dva puta ako bude trebalo lipo jes menom sve mi objasnio i umrio pitala sam jeli opasno da nije i ne brinem da ce sve lipo srediti se nadam se da ce mi on raditi volila bi bit cu dan dva mozda i tri u bolnici i betu cu morati cesto pratiti
Cure drage jutros sam se i na kovid testirala odma zvala svoju da mi uputnicu pošalje a za krvnu grupu reka je ne brini pravi cemo se blesavi pa ce oni u bolnici napravit cak me nasmija! Da podrsku i nema odustajana ove se trudnoce mola dogode jednom i nikad vise pa di baš name 😪 idemo polako i spremno i sta se mora mora se zivot ide dalje i onda odmor debeli od svega
Hvaaala vam na podrsci i svemu uvjek ste u mojim molitvama i mislima kad i nisam na forumu❤️
Joj Bela draga, preteško. Ali jaka si ti žena, izdrzat ćeš ti to sve. Na kraju će doc ta najljepša nagrada, sigurno. Drago mi je da ti je doktor super, i da ti je dao pažnju i lijepe riječi. Čovjeku je nekako onda lakše prolaziti kroz sve. Držite nam se i ti i suprug ❤️❤️❤️ i da ti zahvat prođe brzo, bezbolno i da bude sve ok!
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Miss to je uvijek tako. I meni su svi govorili kako vrijeme leti, a meni kao da je stalo. Tek nedavno je počelo brzo ići... A ja vidim kako ide po vama ostalima kad se sjetim, al opet moja trudnoća mi traje već uhuhuhu 😅 al ti si se i namucila sa svime pa vjerujem da je tebi još sporije išla... Al vidjet ćeš, krenut će uskoro brže 😊
Women_name još malo imamo 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Bajo koja sreća ❤ ova slika govori sve 🥰🥰🤗
…..
Sanjich zaboravih napisati da sam kao orangutan odlakavila. Pa Bože kako te dlake brzo rastu,i nokti…pa kako,zašto 😅😅
I bradavice su mi ljubičaste i tvrde kao kamen…no to je zanemarivo, samo mi smiješno i čudno 😁😁
Joj nisam ti odgovorila ni na ranije jer me uhvatilo povraćanje 🤢🤷😂😂😂😂 iako je ovo nadam se jednodnevno jer me uvijek iza pregleda gadno uhvati, valjda bebici smeta to bockanje hahah
Imamo sve identicne simptome osim dlakavosti, meni se cak cini da meni manje dlake rastu… Al ovo sve drugo I feel you sister.. I lakse mi je kad znam da je normalno i da je jos nekom tako a ne samo meni 🤪
Hahahahah...
Jao ti se šališ? 🙈🙈 baš se hvalim kako nisam povraćala par dana i evo danas, nakon obične čaše vode, nemogu vjerovati, ne smijem piti vodu nikako, čim gucnem gotovo 🤨
Vidim simptomi su nam isti 😅 sve se pitam kad će to blaženo stanje ,ja već ušla u 5mj trudnoće a još ga ni na vidiku..nije da mi je loše i neizdrživo ali nemogu vidjeti više kupaonu ni školjku 😁🤣🤣🤣
endometrioza
Hope bas mi je zao, ali po tvom nicku vidim da si borac do zadnje 🦋😇💖 tiinaa cekamo betu 🍀🍀🍀 svim curkama sretno 😘 ja na kraju dobila ranije pa sutra krece akcija 💉 vrlim vas ❤️
Kača sretno s pikanjem. Ja idući tjedan očekujem M.
Kreces onda i ti? 🦋🍀 A jucer dobila ranije, nadam se da nece raditi problem 😁 jesi bila jos na nekim pretragama?
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Andela Ajmeeeee cestitaaam! Pa ovo je predivno! I bas se vidi crta, nije nis slabo! Cuvaj bebu u busi i uzivaj😘😘😘
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
https://ibb.co/f1HkSzm11 dan transfera 15 dan od punkcije…….zeneeeeeeeee🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
Vidi se iz aviona 😊
Sretno i rasturi betu danas 🥰
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
https://ibb.co/f1HkSzm11 dan transfera 15 dan od punkcije…….zeneeeeeeeee🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
Baš mi je drago😊, uživaj i čim prije po betu!🌻🍀🌻
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Mojoj sreci nema kraja…….ovo je san…..ovo je san….
Andelaaa 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
💛🧡
Andela Ti si izdrzala ne piskiti do danas kad je i beta? Svaka cast! I ja bih tako voljela ali ne znam da li cu uspjeti 😏
Sretno danas na beti makar kak cure kazu - ovo se vidi iz aviona 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Jupiiii 🎉🎉🎉
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Sortiraj odgovore
Najstariji