Cure, sretno svima, čitam vas i trudim se biti redovita 😊
SenniRemus baš bih voljela da bude sve super ovaj put, držim ti fige 🤞❤️
manemoj još uvijek ništa ili? E baš ti se igraju s živcima 😁
Ruska1986 pa daj nam ubaci koju fotkicu 🤞😁
SBjelis ❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sretno svima koje danas nešto imaju!!!
Doria probaj se zabaviti s nečim, opusti se. Ja sam zvala dan prije ove u Petrovu da mi bar kažu da li je sve u redu, ženska je rekla da je, ali da to ništa ne znači kad se do sutra sve može promjeniti. Tako da sam to onda prihvatila i čekala aspiraciju.
Nika ne znam, da nije rano još? Ja ne znam kad ću početi piškati, ali ću probati što kasnije. A tko zna, mpžda manijakalno počnem već sutra
Lindsay drži se ženo lavice !
Seni trošiš li što za debljanje endo? Držim fige!
ribic navijaaaaam!
Tiiina hrabro do sutra!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Sretno svima danas 💛🤞🏻
MTBica ja sam s TSH 1.6, LH 9.7, FSH 6.9, E2 101, PRL 259, AMH 43, cijeli zivot redovnim ciklusimai koliko pratim s LH trakicama i bazalnom temp svaki put potvrdenom ovulacijom, nikad PCO-like jajnicima na UZV dobila dijagnozu PCOS 🤷🏻♀️.
A za upitan jajovod mi je receno da iako je ovulacija na toj upitnoj/neprohodnoj strani da svejedno moze doci do oplodnje, kao jajna stanica moze pronaci put. Eto za info i nadu onima sa slicnim problemima 😉
hej.. istina. Meni ti je tako bila prosla trudnoca. Ali od tada se ne ponavlja 🤣🤣
Znaci ovulirao mi je lijevi jajnik koji NEMA jajovod, a ostala sam trudna spontano. To smo znali tako jer je zuto tijelo bilo na toj strani. Ginekologica je to bas istrazivala jer nismo na pocetku mogle potvrditi trudnocu u maternici pa je gledala svaki detalj. Na kraju je sve bilo ok. Pisala sam vec o tome. I stvarno je moguce...
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Hvala svima na lijepim željama još jednom❤️
munja držim fige za lijepu betu🤞
Vm, Lunar- sretno na aspiraciji, neka bude plodna🤞
Lindsay sretno, neka budu lijepi rezultati🤞🤞
matara11, Liora uživajte na uzvu sa svojim bebicama🥰
Women_name a da, sada me više ne brinu kontrakcije, sad nek pripremaju teren😅
Sanjich čitala sam na haku da nikako ne sjedati na taj donji dio pojasa, to je najgore što se može napraviti.... Jer u slučaju jačeg sudara ako si gore zavezana, a dolje ne ode zdjelica.... Slažem se za ovo držanje rukom, al ja automatski stavim ruku između pojasa i trbuha, kužim da nema smisla ako dođe do jakog udarca, al nemam pojma, jednostavno tako sjednem. Al ima uputa na haku i na YouTubeu kako staviti pojas ako nemaš besafe dio (što je odlično imati ) . Što niže dolje i gore više da ne bude preko trbuha...
Tiina ugodan vikend i tebi😂 test ima lijepu crticu, e sad ako želiš sutra prije bete ponovi taj isti pa da vidiš jel malo tamni i da znaš dal da se nada betu ili ne🤞 po meni je ovo inače oke crta za 10dnt trodnevnog.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Evo da i ja stavim svoj test na 5dnt 2 blastice. Nadam se da je to to ovaj put i da je ovaj ili ovi embrionici dobri i da cemo za 9 mj ipak imat bebicu ili bebice u rukama. Napokon....
Cure kako nam je Ruska, ne stignem popratiti ❣❣ sve ok?
9 oplodeno 🥰🤞
Evo da i ja stavim svoj test na 5dnt 2 blastice. Nadam se da je to to ovaj put i da je ovaj ili ovi embrionici dobri i da cemo za 9 mj ipak imat bebicu ili bebice u rukama. Napokon….
držim fige da tamni!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Evo da i ja stavim svoj test na 5dnt 2 blastice. Nadam se da je to to ovaj put i da je ovaj ili ovi embrionici dobri i da cemo za 9 mj ipak imat bebicu ili bebice u rukama. Napokon….
jeeee!!!! Pa to je to.. 5dnt je top!!! Bravoo
9 oplodeno 🥰🤞
Anitram lijepo se vidi crtica😍🥰🥰 držim fige da je to stvarno to ovaj put do kraja🤞🙏❤️
Sbjelis tu si❤️❤️
Nika ja nažalost ne vidim ništa, ali probija opet jedan za dan, dva 🤞😊 možda su samo malo sporiji 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Drzim fige da je to.... ljepa crtica se vidi 🥰
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji