Curke evo me sa aspiracije.. ajme meni, ne ponovilo se 🙈 i to pod lokalnom anestezijom.. ali proslo je, to je bitno... 12 j.s., cekam poziv doktora da vidim sto dalje, 99% da ipak idem na FET iduci mjesec🤷🏽♀️
05/2022 💙 T
Roxy bok! Može pitanje, što znači da ste ti i muž haploidentični?
Bok, mogu ti samo laicki objasnit kako su meni objasnili 🙈 sve u svemu kako se mi preklapamo u tom genetskom materijalu da postoji 25% sanse da nase dijete uzme te gene i da moje tijelo ne prepozna trudnoću. I jos mi u nalazu pise da radi toga imam vecu sansu za pobacaj 😑 ali kako mi je doktor objasnio i za to postoji rijesenje to su granocyte inekcije koje sam morala zadnji put koristiti od transfera svako treći dan i da nam je upalilo morala bi to koristiti do 12 tt. Nadam se da sam ti bar koliko toliko uspila objasnit 🙈🙊
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Roxy hvala ti na objašnjenju! 🤗 drago mi je čuti da postoji terapija 🙌🏻 tlkako to da ste išli na HLA tipizaciju, tko vas je uputio i nakon koliko godina pokušavanja?
Lunar bravo! Neka bude 12 od 12 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Anitram kako lijepa crtica, navijam od srca da je to to
Tinaa vidi se da tamni i drzim fige da te beta razveseli ✌
Doria znam kako se osjecas, samo ne razumijem sto bi ljubavnica s tvojim embrijima i da je cula koliko ih imas 🤔 nije vrijedno komentara.. Drzim fige da te sutra ceka mrvica 🤞
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Roxy hvala ti na objašnjenju! 🤗 drago mi je čuti da postoji terapija 🙌🏻 tlkako to da ste išli na HLA tipizaciju, tko vas je uputio i nakon koliko godina pokušavanja?
Lunar bravo! Neka bude 12 od 12 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Mi smo krenuli u ovu kliniku u 9 mjesec 2019. A kako sam prije toga radila neke pretrage i sve je bilo kako treba doktor je zelio prvo da vidi o cemu se radi i tako nas je izmedju ostaloga i poslao na HLA tipizaciju. Pa se sve to dosta dugo oduzilo dok su svi nalazi dosli a i dosta se ceka na termin kod tog doktora. Kako zivimo u Njemackoj to smo ovdje napravili. ☺
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Uspjela dobit embriologa. Na jedvite jade saznala da zasad kak stojimo bit ce transfer sutra ❤
Sretno 🙏
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Kod mene teski disbalans. Menzis ne dolazi. Ovo mi je kao drugi ciklus nakon stimuliranog ivf-a. Prva menstruacija mi je trajala dobrih 15 dana...ako se to moze nazvat menstruacijom...licilo je na neki mocvarni mulj prvih tjedan dana🙈😆..kasnije gusta masa..krvava. Čudnjikavo.
Evo sad druge menstruacije nema..kasni 5 dana..trudna nisam...bolovi su i dalje prisutni kao da nikad nisam ni prestala sa stimulacijom. Narkomansko prejedanje😒..Kojekakve promjene raspolozenja i sl lijepe tegobice🥰😍💕
Narucila sam se kod soc ginića tek 07og..🥴...moram viditi sto se zbiva ako treba th za pucanje cistica jer sam na zadnjem uzv.u imala pcos like jajnike.
Anywayz krecem u gym danas..odmrzla mi se clanarina pa kao moram🤣..a i oni pusti proteini doma se moraju popiti😜💪💪💪..
Have a great day lavice..vrlim i grlim!!!🥰💕
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Tweety88, AMH i inverzija FSH/LH ti upućuje na PCOS. Ostali hormoni koje si nabrojala nisu bitni, bitni su još muški spolni hormoni koje nisi napisala.
Što se ovulacije tiče, ja se ne bih to usudila napisati na LH trakicama, ali hvatanje ovulacije LH trakicama je kao gatanje iz graha. Pogotovo nama sa povišenim LH, ja sam godinama bila uvjerena da ovuliram u drugom dijelu ciklusa. A ne ovuliram. Kombinacija bazalne i LH trakice ti je tek 70% sigurna, jedini dokaz ovulacije su redovne folikulometrije. Pa neki dan je cura ovdje pisala da je ovulirala, a da se jajna stanica nije oslobodila iz folikula nego se pretvorila u cistu. Tak da...
Ovo za jajovod - da, može se desiti, ali ja ne bih sve karte bacala na iznimne situacije koje se ipak rijetko događaju.
Doria, hoćeš da ih ja nazovem i predstavim se kao ljubavnica tvog muža? Možda upali?
Inače, Riječka bolnica već godinama to radi. Jako nehumano i neprofesionalno, ako ih muči GDPR mogu oni TEBI javiti na mail ili na telefon za koji si dala privolu. Ali im se ne da. Fuj.
Super da si na kraju ipak saznala barem nešto.
Beba4321, izvrsni rezultati. Navijamo da se ulove.
stani
💔💔💔
ribic, navijam da krenu.
A inače, samo da znaš, ovo nije do tebe. Prerano su ti rekli da uzmeš Cetrotide, ovo je liječnička pogreška. Nadam se da će naučiti iz toga. A ti zapamti i idući put traži folikulometriju PRIJE nego počneš sa supresijom, ako uopće bude idućeg puta.
SeniRemmus, navijamo za endo, ovo već zvuči pristojnjikavo!!
Razumijem obrambeni mehanizam, ja isto počnem kovati planove u toj fazi. Samo ti radi što ti pomaže.
Anitram
Navijam najjako!!!
Hrabrica, sve je to normalno. Neće ti popucati, ovo je stimulacija a ne prirodnjak.
Rina89, upozorio te da ćeš MOŽDA dobiti kasni hiper. Ne treba ti hiper, dovoljna ti je beba/bebe.
Roxy, dobro nam došla i brzo nam otišla, trudna. Naravno da si član čopora!! Jako mi se sviđaju rezultati tvoje stimulacije, wooohoo za smrzliće.
Lunar, super rezultati!! Na žalost, kod Lucija je to problem, radi toga ja nisam kod njega. Navijamo za dobar party u labosu.
Emma05, gym i proteini će pomoći!
💔💔💔
Evo ovo je sada neki iz dm one trakice... nazalost nemogu doc do mullerovih 😏😏
Napominjem da je ovo nakon par pisanja, nije sa prvom jutarnjom nego sadasnjom... imali iko ludi od mene.... 🤭🤣
https://ibb.co/8sBZzQr
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji