Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    03. Svibanj 2021. 10:31

Lindsay kako si ti 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

SeniRemmus
    03. Svibanj 2021. 10:40

Lucyinthesky hvala ti ❤❤
    Miss_Ivy trenutno sam na 3x2 Estrofema, Estramon flasteru 1x2 dana i 2x1 Vagifem (vaginalni estrogen). Sa svih strana udaramo na taj endo, nema šale! 😁Pivo, ciklu i ananas ne trošim jer zadnja 4 ciklusa mi nije pomoglo ništa, makarsad na svoju odgovornost pijem sok od grejpa da mi uspori razgradnju estrogena u jetri (ne probavati na svoju ruku, to je rezervirano samo za očajnice poput mene jer ima grde nuspojave i doktori kažu no-no 🙈🙈🙈)
    Anitram dosta je bilo zezanja, to je sad to! ❤❤❤

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Lindsay
    03. Svibanj 2021. 10:48

Anchy onako. Osjecaj je kao da imam upalu trbusnih misica. A nemam jer vecinom lezim 🤣 . Popila sam brufen pa cemo vidjeti. Kako si ti?
    Andela hvala

Matkiša 😎
    03. Svibanj 2021. 10:53

Anitram meni ovo izgleda odlično! 🥰🥰🥰 Jedva čekam vidjeti kako tamni, i mislim da je došlo i tvoje  vrijeme 😘😘🥰🥰🥰

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Lucyinthesky
    03. Svibanj 2021. 10:59

Doria

Miss_Ivy

Sretno svima koje danas nešto imaju!!!
    Doria probaj se zabaviti s nečim, opusti se. Ja sam zvala dan prije ove u Petrovu da mi bar kažu da li je sve u redu, ženska je rekla da je, ali da to ništa ne znači kad se do sutra sve može promjeniti. Tako da sam to onda prihvatila i čekala aspiraciju.
    Nika ne znam, da nije rano još? Ja ne znam kad ću početi piškati, ali ću probati što kasnije. A tko zna, mpžda manijakalno počnem već sutraLindsay drži se ženo lavice !
    Seni trošiš li što za debljanje endo? Držim fige!
    ribic navijaaaaam!
    Tiiina hrabro do sutra!

Zvala sam ih sad al su mi rekli da to moze zvat ljubavnica od muza i da mi ne smiju nista reci i da to prihvatim kao izlet 🙄🙄🙄 gubim cijelo jutro za to i bas nebih isla bezveze… opet…
    Ostaje mi da se nadam da je bar jedan od mojih 🐣🐣🐣🐣🐣 dobro ovaj put 🥲🥲
    Idem sad ionako radit pa cu se zabavit uhodavanjem novih radnica

Ovo je koma i kud nam je ovo sve teško samo po sebi,tu nam sa ovakvim stvarima i oni otežavaju koliko god je moguće.Ne mogu to shvatiti i vjerujem da si zabrinuta,kako ne bi bila .
    Možda bi se moglo unaprijed nešto dogovoriti da se potpiše neka suglasnost za davanje informacija,ne znam...
    Drži se,navijamo za tvoje bebe
    Anitram drago mi je radi tebe i želim ti da i dalje sve bude ok!
    Lindsay nadam se da će ti svakim danom biti lakše i da će manje boljeti.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

03. Svibanj 2021. 11:15

Hvala cure ❤❤❤❤❤

• ribic
    03. Svibanj 2021. 11:15

Anitram cestitke!

Mene bas ovo satralo i da folikuli nisu rasli dalje. Vrtim si sve najcrnije scenarije i tak

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

sbjelisi
    03. Svibanj 2021. 11:18

Anitram predivan teeeest ❤❤❤❤ Drzimo fige za dalje ❤
    Andela navijam iz petnih zila za sve 💪❤🌸😜🐙🐝

oharascarlett14@gmail.com

SeniRemmus
    03. Svibanj 2021. 11:26

Doria stvarni su nesusretljivi! Kako druge klinike mogu telefonski javljati pa čak i whatsappom slati info! 😤 Je li važnija kvazi "zaštita podataka" ili tvoj duševni mir i pravo na informaciju o postupku? Ovaj komenar za ljubavnicu je ispod svake razine profesionalnosti. Držim fige da sve bude okej! 🤞🏻🤞🏻

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

🌼TiKi🌼
    03. Svibanj 2021. 11:31

Anitram-3-🦋 draga, navijam da je to sad napokon to!
    BjeliS ❤️
    Bio je jos jedan testic sjenica samo ne znam od koga (pamtim kao zlatna ribica 🤦‍♀️), neka samo tamni. 
    Citala sam neki clanak o tim safe pojasevima u trudnoci i navodno oni ne stite ni malo kod pravih sudara. Sad... 🤷‍♀️... Osobno se ne vezem kad idemo na kratke relacije, muz pazi maksimalno, a kad idem u Zg na pregled stavim donji dio skroz nisko i isto tako pridrzavam rukom kao cure. Ne znam ni sama sto je sigurno ni pametno, vjerojatno nista nema garanciju. 
    Sretno svima danas. 
    Puse ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.