Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    02. Svibanj 2021. 22:04

Srce moje lijepo obozavam te ❤🤰🤱🤰🤱👼

munja
    02. Svibanj 2021. 22:18

Sanjich 👶

munja

Cukre imam pitanje. Ako mi sutra beta bude nista, a bit ce jer imam taj filing za kolko mogu ic ponovo, pisto imam jednog smrzlica…
    I kak to ide sa smrtzlicima, postupak mislim. Nisam nikad bila….

Ja sam nakon neuspjesnog isla odma sa sljedecom M u fet.. Sve ovisi kako se dogovoris s doktorom.. Al ne trebas cekat ako se osjecas okej.. Jer nema tu bockanja vise

Hvala, nisam znala da ima to. Svaka cast super je sve napisano....procitala sve 😀

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• RebekaB
    02. Svibanj 2021. 22:25

Cure vi ste Sve... ja sam utihnula jer sam bila u iscekivanju novog ciklusa i to nikad s vecim nestrpljenjem da mogu zapoceti terapiju femarom pa dalje sto ce mi ubaciti... prvo nikad nisam mislila da cu ja biti na ovom forumu, drugo da cu se veseliti pms-u i ciklusu a sad i terapiji 😂 Dakle, sve je moguce i sretna sam da sam tu s vama jer nitko to ne moze razumijeti tko se ne nalazi u toj specificnoj situaciji. 

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Svibanj 2021. 22:53

Tweety, visoki AMH je samo jedan od simptoma PCOSa, nije nužno povezano. Potrebno je da i hormoni i jajnici odgovaraju PCOSu.

Lindsay, svi uzimamo utriće nakon aspiracije, to je za tvoje dobro. Počistit će dio cisti koje će se stvoriti radi folikula koje nisu izvadili i osigurati ti normalni ciklus i menstruaciju. Nema to veze s tim hoćeš li ili nećeš na transfer.
    A nitko te ne može zavezati i na silu ti vratiti zametke. Pa i ja sam mogla izabrati da želim na freeze all, iako nisam bila u hiperu. Oni sugeriraju, naša je zadnja kod ovakvih stvari.

kosuljica, dobro nam došla i brzo nam otišla - trudna. Pročitaj prve tri stranice teme, sredi potpis i priključi se čoporu. Za VV će ti odgovoriti neka od cura, ja nemam iskustva.

RebekaB 

💔💔💔

Ruska1986
    02. Svibanj 2021. 22:58

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

MTB, sve te hocu pitat… Jel moguce da ti jos nije dosao nalaz vezano za zadnji spontani? Pa proslo je vec dosta….

Nije došao, ne spominji. Prošlo više od mjesec dana. Ne znam još ni ima li išta materijala za analizu, osim mog tkiva.
    A za frizuricu - možeš ofarbati, možeš pletenice, možeš je oblikovati u obliku nekog slova… recimo G

Mozds G i prstice 🤭 da, ovo tvoje sad vec stvarno traje… Bas sam neki dan imala izljev uzasan.. Lezala s malom i dignem se iz kreveta i kad su neki komadi poceli curit iz mene, uz tonu krvi… Uzas! Tocno sam cula kako padaju u wc.. Samo mogu pretpostavit kako je to izgledalo kod vas jer je meni samo taj put bilo…

Pokušavam ne zamisliti tu frizuricu
    Evo, ja sad odmah potpisujem da mi idući izljevi budu kad budem ležala sa svojom predivnom bebom u krevetu(jesi li dobro?)

E, a ja ti zelim smda lezis sa svojom beburinom i da nema nikakvih izljeva ni krvarenja...  Dosta ih je vise bilo! 😡😡

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Svibanj 2021. 23:05

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

MTB, sve te hocu pitat… Jel moguce da ti jos nije dosao nalaz vezano za zadnji spontani? Pa proslo je vec dosta….

Nije došao, ne spominji. Prošlo više od mjesec dana. Ne znam još ni ima li išta materijala za analizu, osim mog tkiva.
    A za frizuricu - možeš ofarbati, možeš pletenice, možeš je oblikovati u obliku nekog slova… recimo G

Mozds G i prstice 🤭 da, ovo tvoje sad vec stvarno traje… Bas sam neki dan imala izljev uzasan.. Lezala s malom i dignem se iz kreveta i kad su neki komadi poceli curit iz mene, uz tonu krvi… Uzas! Tocno sam cula kako padaju u wc.. Samo mogu pretpostavit kako je to izgledalo kod vas jer je meni samo taj put bilo…

Pokušavam ne zamisliti tu frizuricu
    Evo, ja sad odmah potpisujem da mi idući izljevi budu kad budem ležala sa svojom predivnom bebom u krevetu(jesi li dobro?)

E, a ja ti zelim smda lezis sa svojom beburinom i da nema nikakvih izljeva ni krvarenja… Dosta ih je vise bilo! 😡😡

Nisi mi rekla kako si ti? Nisam još izučavala porod i vrijeme iza, je li to krvarenje nešto uobičajeno ili? Ne moraš u detalje, gadne stvari ne želim znati da ne odustanem od postupaka 

💔💔💔

• Piky
    02. Svibanj 2021. 23:42

Tuma sretan rođendan želim ti od srca 🥂

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

Tuma
    03. Svibanj 2021. 00:30

Žene hvala vam svima od srca❤️ bio je odličan dan, samo sam ja imala kontrakcije non stop pa smo stalno morali odmarati. Lijepo sam papala, izabrala si par stvarčica (haljina košulja koja je šira, do koljena i kopca se naprijed pa je prigodna za dojenje, gaće i donje rublje, neke trake, glumice za kosu i tako....) ništa posebno jer ne znam ni u šta ću stati.... Al najdraži dio mi je ionako bio ručak 😂
    Lindsay nadam se da će ti se smiriti, ali slažem se, bolje u fet svakako, a ne riskirati sad s hiperom....
    Manemoj ja nisam isključila zračni jastuk, ali sam odmaknula sic što više iza... A pojas uvijek stavim što niže dolje i malo ga odmaknem ili držim rukama ako muž vozi.... I ono kaj je Dada stavila je super, to sam si i ja mislila kupit al eto na kraju nisam.... 
    Košuljica dobrodošla. 😊 Procitaj prvih par stranica i sredi potpis pa da te možemo lakše pratiti.... Inače  VV prima pacijente ovisno o par stvari. Prednost imaju pacijentice s niskim amh i/ili višim godinama (koje su pred istekom postupaka preko hzzoa). Dobro je ako već imate obavljene pretrage, ali oni na VV traže da imate njihove nalaze od spermiograma i spolnih hormona.... Ako te još nešto zanima, slobodno pitaj 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• *.Women_name.*
    03. Svibanj 2021. 04:34

Tuma

Žene hvala vam svima od srca❤️ bio je odličan dan, samo sam ja imala kontrakcije non stop pa smo stalno morali odmarati. Lijepo sam papala, izabrala si par stvarčica (haljina košulja koja je šira, do koljena i kopca se naprijed pa je prigodna za dojenje, gaće i donje rublje, neke trake, glumice za kosu i tako….) ništa posebno jer ne znam ni u šta ću stati…. Al najdraži dio mi je ionako bio ručak 😂
    Lindsay nadam se da će ti se smiriti, ali slažem se, bolje u fet svakako, a ne riskirati sad s hiperom….
    Manemoj ja nisam isključila zračni jastuk, ali sam odmaknula sic što više iza… A pojas uvijek stavim što niže dolje i malo ga odmaknem ili držim rukama ako muž vozi…. I ono kaj je Dada stavila je super, to sam si i ja mislila kupit al eto na kraju nisam….
    Košuljica dobrodošla. 😊 Procitaj prvih par stranica i sredi potpis pa da te možemo lakše pratiti…. Inače VV prima pacijente ovisno o par stvari. Prednost imaju pacijentice s niskim amh i/ili višim godinama (koje su pred istekom postupaka preko hzzoa). Dobro je ako već imate obavljene pretrage, ali oni na VV traže da imate njihove nalaze od spermiograma i spolnih hormona…. Ako te još nešto zanima, slobodno pitaj 😊

Baš mi je drago da si se super provela 😊😊 I ja držim donji dio pojasa rukom da nije stegnut 🙈 evo tebe za tjedan dana u terminu, sad te više kontrakcije ne moraju brinut 💪😊🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MISS
    03. Svibanj 2021. 06:28

Tuma sretan rođendan!! 🎂🥂
    Cure, lijep pocetak tjedna i sretno svima danas!! 😘🌸

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.