Hvala svima ❤
Doria ja ne znam kakva im je to praksa ne javiti rezultat oplodnje koji dan. Ima zena koje dodju iz dalekih gradova na transfer i onda oni kazu: nemamo sta vratiti sve je propalo?
Martina crtica je super. Nadam se da je ovaj put to-to. 🤞
Hvala svima na rijecima podrske ❤💙💚💛 i sretno danas sa betama, aspiracijama , transferima
Javite nam se 💙❤💚
Stani kako si ti?
Tuma sretan rodjendan 💙
Sretno svima koje danas nešto imaju!!!
Doria probaj se zabaviti s nečim, opusti se. Ja sam zvala dan prije ove u Petrovu da mi bar kažu da li je sve u redu, ženska je rekla da je, ali da to ništa ne znači kad se do sutra sve može promjeniti. Tako da sam to onda prihvatila i čekala aspiraciju.
Nika ne znam, da nije rano još? Ja ne znam kad ću početi piškati, ali ću probati što kasnije. A tko zna, mpžda manijakalno počnem već sutraLindsay drži se ženo lavice !
Seni trošiš li što za debljanje endo? Držim fige!
ribic navijaaaaam!
Tiiina hrabro do sutra!
Zvala sam ih sad al su mi rekli da to moze zvat ljubavnica od muza i da mi ne smiju nista reci i da to prihvatim kao izlet 🙄🙄🙄 gubim cijelo jutro za to i bas nebih isla bezveze... opet...
Ostaje mi da se nadam da je bar jedan od mojih 🐣🐣🐣🐣🐣 dobro ovaj put 🥲🥲
Idem sad ionako radit pa cu se zabavit uhodavanjem novih radnica
👱♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨🦱 49 g , savršen
1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
29.7. Imamo 4cm ❤️
12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙
Danas imamo:
munja - 3.5. beta
VM- 3.5. aspiracija
Lunar - 3.5. aspiracija
Lindsay - čeka rezultate oplodnje
matara11 - 6tt 3.5. UZV
lioraliora- 8tt 3.5. UZV
Sretno cure!!!
Sretno cure 🤞🙏😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Hvala svima ❤
Doriaja ne znam kakva im je to praksa ne javiti rezultat oplodnje koji dan. Ima zena koje dodju iz dalekih gradova na transfer i onda oni kazu: nemamo sta vratiti sve je propalo?
Martinacrtica je super. Nadam se da je ovaj put to-to. 🤞
Hvala svima na rijecima podrske ❤💙💚💛 i sretno danas sa betama, aspiracijama , transferima
Javite nam se 💙❤💚
Stanikako si ti?
Tumasretan rodjendan 💙
Da, zalosno ali svaki drugi dan sam putovala 2 sata do rijeke i dva sata nazad... em trosak em vrijeme i onda jos neznas na cemu si. Prosli put dosla na ET i rekli mi da nemamo nista, bila 2 min dok su se pravdali da nije nicija greska pa nazad 2 sata kuci plakat. Mislim da bih mogla trazit neko sluzbeno ocitovanje o tome... i neko rjesenje da nađu bar za nas kojima to nije "skocit vidjet u pauzi na poslu"
👱♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨🦱 49 g , savršen
1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
29.7. Imamo 4cm ❤️
12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙
Hvala vam. Nadam se da idemo do kraja ovaj put...izbrisala sam potpis iz nekih razloga ali mislim da vecina zna nas put u MPO i opcenito. Idemo dalje borkinje...kako god bilo i kako kod zavrsilo nikad ne odustajemo. ❤❤❤❤
Cure opet ja..molim sa savjet (već sam zaboravila kak to ide pa moram pitati). Kakav je vama bio feel u stimulaciji pred samu punkciju? Sutra imam zakazanu punkciju i očekujemo 3-5 vodećih folikula. E sad, ne mogu reći da me nešto boli ali realno osjećam neko malo zatezanje skroz dolje..najviše dok sjedim.. I normalno, moja glava je počela paničarit da ekipa ne popuca prije punkcije Jesu ta blaga zatezanja normalna? Kako je vama bilo?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Doria trebas pisati pismo ka ravnateljstvu njihove ustanove jer TO NIJE NORMALNO
Meni uzmu broj telefona na aspiraciji i jave za 24 sata.
Manemoj da danas saznaš 🙏🤞🥰
Nika nažalost ni ja ništa ne vidim, nadajmo se da samo malo kasni 🤞🙏
Sanjich ma znam da ne vrijedi što držim rukom kod velikih brzina. 😂 Ali nisam ga kupila cijelu trudnoću jer sam mirovala, nisam nikud išla pa msm da neću ni sad ostatak. Ne idemo nikud samo po gradu, i to su male brzine pa ga držim jer me zivcira i kad netko odluči na pješački iznenada pa kad se koči, onda si ga malo pridrzim 😂 eto neki dan i kad je lik prošao kroz crveno, suprug se stvarno sporo vozio dda nije morao ništa naglo kocit. Ali za sljedeću trudnoću ako se budem smjela vozikat okolo i bude sve ok budem kupila sigurno jer definitivno to je najbolja zaštita, ovo sve je dosta nesigurno
Tiinaa vidi se sjena, držimo fige za betu 🙏🤞😘🍀
Beba sretno 😍😍🤞🙏🍀
Ribic sretno, da sad ipak naglo narastu 🤞🙏😊🍀
Anitram vidi seee 😍😍😍neka tamni 🙏🤞🍀
Doria ajme 🤦🏻♀️ za informacije i ljubavnicu prvi put čujem. Užas, nema mi to logike. Ja sam svaki put telefonski dobivala informacije, a imam 2 minute do klinike. Sretno ti 🙏🤞🍀
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Doria da napomenem da je u nedjelju biologica otisla do klinike samo da pogleda moje embrije i javi. Bila je nedjelja 9 ujutro. I kaze idem sada kuci , nemamo danas ni transfere ni aspiracije.
Sortiraj odgovore
Najstariji