Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Svibanj 2021. 07:54

MPO majke

Nadalica, curica i dečko
    Dora4, blizanci
    Lilypie, blizanke
    Kengurica, dečko
    Luce, blizanci
    JECIKA, curica
    flower93 curica i dečko
    Vaki dvoje djece/dvije serije postupaka
    medsr dečko
    thinkpink1 curica
    Beba dečko
    MakiST dečko
    Miss1986 curica
    Grizli curica
    Meg_026 - blizanci
    Hrabrica - curica
    skoljka - princ
    Mala 1 - sin
    Joy - kćer
    Simba 1989 jednojajčani dečkići
    pinkfairydust - dečkić
    Ruska1986 - mala gimnastičarka
    Hani - dečko
    mimoza
    student13ica
    vvette
    Iskra
    Luca87
    _lily_o
    Sheena
    Lucija987
    Sierrav
    Vrapčić123
    Daisy100
    Hannicao
    Mimami
    Lucija987
    Samo_Sanja
    Isabelagregorijan
    Green

Majke (posvojenje)

Ludakopatka, curica (info Vol4 str 1605-1608)

Majka i MPO navijačica

BAJO1/BAJOMA - mala Marija
    Sara - mali Toni

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Svibanj 2021. 07:55

Danas imamo:
    munja - 3.5. beta
    VM - 3.5. aspiracija
    Lunar - 3.5. aspiracija
    Lindsay - čeka rezultate oplodnje
    matara11 - 6tt 3.5. UZV
    lioraliora - 8tt 3.5. UZV

Sretno cure!!!

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Svibanj 2021. 07:58

manemoj, pripremila bombe? Treba ti netko praviti društvo? 

nika0302, žao mi je. Ipak piški još koji put, imali smo i kasnije sjenice...
    Betu možeš vaditi na 9DNT blastice, nema smisla ranije. A ako ti je danas 6DNT, onda ti subota nije 10DNT već 11DNT.

💔💔💔

• Tiinaa
    03. Svibanj 2021. 08:05

Jutro cure lijep pocetak vikenda vam zelim... evo moga testica dan prije bete, i sluzbeno zavrsavam sa testovima za ovaj pokusaj.. izludila san sve oko sebe...  https://ibb.co/wwQny1S     po ovome izgleda da tamni 🤗 al i svjesna sam da 10 dan trodnevnih mozda bi trebao biti i tamniji.... iako drugi embrij je bio star dva dana......

Al ja mislim da cu dobit mengu jer imam neko smede brbljavenje ko stara krv kad se obrisem  i to dva puta jutros sad nezz ... implatacijsko iskljucujem kasno je za to 🤣🤣

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

nika0302
    03. Svibanj 2021. 08:09

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

manemoj, pripremila bombe? Treba ti netko praviti društvo?nika0302, žao mi je. Ipak piški još koji put, imali smo i kasnije sjenice…
    Betu možeš vaditi na 9DNT blastice, nema smisla ranije. A ako ti je danas 6DNT, onda ti subota nije 10DNT već 11DNT.

Piskit cu prekosutra jos 😊 znam da je subota 11dnt , u petak radim cijeli dan pa nisam u mogucnosti izvaditi. Mozda otiđem u cetvrtak 😊 

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Svibanj 2021. 08:12

Tiinaa

Jutro cure lijep pocetak vikenda vam zelim… evo moga testica dan prije bete, i sluzbeno zavrsavam sa testovima za ovaj pokusaj.. izludila san sve oko sebe…https://ibb.co/wwQny1S  po ovome izgleda da tamni 🤗 al i svjesna sam da 10 dan trodnevnih mozda bi trebao biti i tamniji…. iako drugi embrij je bio star dva dana……

Al ja mislim da cu dobit mengu jer imam neko smede brbljavenje ko stara krv kad se obrisem i to dva puta jutros sad nezz … implatacijsko iskljucujem kasno je za to 🤣🤣

Neki falši test koristiš. Muller bi pokazao bolje. A i ne možeš uspoređivati ovaj zadnji sa ovim prethodnima, nije ista vrsta. Pristojna je sjena, sutra će beta sve reći.
    A za brljavljenje - barem pola trudnica ovdje je imalo nekakvo smeđarenje. 
    Dan po dan. 
    (mislim, poželjela si nam lijep početak vikenda u ponedjeljak, ako to nije simptom trudnoće, ne znam što jest )

💔💔💔

• Tiinaa
    03. Svibanj 2021. 08:16

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tiinaa

Jutro cure lijep pocetak vikenda vam zelim… evo moga testica dan prije bete, i sluzbeno zavrsavam sa testovima za ovaj pokusaj.. izludila san sve oko sebe…https://ibb.co/wwQny1S po ovome izgleda da tamni 🤗 al i svjesna sam da 10 dan trodnevnih mozda bi trebao biti i tamniji…. iako drugi embrij je bio star dva dana……

Al ja mislim da cu dobit mengu jer imam neko smede brbljavenje ko stara krv kad se obrisem i to dva puta jutros sad nezz … implatacijsko iskljucujem kasno je za to 🤣🤣

Neki falši test koristiš. Muller bi pokazao bolje. A i ne možeš uspoređivati ovaj zadnji sa ovim prethodnima, nije ista vrsta. Pristojna je sjena, sutra će beta sve reći.
    A za brljavljenje - barem pola trudnica ovdje je imalo nekakvo smeđarenje.
    Dan po dan.(mislim, poželjela si nam lijep početak vikenda u ponedjeljak, ako to nije simptom trudnoće, ne znam što jest)

Hahha eee sad sam tek skuzila da sam napisala vikend 🤣 nemam mullera bas blizu budem rekla muzu poslije posla da mi kupi jedan 🤣🤣

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

Tweety88🐞
    03. Svibanj 2021. 08:18

Sretno svima danas 💛🤞🏻
    MTBica ja sam s TSH 1.6, LH 9.7, FSH 6.9, E2 101, PRL 259, AMH 43, cijeli zivot redovnim ciklusima i koliko pratim s LH trakicama i bazalnom temp svaki put potvrdenom ovulacijom, nikad PCO-like jajnicima na UZV dobila dijagnozu PCOS 🤷🏻‍♀️.
    A za upitan jajovod mi je receno da iako je ovulacija na toj upitnoj/neprohodnoj strani da svejedno moze doci do oplodnje, kao jajna stanica moze pronaci put. Eto za info i nadu onima sa slicnim problemima 😉

💛🧡

sbjelisi
    03. Svibanj 2021. 08:29

Dobro jutro, vrlilice 😃❤
    Sretan rodjendan, Tuma
    Mattan
    Vidim tu neke testove, da oba ima sjena/ crta, sretni s betama! 
    Sve sam procitala (anima citam zaostatke) i sada sam zaboravila sto sam htijela komentirati 👀
    SofiSofi taako mi je zao. Ali, dragi mi je vidit da nema predaje ❤❤
    Andela jako, jako lijepe vijesti, PUPO 😊😃
    Bajoma, Stani, Lindsay 
    Malo sam ispala iz tracnica, ali nema jos odustajanja 😃 Jedan sam ciklus M odradila, dosao je par dana nakon prestanka uzimanja terapije, bio je prilično uobičajen, ali na kontroli nakon dr.kaze da se sve iscistilo. 
    Mamike uživajte u smotuljcima, Ruska Katarina je prelijepa beba i drago mi je cuti da ste obje dobro ❤😃 
    Sretno svim pishacicamaaaa ❤❤ ovim tajnim, isto 😜🙊☺

oharascarlett14@gmail.com

Doria
    03. Svibanj 2021. 08:30

Jutro svima i sretno svima danas! 
    Cure koje ste bile u KBC RI : jel koja probala saznat rezultate oplodnje preko telefona? Izludit cu do sutra 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯 i nebih voljela opet doci tamo samo da mi kazu "k..ac dragi gledaoci..." 😖😖😖😖😖😖
    Tuma sretan rockas, sorry jucer nisam registrirala 🙃
    Lindsay nadam se da si danas bolje. Moji jajnici su super vec, boli me samo kod naglih pokreta, al  sam sad dva dana prelezala. Jedino me cicke ubijaju 🤭 tj bradavice ne smijem taknut, al nisu teske ni napuhane (sirotinja sam, vec sam razmisljala da si kupim kremu protiv pristica da se ne sramotim s tak malim cicama🤣)

👱‍♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨‍🦱 49 g , savršen
    1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
    2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
    3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
    4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
    8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
    UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
    29.7. Imamo 4cm ❤️
    12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.