Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    24. Travanj 2021. 22:06

LucyLou 🤗🤗

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Travanj 2021. 22:15

LucyLou

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

LucyLou, nju su oba puta otpisali. Ona je danas zdravljikava žena (ima svoje terapije koje provodi), samostalna je, pokretna, sama brine o sebi i jako je vitalna.
    Primijetila sam da je u to vrijeme bila kao dijete - kad god bi joj nešto doktori rekli, ili kad bi joj se nešto dogodilo/imala neki simptom, prvo bi pogledala mene/podijelila to sa mnom i čekala moju reakciju. Ako bih ja reagirala kao da je to OK, onda bi se i njoj hrabrost vratila.
    Ja sam bila jako optimistična i pozitivna oko nje, ali i realna (da ne dobije osjećaj da je muljam). Unaprijed bi istražila sve opcije da se slučajno ne šokiram na nešto jer sam vidjela da to ne bi bilo dobro. A bilo je i ružnih stvari na koje sam se ja nasmiješila ili reagirala kao da ih gledam svaki dan.
    Mislim da je nju ta njena unutarnja vatra i potvrda i optimizam sa moje strane izvuklo vani. Dodatno, trudila sam se provesti što više kvalitetnog vremena sa njom, to ju je hranilo. I naravno, uvijek je tu potreban i faktor sreće.
    Sretno!

Vrlim te, jako, najvise😘tocno to i ja radim, tretiram ju kao da je sve u najboljem redu, govorim da idemo dan za dan i dopustam da se polako vraca u normalu, onoliko koliko ona to moze i zeli. Ona je jako realna ali i zbilja najjaca zena koju ja poznajem. Ne da se previse tetositi, zeli se opet osamostaliti (najteze od svega joj je to sto ovisi o nama) i govori mi da se ja uskoro trebam vratiti u HR, jer zivot ide dalje. Nisam medicinske struke ali smatram da ne stav tu kljucan - ona ne pada ni u kakve krize, sto je meni trenutno najbitnije. Idemo korak po korak, u nadi da ce i iz ove bitke izaci kao pobjednica!💪🏻🙏🏻❤️

Hoće, uz takvu podršku. Navijamo za mamu!!!
    Da, bitno je ne tretirati ih kao bolesnike, i ne se ponašati kao da su teret. Oni žele biti jaki i samostalni. Realni optimizam baš jako jako pomaže.
    Ako trebaš savjet ili podršku, tu sam 😘😘😘

💔💔💔

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    24. Travanj 2021. 22:29

sbjelisi 💕👣💕👣

Tanja ja idem dalje 😜🤗🤗 Divan ti je TM.
    MTBica znamih i ja praviiiiit 😍😍

Ma mislim da me samo uhvatila bezvoljnost i nedostajanje svih dragih ljudi. Puno je ne otici kuci vise od godinu dana. Pa sve to skupa se sastavilo a i zene oko mene su sve uspele 1,2 put sa losijim rezultatima i onda me sve poljuljalo. Videcemo kad se vratim od kuce. Meni se cak ni ne primi na kratko, makar biohemijska. 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

MISS
    24. Travanj 2021. 22:34

Ruska pa ona je med medeni!!! Preslatka, rastapam se..
     A vi cure women name i samara ste predivne trudnice ❤️❤️

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• LucyLou
    24. Travanj 2021. 22:36

sbjelisi 💕👣💕👣

LucyLou🤗🤗

😘❤️😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

• LucyLou
    24. Travanj 2021. 22:39

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

LucyLou

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

LucyLou, nju su oba puta otpisali. Ona je danas zdravljikava žena (ima svoje terapije koje provodi), samostalna je, pokretna, sama brine o sebi i jako je vitalna.
    Primijetila sam da je u to vrijeme bila kao dijete - kad god bi joj nešto doktori rekli, ili kad bi joj se nešto dogodilo/imala neki simptom, prvo bi pogledala mene/podijelila to sa mnom i čekala moju reakciju. Ako bih ja reagirala kao da je to OK, onda bi se i njoj hrabrost vratila.
    Ja sam bila jako optimistična i pozitivna oko nje, ali i realna (da ne dobije osjećaj da je muljam). Unaprijed bi istražila sve opcije da se slučajno ne šokiram na nešto jer sam vidjela da to ne bi bilo dobro. A bilo je i ružnih stvari na koje sam se ja nasmiješila ili reagirala kao da ih gledam svaki dan.
    Mislim da je nju ta njena unutarnja vatra i potvrda i optimizam sa moje strane izvuklo vani. Dodatno, trudila sam se provesti što više kvalitetnog vremena sa njom, to ju je hranilo. I naravno, uvijek je tu potreban i faktor sreće.
    Sretno!

Vrlim te, jako, najvise😘tocno to i ja radim, tretiram ju kao da je sve u najboljem redu, govorim da idemo dan za dan i dopustam da se polako vraca u normalu, onoliko koliko ona to moze i zeli. Ona je jako realna ali i zbilja najjaca zena koju ja poznajem. Ne da se previse tetositi, zeli se opet osamostaliti (najteze od svega joj je to sto ovisi o nama) i govori mi da se ja uskoro trebam vratiti u HR, jer zivot ide dalje. Nisam medicinske struke ali smatram da ne stav tu kljucan - ona ne pada ni u kakve krize, sto je meni trenutno najbitnije. Idemo korak po korak, u nadi da ce i iz ove bitke izaci kao pobjednica!💪🏻🙏🏻❤️

Hoće, uz takvu podršku. Navijamo za mamu!!!
    Da, bitno je ne tretirati ih kao bolesnike, i ne se ponašati kao da su teret. Oni žele biti jaki i samostalni. Realni optimizam baš jako jako pomaže.
    Ako trebaš savjet ili podršku, tu sam 😘😘😘

Hvala ti na svemu, danas si me ohrabrila i osnazila vise nego sto si mozes zamisliti 😘❤️😘❤️

Hocu, ako mi bude potrebna podrska, savjet ili bilo sto, javit cu ti. Hvala tebi i svim lavicama sto postojite i sto sam dio ovog najdivnijeg copora 😘☺️

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

sbjelisi
    24. Travanj 2021. 22:43

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

sbjelisi 💕👣💕👣

Ma mislim da me samo uhvatila bezvoljnost i nedostajanje svih dragih ljudi. Puno je ne otici kuci vise od godinu dana. Pa sve to skupa se sastavilo a i zene oko mene su sve uspele 1,2 put sa losijim rezultatima i onda me sve poljuljalo. Videcemo kad se vratim od kuce. Meni se cak ni ne primi na kratko, makar biohemijska.

Ti ces iz 3.pokusaja ❤
    Ali prvo kuci na punjenje baterija ❤❤🐝

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Travanj 2021. 22:46

sbjelisi 💕👣💕👣

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

sbjelisi 💕👣💕👣

Ti ces iz 3.pokusaja ❤
    Ali prvo kuci na punjenje baterija ❤❤🐝

I konzultacije jer nas ima ovdje koje čekamo dojmove i cjenike 😁😁😁

💔💔💔

Lucyinthesky
    24. Travanj 2021. 23:06

sbjelisi 💕👣💕👣

Ruska awwwwwwwwww Kata je medenaaaaaaa ❤❤ Uzivajte. Predivno kada stignr to malo, cisto, toplo, iskreno, cudno puno ljubavi ❤❤
    Mattan wow, kakav test 💪
    Tinaa PUPO ❤❤
    Sofi ❤❤ Predivan osjecaj lada prvi put vidis svoju tockicu ❤❤ Jedva cekam ponovo 🐝🐝
    A vidi ove koke Lucy i Rina ❤❤ Lucy ovo je top broj opl., jedva cekamo vijesti dalje! Doooobra berba 😊 Jesi sta bildala stanice?
    Bilo je tu jos svacega i sada sam zaboravila 🙊 Late me smotala skroz na skroz 🙊🙊
    Eh, slike trudnicica nisam vidila, ali vkefukem da su 😍😍

Pa zapravo isto kao i u prošlom postupku gdje su navodno isto bile ok: novalac prenatal, q 10 400mg,d vitamin, melatonin i dio vremena matična.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Ruska1986
    24. Travanj 2021. 23:40

Hvala vam, cure! 🤗🤗 Moja Kate je sretna sta ima toliko tetki koje su ju toliko iscekivale ❤❤❤ LucyLou, drz se! 🤗🤗😘😘

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.