Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    25. Travanj 2021. 00:01

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

sbjelisi 💕👣💕👣

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

sbjelisi 💕👣💕👣

Tanja ja idem dalje 😜🤗🤗 Divan ti je TM.
    MTBica znamih i ja praviiiiit 😍😍

Ma mislim da me samo uhvatila bezvoljnost i nedostajanje svih dragih ljudi. Puno je ne otici kuci vise od godinu dana. Pa sve to skupa se sastavilo a i zene oko mene su sve uspele 1,2 put sa losijim rezultatima i onda me sve poljuljalo. Videcemo kad se vratim od kuce. Meni se cak ni ne primi na kratko, makar biohemijska.

Ti ces iz 3.pokusaja ❤
    Ali prvo kuci na punjenje baterija ❤❤🐝

I konzultacije jer nas ima ovdje koje čekamo dojmove i cjenike 😁😁😁

Da, na punjenje baterija, tj. Punjenje čvarcima, krempitama, sarmama... 😊 Jako sam bila tuzna ovih dana jer su moji prodali kucu  u Slavoniji. Sad vise nista i nikog nemam tamo pa se sve skupilo. 
    Ja sam za Rušku i Kaju upravo drmnula jednu šljivu, nek je uzdravlje 🥂🥳

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Ruska1986
    25. Travanj 2021. 00:07

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

sbjelisi 💕👣💕👣

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

sbjelisi 💕👣💕👣

Ma mislim da me samo uhvatila bezvoljnost i nedostajanje svih dragih ljudi. Puno je ne otici kuci vise od godinu dana. Pa sve to skupa se sastavilo a i zene oko mene su sve uspele 1,2 put sa losijim rezultatima i onda me sve poljuljalo. Videcemo kad se vratim od kuce. Meni se cak ni ne primi na kratko, makar biohemijska.

Ti ces iz 3.pokusaja ❤

Da, na punjenje baterija, tj. Punjenje čvarcima, krempitama, sarmama… 😊 Jako sam bila tuzna ovih dana jer su moji prodali kucu u Slavoniji. Sad vise nista i nikog nemam tamo pa se sve skupilo.

Bravo! To se trazi, tetka 😘😘🥰🥰

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    25. Travanj 2021. 00:14

Ruska1986

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

sbjelisi 💕👣💕👣

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

sbjelisi 💕👣💕👣

Ti ces iz 3.pokusaja ❤

Da, na punjenje baterija, tj. Punjenje čvarcima, krempitama, sarmama… 😊 Jako sam bila tuzna ovih dana jer su moji prodali kucu u Slavoniji. Sad vise nista i nikog nemam tamo pa se sve skupilo.

Bravo! To se trazi, tetka 😘😘🥰🥰

Hahaha, eto i ja tetka.....super 😎 ❤️ 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Tuma
    25. Travanj 2021. 01:07

Women_name, Samara ja sam za kasnila na slikiceee😭
    Lucy Lou drži se, želim brz oporavak mami❤️❤️
    Lucyinthesky wow, odličan broj, nek se sad samo nastave tako razvijati 🤞🥰
    Tanja ne gubi nadu, čeka u nekoj stanici i spermicu i tvoja beba❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• LucyLou
    25. Travanj 2021. 03:30

Ruska i Tuma, hvala vam. 😘😘

Cure, ja vas ne poznajem osobno, a vi ste sve i jedna zaista divne, pune razumijevanja, podrske i suosjecanja. Vrlo cesto si pomislim kako su zene jedna drugoj cesto najveci neprijatelj. I kolika je to zapravo steta. A pogledajte nas... Hvala vam na svakoj lijepoj rijeci, a najvise na tome sto postojite. ❤️

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Nirvana2024
    25. Travanj 2021. 06:55

Ruska, nema vise buška, pretvorio se u Katu 💞🥰 prekrasna je, čestitam od srca ♥️♥️

Women_name, Samara, ja bi rado vaše slikice ponovno 🤗 propustila sam komentirati Tumu, koji si ti komad🤩
    Sve ostale curke, ne stignem baš čitati, puno pozdrava i lijepih želja, uživajte u ovoj nedjelji 🌻🌝

Cure koje ste preboljele COVID u trudnoći, kakve ste simptome imale? Kolega koji mi je došao na zamjenu je saznao u četvrtak da je pozitivan, a zadnje smo bili u kontaktu u ponedjeljak.. Kad kažem kontaktu, bili smo zajedno u uredu od 20-ak kvadrata, sigurno na udaljenosti od 2m, s maskama i još sam ja manijakalno špricala svoj prostor svaki put kad je izašao iz sobe 🤭 jel da da se ne moram brinuti? Da sam zaražena, već bih imala simptome?

Bila sam na vađenju krvi i doplatila si kolesterol, lipide i to.. kolesterol mi je sad u 28tt skočio na 9.3, u rujnu sam ga prehranom spustila na 5 i nešto, skoro pa idealno 😥 kako je to moguće? Što radim krivo? Trudim se jesti kuhano i salate.. znači kuham čak i ribu (pastrvu), piletinu, jedem losos iz Delimano friteze - bez masnoće, juhe pretežito od junetine, salata s maslinovim uljem, pijem Almagea Omega 3... tu i tamo pojedem malo sladoleda, kolača, čokolade i sl., ali ne sad da to tako skoči, šećer mi je 4.6.. 🤷‍♀️
    Eritrociti i limfociti smanjeni, a neutrofili povišeni, CRP OK.. otkad pijem Floradix, diglo mi se željezo sa 9 na 22, ali hemoglobin i dalje nizak 🤔

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Kacusha
    25. Travanj 2021. 07:02

Tanja79 nemoj se uspoređivati sa drugima... Tko je uspio koji put. Ovo je tvoja borba i bitno je doci do cilja 🥰❤️ Mene je to na pocetku izluđivalo, pa stalno gledala tko ima kakve nalaze... Svi padnemo nekad ali ohrabri se i ustani. Imas nasu potporu i bit ce 👶❤️🥰🌍

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

AuroraB
    25. Travanj 2021. 07:04

Ruska Kata je predivna, preslatka ❤️❤️❤️ Baš me raznježila 🧸 Želim ti da se dobro i brzo oporaviš od carskog! 🍀🍀 
    Tanja žao mi je što ste morali prodati kuću, ali što se može kad vam je život složio tako situaciju, nije lako izgubiti svoj dom. Što se postupka tiče, kad se malo oporaviš od negativne bete, jedva ćeš čekati novi postupak! Ili jednostavno da se malo opustiš preko ljeta 😀. Inače, ona slika što si napravila za MTB s onim kamenjem na plaži, je osim nekih slatkih bebica, najljepša slika na forumu!
    Lucyinthesky opacaaa, ti si nam sad neka nova faca sa devet oplođenih 🤩🥳
    Kača onda se možda pratimo u 5.mjesecu, zajedno sa Anksimoron koja se namjerno zarazila s koronom, tak da možemo skupa u postupak 
    Ribic samo hrabroo 💪💪 Mene je muž pikal cijeli prvi postupak, ali je štopericu nekak zmufljal i onda sam rekla eee nećeš više razbojniče, i cijeli drugi postupak sam se pikala sama. Sad u trećem mislim da ću ga iskoristiti za mućkanje pošto treba smiksati tri ampule svaku večer, a pikanje obaviti sama. Možda s tom kombinacijom onda i napravimo dijete zajedno

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Kacusha
    25. Travanj 2021. 07:04

LucyLou mami je najbitnija tvoja potpora, nebitno u kojem obliku ona dolazi. ❤️🥰

👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈

Kacusha
    25. Travanj 2021. 07:07

AuroraB

RuskaKata je predivna, preslatka❤️❤️❤️ Baš me raznježila🧸 Želim ti da se dobro i brzo oporaviš od carskog!🍀🍀
    Tanja žao mi je što ste morali prodati kuću, ali što se može kad vam je život složio tako situaciju, nije lako izgubiti svoj dom. Što se postupka tiče, kad se malo oporaviš od negativne bete, jedva ćeš čekati novi postupak! Ili jednostavno da se malo opustiš preko ljeta😀. Inače, ona slika što si napravila za MTBs onim kamenjem na plaži, je osim nekih slatkih bebica, najljepša slika na forumu!
    Lucyintheskyopacaaa, ti si nam sad neka nova faca sa devet oplođenih🤩🥳
    Kačaonda se možda pratimo u 5.mjesecu, zajedno sa Anksimoronkoja se namjerno zarazila s koronom, tak da možemo skupa u postupakRibicsamo hrabroo💪💪 Mene je muž pikal cijeli prvi postupak, ali je štopericu nekak zmufljal i onda sam rekla eee nećeš više razbojniče, i cijeli drugi postupak sam se pikala sama. Sad u trećem mislim da ću ga iskoristiti za mućkanje pošto treba smiksati tri ampule svaku večer, a pikanje obaviti sama. Možda s tom kombinacijom onda i napravimo dijete zajedno

Ti ides s Menopurom? Ja imam 14.5 uzv i onda cu dobiti terapiju. Prosli put su bili Gonali 225. Pratimo se 💪💉🩸😬

👨‍🦰 Oligo-normo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.