Jutro curke :)
I crkve haha
Lucyinthesky opalaaaaaa, vidi ti taj rezultat!!! 🥰🥰🥰🥳 Predobro! Navijamo naravno za, dalje 🥰
LucyLou predivna snaga u teškim trenucima 🧡 ovdje možeš napisati što god, podršku ćeš uvijek dobiti 🥰
.Evo mog mališana 9dnt
Waaaau kojaa crtaaa 😍 beta ce bit odličnaa 🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
MTBica mozes li mi napisati neke nuspojave? Ovo mi je sve prvi put 😬
30 g. oboje
OTP 9.11.
Hvala cure! 🥰
MTBica hmm hmmm pitam se pitam 🤔 😁
SofiSofi puno cura čeka betu. Meni je to puno stresnije. Ovako se pripremim na neg. betu i samo potvrdim nalazom.. Ili u ovom slučaju očekujem neki ok rezultat 🙈
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
MTBica mozes li mi napisati neke nuspojave? Ovo mi je sve prvi put 😬
Ma svakom je drugačije i svaki put mi je drugačije. Najznačajnije su mi grčevi u stomaku kad ga stavim i pospanost.
Pokušaj se ne zamarati time, nema simptoma trudnoće dok beta nije dovoljno velika da je uhvatiš testom i krvlju, a često ni onda već koji dan/tjedan kasnije. Ama baš svi rani simptomi koje sam imala u svojim trudnoćama sam imala i u mjesecu kad sam uzimala progesteron radi ciste.
💔💔💔
I crkve haha
Lucyinthesky opalaaaaaa, vidi ti taj rezultat!!! 🥰🥰🥰🥳 Predobro! Navijamo naravno za, dalje 🥰
LucyLou predivna snaga u teškim trenucima 🧡 ovdje možeš napisati što god, podršku ćeš uvijek dobiti 🥰
.Evo mog mališana 9dnt
Crta je brutalno dobra🤩😘🙏🏻🤞
Matkiša, wow koka crta 😍
Tuma, Nirvana evo za vas još jednom slika nas dvoje :)https://ibb.co/qRMqJRH
Predivna si🤩🤩🤩😘
I crkve haha
.Evo mog mališana 9dnt
Matkišaaaa jel i dalje me vjeruješ svojim očima 🥰🐞
Ajme moja razlika nego jučer, preeee🤩🤩🤩🤩🤩
Jedva čekam beturinuuuuu 🙏❤ sad neka ti ne bude žao 6 sati čekati ,i ponesi sluškeee 🤣🤣
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji