Ruška draga nadam se da su svi bolovi iza tebe i da u narucju drzis najslađu svoju bebu 🍀🥰😍 Rina89 super rezultati, jesi ti bila cijelo vrijeme kod dr. Lane? Tuma fulala sam sliku, vjerujem da blistas 🎇 Ja sam happy jer mi je jucer muz dobio premjestaj i napokon!!! Dolazi kuci ❤️🌍
Drago mi je zbog supruga! 😊😊 Kad krećeš u novi postupak?
Nadam se u 5mj 😊💪
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Ruska - čestitam!!! 😘❤️ Katarina je preeeelijepa!!!
Curke trudnice s trbuščićima - isto ste lijepe, al Katarina je danas naj 😉😍
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Tanja79, uspješnost MPO postupaka se ne mjeri u 2 postupka, nego u više njih (barem 5). Imaš blastice svaki put, ja bih se pozabavila sa problemom implantacije. Znam da je teško, pogotovo nama starijima (mlađim curama je uspješnost u nizu postupaka 80%, nama je ipak niža) ali sa tvojim nalazima i rezultatima oplodnje ja ne bih tako brzo odustala 😘😘😘 My 2 cents. 😘
💔💔💔
Ruska
🤗🤗🤗
Ma vid je kako se gura 🙄🙄🙄
Jesi poslala slikicu i vlasniku tvog najdražeg prstića 😁😁😁
💔💔💔
Sbjelisiosjećaj je nadrealan. Tek tada shvatiš da u tebi raste novi život.
Ali kako kod naših MPO priča nema opuštanja,uvijek si na oprezu jer sad
sve znamo šta se može dogodit,nažalost.
Pratila sam tvoju priču,nije ti bilo lako. Nadam se da si spremna ić dalje
This time next year we'll be mommies 😊❤😍 🤗🤗
oharascarlett14@gmail.com
Evo me, tetke:
https://ibb.co/yYkhXfW
https://ibb.co/4S9P8nd
❤❤
Čestitam ti na ovom preslatkom 😇❤️ da se brzo oporaviš i da idete doma. 🌍
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Tanja ja idem dalje 😜🤗🤗 Divan ti je TM.
MTBica znam ih i ja praviiiiit 😍😍
oharascarlett14@gmail.com
Tanja ja idem dalje 😜🤗🤗 Divan ti je TM.
MTBica znamih i ja praviiiiit 😍😍
Naravno kad sam te ja naučila 😎😎😎
💔💔💔
LucyLou, nju su oba puta otpisali. Ona je danas zdravljikava žena (ima svoje terapije koje provodi), samostalna je, pokretna, sama brine o sebi i jako je vitalna.
Primijetila sam da je u to vrijeme bila kao dijete - kad god bi joj nešto doktori rekli, ili kad bi joj se nešto dogodilo/imala neki simptom, prvo bi pogledala mene/podijelila to sa mnom i čekala moju reakciju. Ako bih ja reagirala kao da je to OK, onda bi se i njoj hrabrost vratila.
Ja sam bila jako optimistična i pozitivna oko nje, ali i realna (da ne dobije osjećaj da je muljam). Unaprijed bi istražila sve opcije da se slučajno ne šokiram na nešto jer sam vidjela da to ne bi bilo dobro. A bilo je i ružnih stvari na koje sam se ja nasmiješila ili reagirala kao da ih gledam svaki dan.
Mislim da je nju ta njena unutarnja vatra i potvrda i optimizam sa moje strane izvuklo vani. Dodatno, trudila sam se provesti što više kvalitetnog vremena sa njom, to ju je hranilo. I naravno, uvijek je tu potreban i faktor sreće.
Sretno!
Vrlim te, jako, najvise 😘 tocno to i ja radim, tretiram ju kao da je sve u najboljem redu, govorim da idemo dan za dan i dopustam da se polako vraca u normalu, onoliko koliko ona to moze i zeli. Ona je jako realna ali i zbilja najjaca zena koju ja poznajem. Ne da se previse tetositi, zeli se opet osamostaliti (najteze od svega joj je to sto ovisi o nama) i govori mi da se ja uskoro trebam vratiti u HR, jer zivot ide dalje. Nisam medicinske struke ali smatram da ne stav tu kljucan - ona ne pada ni u kakve krize, sto je meni trenutno najbitnije. Idemo korak po korak, u nadi da ce i iz ove bitke izaci kao pobjednica! 💪🏻🙏🏻❤️
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Sortiraj odgovore
Najstariji