Kača baš me zanima kakvu će ti sad terapiju predložiti, ali moguće da istu čim si dobila smrzlića sa Gonalom... Da, ja idem na Menopur i to nakon što je doktorica dugo vijećala o tome koju mi terapiju dati. Dva druga doktora kod kojih sam tražila mišljenje su mi rekli da nebi išli na Menopur već na Gonale (što je po sastojcima ista stvar kao u prva dva postupka), eh sad tko je u pravu od njih saznati ću vrlo skoro jer krećem oko 5.5. Vjerujem nekako toj svojoj doktorici, pa kako bude bude. 🙏🙏🙏
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Cure dobro jutro... Molim vas ako mi može koja od vas reći s obzirom na to da moj M ide sljedeći utorak na MTesu a uzima vitamin E, cink i B kompleks, da li bi ih trebao prestati uzimati prije zahvata ili nije bitno i da li bi trebala biti kakva apstinencija od odnosa? Doktorica Radovniković mu nije ništa rekla vezano za to. 🙄
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Tanja79, uspješnost MPO postupaka se ne mjeri u 2 postupka, nego u više njih (barem 5). Imaš blastice svaki put, ja bih se pozabavila sa problemom implantacije. Znam da je teško, pogotovo nama starijima (mlađim curama je uspješnost u nizu postupaka 80%, nama je ipak niža) ali sa tvojim nalazima i rezultatima oplodnje ja ne bih tako brzo odustala 😘😘😘 My 2 cents. 😘
Tanja dobro je sve rekla, poslusaj nasu vodju copora.. Uzmi malo odmora ali nema predaje 🍀🍀🍀🍀🍀 ja bi jedino na tvom mjestu promjenila kliniku.. Nekako mi se ne cine bas najbolji.
Jutro curke :)
I crkve haha
Lucyinthesky opalaaaaaa, vidi ti taj rezultat!!! 🥰🥰🥰🥳 Predobro! Navijamo naravno za, dalje 🥰
LucyLou predivna snaga u teškim trenucima 🧡 ovdje možeš napisati što god, podršku ćeš uvijek dobiti 🥰
.
Evo mog mališana 9dnt
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Matkiša, wow koka crta 😍
Tuma, Nirvana evo za vas još jednom slika nas dvoje :) https://ibb.co/qRMqJRH
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Nirvana a jesi pazila par dana ranije što si jela? Sjećam se da je meni jednom kolesterol bio povišen a ja se dan prije vadjenja ubila u sarmi i krafnama 🙈. Doktorica kad me pitala što sam jela se uhvatila za glavu i smijala i uglavnom rekla da sam par dana prije trebala paziti.
Mattan ovo je crta kao kuća. Moj je na 10dnt petodnevnog bio mrvicu samo tamniji a beta je bila na 13dnt 1157. Ovo će biti top! Sutra vadis?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Samara, kako si lijepaaaa
Matkiša, test je top, čestitam
Manemoj, jesam, pazim već duže vrijeme, plus ovo je skok od nekih 3.5-4...
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Samara, Nirvana2020 🧡🧡
manemoj sutra vadim, ma daa? Uff i meni se čini da bi trebala biti fina betica 🥰 ali opet nikad se ne zna....
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Tanja ja idem dalje 😜🤗🤗 Divan ti je TM.
MTBica znamih i ja praviiiiit 😍😍
Ma mislim da me samo uhvatila bezvoljnost i nedostajanje svih dragih ljudi. Puno je ne otici kuci vise od godinu dana. Pa sve to skupa se sastavilo a i zene oko mene su sve uspele 1,2 put sa losijim rezultatima i onda me sve poljuljalo. Videcemo kad se vratim od kuce. Meni se cak ni ne primi na kratko, makar biohemijska.
Ti ces iz 3.pokusaja ❤
Ali prvo kuci na punjenje baterija ❤❤🐝
I konzultacije jer nas ima ovdje koje čekamo dojmove i cjenike 😁😁😁
Da, na punjenje baterija, tj. Punjenje čvarcima, krempitama, sarmama… 😊 Jako sam bila tuzna ovih dana jer su moji prodali kucu u Slavoniji. Sad vise nista i nikog nemam tamo pa se sve skupilo.
Ja sam za Rušku i Kaju upravo drmnula jednu šljivu, nek je uzdravlje 🥂🥳
Draga Tanja,nema predaje,ne želim ni čut da ćeš nakon samo dva pokušaja odustati,ispod 6 ne priznajem ništa.
Ja sam sad šesti ,rekla sam dok ima u meni zadnja stanica borit ću se na ovaj ili onaj način.
Samo pogledaj Ruškinog smotuljka,pa reci da se ne isplati borit do zadnjeg atoma snage.
Tuma prelipa si i zgodna trudnica.
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Ruska awwwwwwwwww Kata je medenaaaaaaa ❤❤ Uzivajte. Predivno kada stignr to malo, cisto, toplo, iskreno, cudno puno ljubavi ❤❤
Mattan wow, kakav test 💪
Tinaa PUPO ❤❤
Sofi ❤❤ Predivan osjecaj lada prvi put vidis svoju tockicu ❤❤ Jedva cekam ponovo 🐝🐝
A vidi ove koke Lucy i Rina ❤❤ Lucy ovo je top broj opl., jedva cekamo vijesti dalje! Doooobra berba 😊 Jesi sta bildala stanice?
Bilo je tu jos svacega i sada sam zaboravila 🙊 Late me smotala skroz na skroz 🙊🙊
Eh, slike trudnicica nisam vidila, ali vkefukem da su 😍😍
Pa zapravo isto kao i u prošlom postupku gdje su navodno isto bile ok: novalac prenatal, q 10 400mg,d vitamin, melatonin i dio vremena matična.
💪
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji