Ruska1986 malena Kate je divna zaista, prava ljepotica ❤️🥰Kako se ti osjećaš?
LucyLou drago mi je što si konačno sa mamom i želim joj brzi oporavak 🤞❤️
vuky hvala što me se sjetiš ❤️
Rina89 meni se to čini ok rezultat i želim ti sreću za dalje. Definitivno se pratimo!
Razigrana tebi također želim sreću, tu smo si blizu, ja, sam jučer imala aspiraciju. Gdje si u postupku?
Mene su zvali i navodno imamo 9 embrija koji izgledaju ok, u blagom šoku sam 😳
Sutra ću saznati plan za dalje ako opstanu.
Odličnooo! 🤞🤞🤞 za dalje! Znači sutra obje opet čekamo informacije.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Ruska1986 malena Kate je divna zaista, prava ljepotica ❤️🥰Kako se ti osjećaš?
LucyLou drago mi je što si konačno sa mamom i želim joj brzi oporavak 🤞❤️
vuky hvala što me se sjetiš ❤️
Rina89 meni se to čini ok rezultat i želim ti sreću za dalje. Definitivno se pratimo!
Razigrana tebi također želim sreću, tu smo si blizu, ja, sam jučer imala aspiraciju. Gdje si u postupku?
Mene su zvali i navodno imamo 9 embrija koji izgledaju ok, u blagom šoku sam 😳
Sutra ću saznati plan za dalje ako opstanu.
Ja sam u Beti+, a ti? Drzim 🤞. Imas li kakve bolove? Ja san mislila da se necu moci ustati iz kreveta danas, ali bez bolova sam zasad i dobro se osjecam tak da cu ici raditi u pon. Najgore mi je cekati sad do pon.
30 g. oboje
OTP 9.11.
MTB, Marta82 i Sunflower, hvala vam od srca - presretna sam i zahvalna do neba sto sam dosla i sto mogu biti s njom dok se opravlja. Ceka nas tezak put, ali ona je najveca lavica koju poznajem i ako itko to moze, to je ona😘😘😘
Ja sam sa svojom dva puta prošla taj put, oba puta se izborila (sa različitim terminalnim bolestima, moja voli malo raznolikosti unijeti u priču). I da, slažem se, one su lavice, izbore se one. Na nama je samo da budemo uz njih i dajemo im podršku i razlog da se bore.
Nemas pojma koliko sam ovo trebala cuti i koju si mi nadu ulila s uspjehom tvoje majke - hvala ti od srca! 😘
I mojoj mami je ovo drugi put da se bori, kod nje isto raznoliko, a ovaj put i puno ozbiljnije. Ali ona je tako jaka i pozitivna i presretna sto sam tu uz nju tako da ne sumnjam da ce se izboriti jos jednom 💪🏻❤️
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Women_name predivne ste, ljepotice dvije ❤️
Meto ❤️🦂
manemoj ❤️
SenniRemus ❤️
Rina89 da, sutra obje saznajemo šta i kako 😁🤞
Razigrana jučer me boljelo kada su analgetici popustili, navečer sam samo 1 brufen uzela i to je to. Danas sam ok, šetala cijelo jutro, možda malo i pretjerala. Osjetim mrvicu da boli, npr na wc-u, ali ništa značajno.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lucyinthesky, hvala ti na lijepim zeljama! Juuuuuupiiiii, 9 embrija, pa bravoooo!!! 😃Jako sam sretna zbog tebe i drzim ti fige za dalje na najjace! 🤞🏻
Pami, hvala ti od srca 😘❤️
Women_name, predivne ste! 😃❤️
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Lucyinthesky navijam i drzim fige za sve 🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Women_name prekrasne ste 😍
Kad već kažemo buše, evo i nas :)
https://ibb.co/pf3XSXb
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Women_name prekrasne ste 😍
Kad već kažemo buše, evo i nas :)
https://ibb.co/pf3XSXb
Ajme kakav trbuščič 🥰🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Hvalaa cure 🥰🥰🥰
Samara predivni steee ❤️❤️❤️ bit će to zgodan momcic na mamu 🤗
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Women,Samara divotice 🧚♀️💟❤
Sanjich,manemoj i meni se već pomalo vidi buša, no vidjela se i prije postupka 🤣🤣🤣🤣 samo ju sad nemogu uvući, a prije mi je dobro išlo 🤣🤣🤣🤣
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji