Pozdrav svima!forum je pun jako korisnih info i negdje je vjerojatno odgovor i na moje pitanje ali da ne citam sve evo moje dileme.
Spremam se na FET(prirodni,planirane folikulometrije od 8 dc) ovaj ciklus,pa me malo muci to sto postoji mogucnost da mi transfer pada na nedjelju(a i prve folikulometrije za vikend)znate li rade li u sv.Duhu transfere i folikulometrije vikendom?ako ne,kakva je procedura,dobije se štoperica da se ovulacija "naštima" da transfer ne bude vikendom?blastociste su u pitanju,to znaci da je npr.ovulacija 12. ti dan ciklusa,onda bi transfer bio 16 ti dan?
Naravno da sve to mislim pitati i dr ali prilicno sam nestrpljiva a ovaj malo raniji dolazak menge mi sve pomaknuo🙈
Pozdrav,ja sam ti na sv.duhu, nez za transfer ali folikulometriju mozes ic na hitnu ginekološku,uvijek je tamo netko dezuran i obavi ti FM i nazove tvoju dokt(barem je tako bilo u mom slučaju), meni je transfer padao u uto tako da to neznam da li se prakticira vikendom, pretp da ne ali nemoj me drzati za rijeci, a sto se tice ovulacije,meni je inace cca 14dc, a bas taj kad sam isla u fet je bila 9dc, puno prerano ali eto primilo se 🥰 tako da nemoj ni to racunati kao inace,ali ako ti je ovulacija 12dc transfer bi ti bio 17, dan ovulacije ti racunaju kao nulti dan, sretno 😘
Hvala! Super da se na folikulometrije moze vikendom a i za transfer nadam se da imaju neko rjeaenje ako pada na vikend,u smislu "naštimavanja" ,nisam sigurno ja jedina s tim scenarijem🙈🤷♀️
Women & Samara kakve ste vi lipotice 😍🌸
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Predivne mamice trudnice. Bebica 🥰 ruska. Od nas nista ivf zasad. Dok kbc rijeka hoce da nastavimo prirodno eventualno uz decortin nakon histero i to s pauzom od 2 mj. Idemo po drugo misljenje u ponedeljak u privatnu kliniku u opatiju. Eventualno neku super terapiju na bazi ljepila da mi se embrij ulovi i ne napusta ovaj put. Ako nis drugo barem smo opet krenuli s keksicima 😝🐷. Mozda otkazem i histero, nekako nisam psihicki spremna . Mtb suncaj se i za mene , sve ostale sretno u postupcima testicima itd... pratim vas 💋
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Women name, Samara preslatke ste 🤩🤩
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Ruska1986
Kakooooo 😭😂😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Samara 😍😍😍
Čovječe ove sve trudnice komadi samo takvi 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Marta82, da, zato se ja ne bih igrala s tim prirodnim načinima prije stimulacije.
Ono, da, na duže staze se vjerojatno može naći način za regulirati štitnjaču i bez terapije. Ali preriskantno mi je u postupcima s tim se igrati.
Hermione, dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna!!! Na prve tri stranice ove teme imaš puno lijepih savjeta.
Za termin FETa se ja ne bih brinula, postoje teorije da je čak bolje da se radi FET šesti, a ne peti dan. Tako da, napravit će oni najbolje za tebe.
Nakapaka, hrpu cura kaže da su im se ciklusi poremetili nakon stimulacije, to je normalno.
ribic, eto i tebe u pravom postupku. Wooohooo!!!
*.Women_name.* , Samara
Ruska1986, sredi potpis ovih dana
Ina85, javi kako je bilo na konzultacijama.
anchy321, treba znati.
💔💔💔
LucyLou, nju su oba puta otpisali. Ona je danas zdravljikava žena (ima svoje terapije koje provodi), samostalna je, pokretna, sama brine o sebi i jako je vitalna.
Primijetila sam da je u to vrijeme bila kao dijete - kad god bi joj nešto doktori rekli, ili kad bi joj se nešto dogodilo/imala neki simptom, prvo bi pogledala mene/podijelila to sa mnom i čekala moju reakciju. Ako bih ja reagirala kao da je to OK, onda bi se i njoj hrabrost vratila.
Ja sam bila jako optimistična i pozitivna oko nje, ali i realna (da ne dobije osjećaj da je muljam). Unaprijed bi istražila sve opcije da se slučajno ne šokiram na nešto jer sam vidjela da to ne bi bilo dobro. A bilo je i ružnih stvari na koje sam se ja nasmiješila ili reagirala kao da ih gledam svaki dan.
Mislim da je nju ta njena unutarnja vatra i potvrda i optimizam sa moje strane izvuklo vani. Dodatno, trudila sam se provesti što više kvalitetnog vremena sa njom, to ju je hranilo. I naravno, uvijek je tu potreban i faktor sreće.
Sretno!
💔💔💔
Marta82, da, zato se ja ne bih igrala s tim prirodnim načinima prije stimulacije.
Ono, da, na duže staze se vjerojatno može naći način za regulirati štitnjaču i bez terapije. Ali preriskantno mi je u postupcima s tim se igrati.
Hermione, dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna!!! Na prve tri stranice ove teme imaš puno lijepih savjeta.
Za termin FETa se ja ne bih brinula, postoje teorije da je čak bolje da se radi FET šesti, a ne peti dan. Tako da, napravit će oni najbolje za tebe.
Nakapaka, hrpu cura kaže da su im se ciklusi poremetili nakon stimulacije, to je normalno.
ribic, eto i tebe u pravom postupku. Wooohooo!!!
*.Women_name.* , SamaraRuska1986, sredi potpis ovih dana
Ina85, javi kako je bilo na konzultacijama.
anchy321, treba znati.
Hvala na dobrodošlici!citala sam uvodne stranice,svaka cast na trudu!💪ja sam isla na IVF 2017 -te i moram priznati da sam upravo na ovom forumu i forumu Roda saznala jako puno korisnih info!tako da,respect za zene koje se trude informacije i svoja iskustva podijeliti kao pomoc ostalima!
Sortiraj odgovore
Najstariji