Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pmak
    21. Travanj 2021. 14:59

Mareo 208 - mjesečnica kod vrkute je dosla u predidjeno vrijeme, ali doslovno kao da je nije ni  bilo. Skoro nikakvo konkretno krvarenje, a sve skupa max 3 dana (od prvog smeđarenja do prestanka).

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

Matkiša 😎
    21. Travanj 2021. 15:08

Lucka007 mislim da za mamografiju nema šanse, da mi tamo nateže u onu "presu" haha
    Ajd kosa mi opada, ali opada i od dermatitisa ali i raste stalno nova pa neću biti full ćelava, nadam se 🙈

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Tuma
    21. Travanj 2021. 15:10

Matkiša moja mama je nedavno napipala kvrzicu i to dosta veliku i ispalo je da je prist na kraju. Al neki za koji je dobila antibiotik pa se tek onda upalio i počeo boljeti. Do tad joj nije bilo ni crveno ni bolno ni upaljeno...tak da je i to moguće. Koliko ja znam, dobro je dok se miče. Ja imam neki fibroadenom i ponekad ga osjetim blizu desne bradavice al na uzvu su mi rekli da je to normalno, da je benigni i da ga ima 70% zena u kasnim 20im, ranim 30im..... Pa možda je i to u pitanju.... U svakom slučaju, odi na uzv, to svakako..... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Travanj 2021. 15:18

Matkiša, premlada si za mamo, to nema smisla raditi prije 40te. Čak su i meni sad rekli da su mi dojke premlade.

Lucka007, znaš, ta mamografija je jedna od čudnijih doživljaja koje sam imala. Kako mi je frajer nježno milovao dojku i namještao je, morala sam gledati u strop i misliti na traktore, stožer, Plenkovića, ... 

Inače, meni je danas došao i moj dodatni D vitamin - nisam odolila i naručila sam si i gumene bonbone D vitamina.
    Apsorpcija je u takvim stvarima nikakva, ali gumeni bonboni!!!! 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Travanj 2021. 15:25

Lucka007

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Matkiša, premlada si za mamo, to nema smisla raditi prije 40te. Čak su i meni sad rekli da su mi dojke premlade.

Lucka007, znaš, ta mamografija je jedna od čudnijih doživljaja koje sam imala. Kako mi je frajer nježno milovao dojku i namještao je, morala sam gledati u strop i misliti na traktore, stožer, Plenkovića, …

Inače, meni je danas došao i moj dodatni D vitamin - nisam odolila i naručila sam si i gumene bonbone D vitamina.
    Apsorpcija je u takvim stvarima nikakva, ali gumeni bonboni!!!!

Jojjj
    Ne pitaj, ja kad sam prije laparaskopije morala ici u bolnicu na snimanje u glavi mi odmah bilo samo da ON ne radi ujutro.. No… Kakve sam ja i inace sreće obiteljski prijatelj je radio… Dakle..kad je rekao ono skini se😂 ne znam kome je vise bilo neugodno, meni ili njemu🥴🙈🙈🙈..kad mi je dao nalaz gledao je u pod😂😂😂😂😂😂…

Ufff.
    Ja sam sad koliko toliko navikla da me pipaju dole. Doduše, nitko me ne miluje , samo turaju.
    A ovo za mamografiju je... drugačije. Nije kao UZV. Baš je nekako.. ljubavnički. Pričala sam sa curama moje generacije, kažu da im je bilo slično. 
    Šteta što moj operater nije bio zgodan.  

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Travanj 2021. 15:33

Lucka007

Vjeruj bolje da je i nezgodan nego da ti za 5 dana sjedi za obiteljskim stolom🙈😂😂😂
    A ti samo mislis o svojim cickama😂😂
    Bas to, navikla sam da me dolje gledaju to mi kao dobar dan skidam gaće bez problema, ali grudi mi ne diraj to je jedino sveto i samo za mm😂😂😂😂…

I, jeste li pričali o tvojim osjetljivim bradavicama kasnije na ručku 
    Da, vjerujem da ti je bilo totalno gadno.

💔💔💔

Ruska1986
    21. Travanj 2021. 15:40

I tako... Najela se, napila cole i pojela sladoled pa da vam se javimo 🙂🙂 opet pregled od 3 sata, s tim da je CTG ovaj put odmah bio super! Ali su stalno dolazile neke zene koje su bile hitni slucajevi(zamucena plodna voda) pa su imale prednost. Pregled doslovno ni osjetila nisam, a isto su svasta provjeravali. Ocito je onaj dan bilo zato sta su me u kratkom roku izmrcvarili dva puta. Sad ni ne krvarim ni nist..Jedina super vijest je da smo se sa otvorenosti od jednog prsta uspjeli dic na dva prsta, nest se pokrece(kazu) 🥳🥳🥳 pregled opet u petak. Kate je ludovala kao da sutra ne postoji pa si mislim da je i ona vec lagano spremna za izac van(nadam se). 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Matkiša 😎
    21. Travanj 2021. 15:43

Tuma ma da, s tim se nikad ne zna a za nas ništa čudno, kako mi se upali zubno meso i kvržice iza uha npr... Sve od terapije 🤷‍♀️
    MTBica da da, znam vremenski okvir ali kao što kaže Lucka007 neće to narast ni za 10 godina 😂😂😂
    Zato uživam kad ovaj estrofem barem malo zaokruži i popuni 🙈
    Ali ja bih stavila debeli minus svojim ginekolozima koji grude uopće ne doživljavaju niti ih tretiraju kao da spadaju u spolni sustav žene niti za njih pitaju, niti gledaju niti daju preporuku za išta! Pa se svi čude od kad curke ne idu 🤷‍♀️
    No dobro 💜 ja sam sad trudna i narast će! 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sunny_🐣
    21. Travanj 2021. 15:44

Ruska1986

I tako… Najela se, napila cole i pojela sladoled pa da vam se javimo 🙂🙂 opet pregled od 3 sata, s tim da je CTG ovaj put odmah bio super! Ali su stalno dolazile neke zene koje su bile hitni slucajevi(zamucena plodna voda) pa su imale prednost. Pregled doslovno ni osjetila nisam, a isto su svasta provjeravali. Ocito je onaj dan bilo zato sta su me u kratkom roku izmrcvarili dva puta. Sad ni ne krvarim ni nist..Jedina super vijest je da smo se sa otvorenosti od jednog prsta uspjeli dic na dva prsta, nest se pokrece(kazu) 🥳🥳🥳 pregled opet u petak. Kate je ludovala kao da sutra ne postoji pa si mislim da je i ona vec lagano spremna za izac van(nadam se).

suuuuper da je sve ok  znaci sve ide po planu. U četvrtak navecer nakon emisije možete lagano krenuti 🥳🥳🥳

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Travanj 2021. 15:47

Ruska1986, baš se razlijenila malecka. 

Matkiša, pa ne znam, meni doktori vole gledati grudi i pričati o njima. Vjerojatno ponekad i žale što su krive specijalizacije i ne mogu ih malo i pregledati. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.