Pmak čini mi se da nije fiksirana, nego se miče…
Ma to ću ići privatno tako da mislim da se ne čeka dugo…
A pretpostavljam da nije ništa, tj da je povezano sa svom ovom hormonskom terapijom koju primam unutar godine dana
I ja to mislim.
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Ma2013,meni je vitamin d 50 i uzimam Oleovit kapi svaki dan iza rucka,10 kapi. Rekla mi je prija farmaceut da je dobro konzumirati ih iza nasnijeg obroka,idealno rucak.
Hvala. 🥰
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Lita 1234, ako matična mliječ tako djeluje na tvoj organizam, onda prestanak konzumacije bi trebao vratiti stanje na početno..
Ja nisam dobo reagirala na vrkutu, pa je nisam pila. Ona je također fitohormon.
Matkiša, je li kvržica povezana s svojom okolinom ili slobodno pleše pod dodirom? Kad se možeš naručiti na pregled?
Ma ne znam da li tako utjece i kako utjece. Lovim se za slamke. Cinjenica je da sam ostala paf, jer sam bila uvjerena da ona moze biti samo plus..
Ja sam se dvoumila oko konzumacije kad sam prvi put s navršenih 40 imala kašnjenje mjesečnice 14 dana ukupno. Dotad je bila kao švicarski sat. Onda sam si pogledala nalaz AMH i dala joj 2.šansu. Ovaj put od početka ciklusa, nisam je pila od sredine kao prvi put. Nakon nekoliko dana sam se počela fizički osjetno bolje osjećati, općenito sam bila životnija i radosnija. OK, više je nećeš piti i to je to.
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Lita 1234, ako matična mliječ tako djeluje na tvoj organizam, onda prestanak konzumacije bi trebao vratiti stanje na početno..
Ja nisam dobo reagirala na vrkutu, pa je nisam pila. Ona je također fitohormon.
Matkiša, je li kvržica povezana s svojom okolinom ili slobodno pleše pod dodirom? Kad se možeš naručiti na pregled?
Pmak kako si reagirala na vrkutu?
Ja sam ju pila prošli mjesec i na kraju mi je kasnila menstruacija 10 dana. Inače mi ne kasni toliko s obzirom da pijem duphastone. Bila na uzv tada, endometrij je bio samo 6.9 mm. Na kraju sam dobila, al je krvarenje bilo oskudno. Ne znam jel moguće da je zbog vrkute to? Nisam ju više pila nakon toga
.
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Matkiša, jesi sigurna da nije prišt? Ja ih nekad znam imati. U svakom slučaju, uvijek možeš pitati liječnika.
nika0302, MM uzima tako, 1puta na dan, onu njihovu plastičnu žličicu koja bi trebala biti 1g. Prvi put je uzimao 2 mjeseca (do postupka) pa je napravio pauzu 2 mjeseca, sad je opet počeo uzimati.
Lita.1234, 2g ti je prevelika doza, to uzimaju terminalni bolesnici. Plus, treba raditi pauze. Tipa, uzimati 3 mjeseca, pa stati 3 mjeseca.
Svejedno, mislim da preveliku težinu daješ toj neuspjeloj implantaciji. Šansa je 30% u jednom postupku, rijetko kome se odmah u prvom uhvati. Plus, rodila si dvoje djece zaredom, možda prije ni tijelo nije bilo spremno za novu trudnoću. Još ti nedostaje taj jaovod, ništa to nije toliko čudno.
💔💔💔
manemoj trudnice jedna draga,hvala ti na prašini
Ruška1986
Lita1234 zanimljiva teza o matičnoj,nisam prije o tome razmišljala,ali nekako nisam sklona razmišljanju da ona šteti,moguće da sam u krivu...
Matkiša nadam se da će sve biti ok i da je to neka bezveze žljezda.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ja sam se sad uplašila, napipala sam kvržicu na lijevoj dojci, tj odmah uz bradavicu na areoli, onako kao glava od šibice, čvrsto i vidi se minimalno izbočenje na koži 😒 pojma nemam što da mislim i na kakve se promjene treba zabrinuti, tj kako i gdje se nalazi kvržica u slučaju nekog karcinoma?
Tako sam i ja bila puna 'kvrzica' koje sam si napipala, majke mi ja sam se toliko bojala ici na ultrazvuk jer sam puno simulacija prosla i popila Puuno estrofema u zivotu da sam bila uvjerena 99 posto da nesto ne valja, kad ono na ultrazvuku niti jedna cista sve su to bile zlijezde i odlucila sam se vise ni ne pipati toliko 'detaljno' jer svasta napipam, bolhe cu ako treba 2 puta godišnje ici na ultrazvuk jer inace vec imam rak i googlam 🥴🙈🙈🙈…
Svakako se naruci na ultrazvuk po mogućnosti privatno da ne cekas dugo, ja, sam ultrazvuk dojki platila 200kn…
Ja realno napipam rebra jer nema mesaaaa tu 🤷♀️😂😂😂
Daa, već mi je uzv u planu, ali savjetovali su mi taj period od 3 mj poslije stimulacije da se ne ide... Taman mi je to isteklo sada :) Sa ću pričekati betu da vidim jel se primilo što 💛
MTBica mislim da nije, potpuno je bezbolno i ne izgleda ništa upaljeno ni crveno.. A zapravo u svim tim brošurama nitko baš ne objasni kako se ta kvržica osjeti pa je sigurnjak otići na pregled...
A doktoru ću svakako spomenuti...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Matkiša, jesi sigurna da nije prišt? Ja ih nekad znam imati. U svakom slučaju, uvijek možeš pitati liječnika.
nika0302, MM uzima tako, 1puta na dan, onu njihovu plastičnu žličicu koja bi trebala biti 1g. Prvi put je uzimao 2 mjeseca (do postupka) pa je napravio pauzu 2 mjeseca, sad je opet počeo uzimati.
Lita.1234, 2g ti je prevelika doza, to uzimaju terminalni bolesnici. Plus, treba raditi pauze. Tipa, uzimati 3 mjeseca, pa stati 3 mjeseca.
Svejedno, mislim da preveliku težinu daješ toj neuspjeloj implantaciji. Šansa je 30% u jednom postupku, rijetko kome se odmah u prvom uhvati. Plus, rodila si dvoje djece zaredom, možda prije ni tijelo nije bilo spremno za novu trudnoću. Još ti nedostaje taj jaovod, ništa to nije toliko čudno.
Hvala puno. 😊
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
imas pravo.. sigurno je i to da mi tijelo nije bilo sigurno spremno za drugu trudnocu..
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Matkiša naruči se na UZV da budeš mirna, sad ti je već prošlo dovoljno vremena od stimulacije
Lucyinthesky neka bude dosta kvalitetnih stanica
_________
dobro da ste napisale da se radi pauza sa matičnom ... ja je isto sad pijem već 3 mjes bez prestanka onda ću sad prestat piti do postupka
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji