Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Travanj 2021. 12:10

Tea_0501, čim on ponekad proizvede sjeme, znači da nada nije izgubljena. Budu oni našli na mTese toga, bez brige. To sjeme od negdje dolazi.

ma2013, ne vidim slikicu...

munja, sve što osjećaš je od terapije. Ja sam ama baš iste "simptome" imala u trudnoći i kasnije kad sam bila na progesteronskoj terapiji.

Miss Ivy, stani sa ciklom. Super da ti se probudio i da su tako lijepo ujednačeni. Idemo dalje.

sara_a, komotno možeš vaditi betu, ja je uvijek vadim 11 dana nakon transfera.

Lucyinthesky, ma znam ja da ti ne bi prešutila. Idemo nesti jaja!!

SofiSofi, ti imaš baš lijepu hormonalnu situaciju. A za listu, samo pare tu rade.

Lita.1234, da, ona je protiv matične mliječi. Ja je svejedno uzimam jer uzimam od provjerene ekipe. Puno mi je pomogla da se jako brzo oporavim od prošlog spontanog. I MM ima spermio supermana nakon toga.
    Ono što znam je da se mora raditi pauza. I ne znam uzimaš li ti svježu matičnu mliječ ili?

💔💔💔

ma2013 👣
    21. Travanj 2021. 12:13

MTBica, samo 29 nmol/L je 😔

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Travanj 2021. 12:21

ma2013

To je stvarno malo. S obzirom na to da vi ipak imate malo uzoraka s njegove strane, nema smisla da riskirate sa ovako nečim, dosta je bitno da ti svoje nalaze dovedeš u što bolje stanje.
    Pitaj od LOMa ili od nekog privatnika recept za DVital. U međuvremenu, malo podebljaj ovo što ti je ginekologica dala.
    Npr, ja sam uzimala DVital jednom tjedno, a onda bih negdje u pola tjedna, dva dana uzimala i DLux.
    Tako i ti ove kapi, stavi ti koju kapljicu više (nemoj pretjerati, neka bude npr 5000IU dnevno). I za mjesec dana vadi opet.
    Dodatno, sad je sunčano, šeći po suncu pola sata dnevno.

💔💔💔

• Luna55
    21. Travanj 2021. 12:24

Drage moje,danas imam prvi pregled kod ginekologa.zadnja dva dana nisam mogla ici raditi jer imam mucnine i bol u zeludcu..a tek sam 5 tjedana trudna..jeli moguce da vec sad mogu imati simptome?i dali moze ginekolog vec sad nesto vidjeti na ultrazvuku ili je jos prerano??

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

Rina89
    21. Travanj 2021. 12:24

Lucyinthesky

Budemo se pratile :)
    Jesam dobro skužila,ti si kod Škvorca?Želim ti sreću!

Jesam, da. Hvala! 😊

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Travanj 2021. 12:30

Luna55

Drage moje,danas imam prvi pregled kod ginekologa.zadnja dva dana nisam mogla ici raditi jer imam mucnine i bol u zeludcu..a tek sam 5 tjedana trudna..jeli moguce da vec sad mogu imati simptome?i dali moze ginekolog vec sad nesto vidjeti na ultrazvuku ili je jos prerano??

Kolika ti je zadnja beta i kad si je vadila? Ako ti je danas beta preko 1000, vidjet će gestacijsku. Ako je oko 6000, vidjet će i plod.

💔💔💔

• Luna55
    21. Travanj 2021. 12:37

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Luna55

Kolika ti je zadnja beta i kad si je vadila? Ako ti je danas beta preko 1000, vidjet će gestacijsku. Ako je oko 6000, vidjet će i plod.

Nisam jos nista vadila,samo sam pravila test prije tjedan dana i bio je pozitivan.danas imam prvi pregled..

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

ma2013 👣
    21. Travanj 2021. 12:37

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ma2013

To je stvarno malo. S obzirom na to da vi ipak imate malo uzoraka s njegove strane, nema smisla da riskirate sa ovako nečim, dosta je bitno da ti svoje nalaze dovedeš u što bolje stanje.
    Pitaj od LOMa ili od nekog privatnika recept za DVital. U međuvremenu, malo podebljaj ovo što ti je ginekologica dala.
    Npr, ja sam uzimala DVital jednom tjedno, a onda bih negdje u pola tjedna, dva dana uzimala i DLux.
    Tako i ti ove kapi, stavi ti koju kapljicu više (nemoj pretjerati, neka bude npr 5000IU dnevno). I za mjesec dana vadi opet.
    Dodatno, sad je sunčano, šeći po suncu pola sata dnevno.

LOM mi ne da recept, neče se mješati u prepisivanje lijekova od strane ginekologice. Samo je rekla da uzimam 6 kapljica dnevno. 
    Šetam svaki dan po 50 min dnevno. 
    Da ipak probamo sad ET u 5 mj ako bude papa u redu il? 😔

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Travanj 2021. 12:43

Luna55, onda ti nitko ovdje ne može reći što će se vidjeti ili neće. Uz malo sreće, vidjet ćeš gestacijsku. Ako ne, vadi betu da vidiš koje je stanje.

ma2013, onda ti podebljaj ove kapljice, nek ti pobjegne jedna dvije više - uuuppps. 
    A da li da ideš na postupak ti na žalost ne mogu ja preporučiti, nisam liječnik. Pitaj svog specijalista na konzultacijama i objasni mu zašto se bojiš.  
    Inače, meni je recept za DVital dala privatnica, kad sam bila u privatnoj poliklinici na sistematskom. Pokušaj tako. S tim da je meni bio nekih 55, do postupka je narastao na malo iznad 90. Sad sam ga počela bildati odmah, iako pojma nemam kad ću dalje.

💔💔💔

Sunny_🐣
    21. Travanj 2021. 12:46

ma2013 veća razina D vitamina povećava šansu za implantaciju do 4 puta. Što mpo dr kaže na nalaz? 
    Ja bi se složila sa MTB da možda preskocite postupak dok ne povecas D vit 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.