manemoj sretno sutra ,čeka vas veliki dan 🥰🥰🥰🥰
Ja sam u 10 naručena, već me nervoza hvata iako sam ovih dana baš bila opuštena što se tiče nervne strane mene...
I dalje mi užasno muka i to cijeli dan ,ali sve rjeđe povraćam.
Ne mogu spavati nikako,kako god se namjestim .....ali ok ,beba izvoljeva, to je tek početak 🤗❤
endometrioza
SofiSofijesam, ali od četvrtka više ne kod dr.A 😢. Ja sam ti 4 puta primila intralipidnu.
Magnolias tobom više ništa ne znamo. Meni je čak palo na pamet da si promijenila Nick u Deleted user 😅😅😅.
Za koliko su rezultati? Gdje si na kraju radila?manemoj vidim da si ti u Podobniku kod dr. A. Ja sam planirala ići kod njih na konzultacije upravo zbog odn. kod dr. A i vidim da si napisala da od četvrtka više nisi kod njega. Možeš li molim te napisati zašto?
Zato što sam od sutra 12 tjedana trudna pa prelazimo u trudnicku ambulantu i tamo radim mini anomaly scan i NIPT.
Navikla sam na njega jer se od 10 mjeseca jako često družimo pa mi je skroz čudno sad se prepustiti nekome drugome
Joj pa da 🙈 uopće ne razmišljam već odmah histeriziram da slučajno ne prestaje raditi sada kada sam odlučila otići kod njih barem na konzultacije 🙈. Želim ti svu sreću kao i svim curkama ovdje ❤. Redovito čitam ali se baš ne javljam jer trenutno ni nemam sa čim.
👱♀️41 👨43, AMH 5 pmol/L, FSH 11 IU/L, MM sve ok
Pokušavamo od 03/18
02/20 AIH, VV, neuspješno
03/21 IVF u prirodnom postupku, VV, prazan folikul
04/21 adneksitis, salpingitis, posljedica: Sactosalpinx
02/22 Petrova, stimulirani IVF, 3 embrija, neuspješno
06/22 Petrova, stimulirani IVF, neuspješno
manemoj sretno sutra ,čeka vas veliki dan 🥰🥰🥰🥰
Ja sam u 10 naručena, već me nervoza hvata iako sam ovih dana baš bila opuštena što se tiče nervne strane mene…
I dalje mi užasno muka i to cijeli dan ,ali sve rjeđe povraćam.
Ne mogu spavati nikako,kako god se namjestim …..ali ok ,beba izvoljeva, to je tek početak 🤗❤
Joooj ja sam sutra u 14:30. Do sad sam uvijek bila naručena oko 9 ujutro i to mi bilo super.. sutra ću do termina izluditi 😱😱😱
Ali ajde.. samo nek kaže da je sve ok 😉
I ti si sutra jelda?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ja sam za neko zg druzenje na terasici na suncu (poslije posla) 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Bok cure.
Samo da se kratko javim jer sam preumorna, glava me boli i idem leci.
Sve je ok. Zatvorena sam, cerviks T oblika, 35mm. Bebu nije stigao detaljno gledati danas, bila je malo guzva neka. Pogledao je trbuscic i srceko, mjerit ce za dva tjedna sve ostalo. Rekao je samo da raste sve pravilno. Ako budem opet imala cesce kontrakcije mogu piti Cordipin 3x1, ne 2x1. Imam ih tu i tamo, ali nista strasno. Za ostalo je rekao da je normalno da boli, ligamenti posebno jer je sad faza veceg rasta djeteta. I dalje strogo mirovanje i obilna hidracija uz terapiju. Iduca kontrola 05.05.
Ruska bude to uskoro, ide polako, ali sigurno svome cilju.
Vidim puno novih cura, dobrodosle!
------
Vrlim vas❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Bila kod doktora..on jos uvijek nista ne vidi na ultrazvuku.obadva jajnika su uredna i nema nigdje izljeva tekucine,pa misli da se ne moze radit o vanmaternicnoj trudnoci..kaze da je malo cudno sto se jos ne vidi al mozda je i prerano.inseminacija je bila 30.03.meni vec tjedan dana kasni i 3 testa su mi pokazala pozitivno..vadila sam sad krv i dala urin.sutra ce mi javiti rezultate..sto vi mislite?dal se trebam brinuti?ili mozda uopce nisam trudna???
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Bila kod doktora..on jos uvijek nista ne vidi na ultrazvuku.obadva jajnika su uredna i nema nigdje izljeva tekucine,pa misli da se ne moze radit o vanmaternicnoj trudnoci..kaze da je malo cudno sto se jos ne vidi al mozda je i prerano.inseminacija je bila 30.03.meni vec tjedan dana kasni i 3 testa su mi pokazala pozitivno..vadila sam sad krv i dala urin.sutra ce mi javiti rezultate..sto vi mislite?dal se trebam brinuti?ili mozda uopce nisam trudna???
Ako su ti 3 testa pozitivna onda si trudna,nema od cega test biti pozitivan osim od hcg-a tj hormona trudnoće, e sad mozda je beta jos niska pa se ne vidi ili im je los ultrazvuk.. Znati ces vise nakon bete.
Nadam se,sad me malo razocaralo sto on nije siguran jer nista nije vidio..
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Doktorica me zvala ako se zelim cjepit pfaizerom, ja sam joj rekla da ne mogu sad zbog ivfa. Da li sam mogla mozda? Ima ko kakva iskusta oko toga??
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Tiki ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Znam da se vec pisalo, ali ne mogu nac. Testirala sam se danas jer mi je prvi dan ciklusa i pozitivna sam 😏 zvala sam ivf, javio mi se doktor i rekao je sto se njega tice da bi poceli odmah iduci ciklus sa stimulacijom, ali da zovem sutra seficu. Jel znate za koji mjesec sad naručuju u ivfu preko
hzzoa? I jel traze pauzu od 3 mj nakon pozitivnog testa?
👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
🧔🏻 28 god/ sve ok
12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
3. IVF 4/21 covid pozitivna
4. IVF 8/21
Sortiraj odgovore
Najstariji