Mtbica ja sam jucer MM uzela sviježu maticnu mlijec, uzima 1x na dan,velicine graška. Kako TM uzima? Radi pauze?
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Tea_0501, čim on ponekad proizvede sjeme, znači da nada nije izgubljena. Budu oni našli na mTese toga, bez brige. To sjeme od negdje dolazi.
ma2013, ne vidim slikicu…
munja, sve što osjećaš je od terapije. Ja sam ama baš iste "simptome" imala u trudnoći i kasnije kad sam bila na progesteronskoj terapiji.
Miss Ivy, stani sa ciklom. Super da ti se probudio i da su tako lijepo ujednačeni. Idemo dalje.
sara_a, komotno možeš vaditi betu, ja je uvijek vadim 11 dana nakon transfera.
Lucyinthesky, ma znam ja da ti ne bi prešutila. Idemo nesti jaja!!
SofiSofi, ti imaš baš lijepu hormonalnu situaciju. A za listu, samo pare tu rade.
Lita.1234, da, ona je protiv matične mliječi. Ja je svejedno uzimam jer uzimam od provjerene ekipe. Puno mi je pomogla da se jako brzo oporavim od prošlog spontanog. I MM ima spermio supermana nakon toga.
Ono što znam je da se mora raditi pauza. I ne znam uzimaš li ti svježu matičnu mliječ ili?
Pmak, da pila sam svjezu skoro 2 godine.. nezz eto, ovo danas mi je bio prvi glas u toj knjizi. Plus prah propolisa i sto koliko je preporucljivo u dnevnoj dozi.
Mtbica pila 2g svjeze Radosevic.. na pocetku sam malo od Hedere, i onda sam se prebacila sve kod njegq. i tako 2g 😟😟 iskreno u soku sam, jer iskreno kad vidim sto ona pise mi ima logike. Ima jedna recenica. Cemu maticna mlijec? kada je dokazano da takvi spojevi ne postoje u ljudskom organizmu, kako onda znamo da nije stetno? a drugo nista dvije godine nisam pila od suplemenata niti mijenjala od prehrane. Jedino sam sve pocela jos vise jesti organsko i bio zbog djece. Eto, bas sam iznenadena.. pa nije valjda do toga... jer ono dvoje djece. Pa da sam nakon toga imala i pet spontanih al bar znam da se nesto kuha, to sam bas jucer pricala sa dr Vlasice, znaci dvije godine ni pocetak implantacije, nesto je gadno otislo kvragu.. zato mi je rekao da malo razmislim o dodacima i promjenama i dns isla citat knjigu..
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
MPO doktor me to nije tražio išla sam vadit na svoju ruku to i jedva sad prošli tjedan dobila uputnicu, trebam ga nazvati i skonzultirati se s njim.
Hvala vam cure ❤️❤️
To dosta brzo može narasti, ali kreni uzimati odmah danas.
Nekim MPO doktorima to nije bitno, iako je to JEDINI znanstveno dokazani suplement koji stvarno pali - povećava šanse za implantaciju 4 puta. Da, i s dobrim D vitaminom se događa da ne upali, naravno. Ali četiri puta veća šansa dobro zvuči, zar ne?
To zvuči odlično. Svakako ću ga nazvati pa vidjeti. 😊
Krečem odmah danas s kapima i kupujem još jedne tablete koje planiram uzeti jednu u tjedan dana.
Hvala puno 😘❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Dobro jutro zene🥰
Tea ljudi baš znaju biti dubrad 😤 nadam se da će naći na tesi nešto 🤞🤞
MissIvy uhuuu super vijest!! Svi su tako lijepo ujednačeni 🥰 i endo je super, možda da malo samo smanjis ciklu….
Sara mislim da bi te i test već trebao pokazati da je pozitivan. Ako si dobila neg test 13dnt trodnevnoj, bojim se da je to to i da menga pokušava probit. 😟
Bajoma ❤️Ruska1986 sve znaš hahha (ako dns ne rodiš 2.5.ti je jako lijep datum😜), Tiki sretno danas 🥰❤️
A i 13.09. lijepo izgleda 😂😂😂😂
Hahahha pa nemoj sad baš pretjerivati moj da datum je čak i realan😂😂
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Pmak pa koja podudarnost! Baš za suzu u oku! Divno!🥰
Hvala za ideju, istražit ću recept! treba mi nesto jednostavno, ne mislim sad mlatiti dizano tijesto pola sata.😆
Matkiša nadam se da nije ništa ozbiljno, možda neka od cura ima iskustva! Ali nikad nije loše otići provjeriti o čemu se radi! 🙂
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Sunflower14 svakako sam mislila na uzv jer prošlo mi je 3 mj od stimulacije ali nikako da to uguram kad svaki mjesec imam fet 🤷♀️
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Lita 1234, ako matična mliječ tako djeluje na tvoj organizam, onda prestanak konzumacije bi trebao vratiti stanje na početno..
Ja nisam dobo reagirala na vrkutu, pa je nisam pila. Ona je također fitohormon.
Matkiša, je li kvržica povezana s svojom okolinom ili slobodno pleše pod dodirom? Kad se možeš naručiti na pregled?
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Pmak čini mi se da nije fiksirana, nego se miče...
Ma to ću ići privatno tako da mislim da se ne čeka dugo...
A pretpostavljam da nije ništa, tj da je povezano sa svom ovom hormonskom terapijom koju primam unutar godine dana
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Lita 1234, ako matična mliječ tako djeluje na tvoj organizam, onda prestanak konzumacije bi trebao vratiti stanje na početno..
Ja nisam dobo reagirala na vrkutu, pa je nisam pila. Ona je također fitohormon.
Matkiša, je li kvržica povezana s svojom okolinom ili slobodno pleše pod dodirom? Kad se možeš naručiti na pregled?
Ma ne znam da li tako utjece i kako utjece. Lovim se za slamke. Cinjenica je da sam ostala paf, jer sam bila uvjerena da ona moze biti samo plus..
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Ma2013, meni je vitamin d 50 i uzimam Oleovit kapi svaki dan iza rucka,10 kapi. Rekla mi je prija farmaceut da je dobro konzumirati ih iza nasnijeg obroka,idealno rucak.
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji